Wkanl

Hoe te passeren als een man (voor FTMS)

Dit artikel is voor Vrouw-naar-man transseksuelen (FTM), personen die zich identificeren als man maar waren fysiek teefje geboren. Hopelijk een aantal van deze tips zullen u helpen om "mengen in" en gezien te worden door de samenleving als uw juiste geslacht. Het belangrijkste doel van "passeren" is voor u om beter voelt met jezelf (hetzij in de particuliere of openbare) maar vergeet niet dat niet iedereen is het aanvaarden van transgender mensen en je voorzichtig zijn van het gebruik van deze methoden zou moeten zijn om "coming-out" aan vrienden en familie.

Stappen

Hoe te passeren als een man (voor FTMS). Simuleren van gezichtshaar.
Hoe te passeren als een man (voor FTMS). Simuleren van gezichtshaar.
 1. 1
  Krijg man kleren. Begin door te gaan en het krijgen van jezelf geslacht geschikte kleding, als je ze niet al te dragen. Meisje broek zijn ontworpen om de natuurlijke rondingen accent vrouwtjes '(heupen, billen en dijen) die gemakkelijk u weg. Guy broek zijn recht gesneden en moet het grootste deel van die up, waaronder het geven van u een plattere kont.
 2. 2
  Binding. Binding is een manier om je borst plat om het een meer mannelijke uitstraling te geven. Mensen met kleine kisten (A's en kleine B's) zou kunnen om weg te komen met slechts een lossere shirt. Degenen met grotere kisten zullen meer moeten, zoals het dragen van strakker sport bh's en losser shirts doe. U kunt ook proberen bindend.
  • Na de puberteit, mannen niet langer platte kisten, maar in plaats daarvan ontwikkelde borstspieren. Het punt van de binding is niet om je borst volledig vlak te maken, maar eerder te simuleren borstspieren. Dit betekent dat, wanneer je je bindmiddel op, je wilt niet alleen duwen het borstweefsel naar beneden om het te laten liggen plat tegen je ribbenkast, plaats je eigenlijk willen verlaten waar het van nature zit en plat het daar. De onderste helft van je borsten is over waar de contouren van uw pec spieren zijn en is zo laag als mannelijke kisten moeten puilden. Als je laat je borsten vallen veel onder dat punt, zal je borst kijken onhandig en kunnen je weggeven. (Dit is moeilijker te bereiken met een grotere borst)
  • Gebruik NOOIT tape om je borst te binden beneden.
  • Ace bandages worden vaak gebruikt voor deze (vooral op tv), maar deze verbanden waren bedoeld om strakker te comprimeren wanneer losgemaakt, dat wil zeggen ze vernauwen elke keer dat u een adem te halen. Dit kan leiden tot ademhalingsproblemen of verstikking, maar niet altijd, en kunnen niet gemakkelijk worden aanbevolen.
  • Spandex korte broek of shirt kan worden gemaakt in bindmiddelen. Proberen te kijken naar youtube naar tips.
  • Bindmiddelen zijn topje gemaakt van speciaal materiaal dat drukt het borstweefsel omlaag zonder dat ze gevaarlijk zijn voor u. Ze zijn te vinden op het internet (kijk omhoog FTM bindmiddelen).
 3. 3
  Haircut. Dit gaat zeker nodig zijn. Terwijl sommige jongens kan super lang haar te ondersteunen, moet je waarschijnlijk niet proberen als het je gezicht vrouwelijker zal maken (die je niet wilt). Aan de andere kant, alleen maar omdat je probeert om meer mannelijke kijken, betekent niet dat je nodig hebt om je haar hakken allemaal af. Ga voor wat kapsel u wilt, zolang het is een vent stijl.
  • Hoewel het verleidelijk kan zijn om een ​​schaar te pakken en doe het zelf meteen, dit is vrijwel zeker niet de beste optie. Zelfs als je toevallig te ervaren in het knippen van haar, het is erg moeilijk te snijden en vorm je eigen haar. Korte kapsels bijzonder zijn moeilijk te bereiken thuis, want de vorm is erg belangrijk, en als je een fout maakt, zal het zeer duidelijk. Hier krijg je een professional om het te snijden, of in ieder geval een ervaren vriend, om ervoor te zorgen dat u het gewenste resultaat krijgt.
  • Het kan raadzaam zijn met je ouders te praten over deze eerste als je jonger bent dan 18 of nog steeds leven met hen.
 4. 4
  Inpakken. Verpakking verwijst naar het dragen van iets (of een sok, zachte dildo of harde dildo) dat een mannelijk bobbel geeft.
  • U kunt ook overwegen om een ​​STP of een STP verpakker. STP (staan ​​om pee) zijn apparaten die helpen plassen tijdens het opstaan, een duidelijk voordeel. U vindt er ook STP verpakkers, die fungeren als zachte packs en STP's, en dus zijn de beste "fake penissen" die er zijn (ze mogen niet worden gebruikt voor seks!).
  • Soft packs komen meestal in een paar maten, 3.5 "en 5.5" zijn de meest voorkomende. De gemiddelde grootte van een slappe penis is ergens tussen 3,5-4,5 ", en de meeste mensen voelen zich heel comfortabel met de 3,5"-model. Het is volledig aan u welke u verkiest. Vergeet niet dat zij niet zullen accepteren terug nadat u het hebt geopend.
 5. 5
  Diepe stem. De enige manier om een ​​echte diepe stem te krijgen is om te beginnen op testosteron ("T"), maar als je wilt beginnen met het klinken als een man voor die tijd, moet je proberen te werken aan het verlagen van uw stem. Begin langzaam, proberen te verlagen je stem maar een klein beetje elke week of zo.
  • Zing mee met de radio door te proberen guy onderdelen of de lagere versie van de vrouwelijke delen te zingen.
  • Dagelijkse praktijk voor een uur of zo. Vergeet niet, je stembanden zijn spieren en moeten worden uitgeoefend en kan je moe en gespannen.
  • Oefening: zeg "bing-bong king-kong ding-dong" in een lage stem, de "ng" uit te rekken. Herhalen terwijl het maken van elk woord iets lager dan de vorige. Doe dit een paar keer.
   • Na een week of twee, zodra je stembanden zijn sterker in het lage bereik, tip je hoofd terug en doe deze oefening.
   • Dit wordt gedemonstreerd op youtube. De "boom uw stem" video is zeer behulpzaam.
  • Probeer niet om deze te gebruiken in het openbaar voor een tijdje. Je gezicht ziet er gespannen voordat je wennen aan het verlagen van uw stem. U zult waarschijnlijk ook klinken als u verkouden bent voor een tijdje ook omdat het bedrag van de concentratie je het in je stem. En, hoe dan ook, als je eenmaal hebt gekregen gebruikt om een ​​keer verlagen van uw stem, zult u waarschijnlijk willen de cyclus opnieuw beginnen en krijg het nog lager.
 6. 6
  Krijgen spier. Uiteraard mannetjes hebben meer spiermassa dan vrouwen. Zelfs de meeste van de scrawniest jongens hebben meer natuurlijke spier dan meisjes, die waarom is uit te werken en op te tillen gewichten op te bouwen spiermassa zal wonderen doen om u kijken meer als een vent.
  • Vergeet niet dat vrouwenlichamen geen spieren hoeft te krijgen zo gemakkelijk als mannelijke lichamen en ze het te doen in een iets andere manier.
  • Jongens hebben grotere schouders en merkbaar meer gespierde armen, dus misschien wil je daar concentreren. Jongens hebben ook meer ontwikkelde torso's (en weinig / geen hip vet) waaraan zij hun rechte verschijning, dus het doen van een aantal intense ab werk (en het verliezen van gewicht heup) zal daar te helpen. Maar ook niet vergeten over je borst, rug en benen, je wilt niet te veel spieren ongelijk krijgen.
  • Uit te werken en goed te eten zal ook helpen gewicht te verliezen. Het laten vallen van een beetje gewicht (veilig) zal afvlakken uw figuur. Hopelijk zul je gewicht te verliezen rond je heupen, billen en borst, waardoor je rechtere plaats femininely curvy verschijnen.
   • Jonge kinderen hebben de neiging om rondere wangen hebben. Bij jongens puberteit, veel van dat babyvet bladeren en de spieren worden ontwikkeld, waardoor ze vierkanter gezichten, terwijl meisjes houden het grootste deel van dat babyvet na de puberteit. Afvallen kan helpen om een ​​deel van dat vet bewegen ook, die je gezicht een minder meisjesachtige look zal geven.
 7. 7
  Presentatie. Gewoon omdat je gekleed als een man en eruit ziet als een jongen, betekent niet dat mensen zullen naar je kijken en zie een man. Hiervoor moet je bepaalde maniertjes corrigeren. Dit helpt veel als je een vriend te helpen je uit (vooral degene die een man).
  • Oefenen wandelen. Meisjes hebben de neiging om bijna lopen in een rechte lijn, waardoor hun heupen meer van een slingering geeft. Jongens hebben de neiging om iets te lopen aan weerszijden van die onzichtbare lijn, waardoor ze meer van een strut / recht lopen en accenten hun heupen minder. Veel jongens ook hun handen ergens zetten (in hun zakken, met iets, etc).
  • Zitten. Meisjes hebben de neiging om hun benen te steken en te vouwen terwijl het zitten zodat ze ook zo weinig mogelijk ruimte. Jongens verspreid en nemen ruimte in beslag. Laat uw benen te openen en leunen meer. Als je doet je benen over elkaar, zet je enkel op je knie, waardoor een doos vorm.
  • Staan. Jongens meestal niet zetten hun handen op hun heupen, tenzij ze denken. Ze steken ook hun armen hoger dan hun borst. Je handen in je zakken is altijd goed. Sommige meisjes, wanneer dan staan, steken hun hip uit en hoek hun voet, terwijl de (hetero) jongens hebben de neiging om direct en zonder hun heupen aan een kant staan.
  • Voeren van een gesprek. Meisjes zijn veel spraakzamer en interactief tijdens gesprekken dan jongens. De meeste jongens niet zo veel knikken tijdens gesprek of klinkt als "uh-huh" "oh dear" of of wat dan ook te maken. Veel jongens zullen pik hun hoofd naar een kant te laten zien dat ze luisteren. Zij hebben ook de neiging om te spreken iets meer monotoon, met minder inflictions in hun stemmen dan vrouwtjes.
  • Probeer opknoping in een bevolkt plek en kijk jongens van alle leeftijden en "typen" en zie hoe ze op elkaar inwerken. Hier krijg je een gevoel voor de dingen die ze de neiging om te doen en niet doen en proberen ze na te bootsen. U kunt vinden dat je al veel van die dingen te doen, maar je waarschijnlijk nog een aantal typisch vrouwelijke eigenschappen die je zult willen un-leren.
 8. 8
  Scheren. Perzik haar is vergoten door jonge jongens toen ze de puberteit, maar niet door meisjes. Gewoon scheren dat af. Het beste is om dit te doen na een douche wanneer je huid nog warm is. Lather je kaaklijn en ongeveer twee centimeter onder je kaak en scheren naar beneden. Stop scheren andere plaatsen zoals je benen en oksels. Terwijl sommige biologische koopt kan dit uit te trekken, moet je waarschijnlijk niet proberen.
  • Uw gezicht zal waarschijnlijk voelen soort rubberachtig en raar gevoel op het eerste. Dat is volkomen normaal en zullen verdwijnen na een tijdje.
  • Omdat de perzik pluis zal niet groeien in dat snel, het is best niet om elke dag te scheren. Elke 3e dag of zo zou fijn moeten zijn.
 9. 9
  Simuleren van gezichtshaar. Zoek een aantal mascara dat is dezelfde kleur als je haar en breng het aan de peach fuzz op je kin, bovenlip, of kaaklijn (waar je het wilt), om te simuleren een beer, snor, bakkebaarden, 05:00 schaduw, of wat dan ook. Net als mascara doet voor je wimpers, het maakt de perzik pluis dikker en donkerder en na het droogt, het voelt bijna echt.
  • Wees voorzichtig met klonten!
  • Dit werkt het beste nadat je de perzik pluis hebt geschoren een paar keer en het begint om terug dikker en op meer plaatsen groeien.
  • Zou kunnen helpen om foundation eerst van toepassing en gebruik vervolgens foundation om eventuele fouten die je maakt met de mascara op te lossen.
  • Een vriendin is zeer nuttig voor deze momenten, vooral de eerste keer.
  • Het is waarschijnlijk het beste om iemand te zoeken deze dan voor u eerst als te veel zou er slecht uitzien op je gezicht, of zelfs nep.
  • Bakkebaarden kunnen veel doen om je er ouder en dus meer mannelijke kijken doen, alleen omdat ze van nature in de meeste oudere mannelijke kapsels.
 10. 10
  Wenkbrauwen. Meisjes hebben de neiging om dunnere wenkbrauwen hebben met meer van een curve voor hen, en ze neemt goede zorg van hen. Jongens, aan de andere kant, meestal niet alles doen om hun wenkbrauwen. Hun wenkbrauwen hebben de neiging om bushier en meer vierkant zijn. Stoppen met het aanraken van je wenkbrauwen en laat het haar weer in te groeien en, als het nodig is, gebruik dan een beetje eyeliner om ze rundvlees.
  • Nogmaals, het hebben van een vriendin u te helpen met dit maakt het veel gemakkelijker.
 11. 11
  Verhogen van uw lengte. De gemiddelde Europese man is ongeveer 5'9 "-5'10", terwijl de gemiddelde Europeaan vrouwtje is 5'4 ". Dit betekent dat, als een vrouw, je bent waarschijnlijk veel korter dan de meeste jongens en waarschijnlijk niet zo. De reden hiervoor is een aantal factoren, maar de belangrijkste is dat oestrogeen is wat caps de botten en vertelt hen te stoppen met groeien. Aangezien vrouwtjes produceren een grotere hoeveelheid oestrogeen, ze stoppen met groeien sneller.
  • Ontwikkelen van een betere houding. Een veel hoogteverschil is eigenlijk verloren van al het slungelig we doen. Proberen te leren een betere houding, doe matige back oefeningen om die spieren te versterken, en strek je rug elke dag. Al deze methoden kon geven 0,5 "-2" van de hoogte.
  • Sommige mensen beweren dat met een passend dieet en bepaalde trajecten ontworpen om strek je ruggenmerg en versterken van je rug en core spieren kon eigenlijk verbreed uw ruggenmerg en geven u meer hoogte.
  • Opknoping voor enkele minuten (zoals 5-10) dagelijks wordt gemeld aan uw ruggenmerg rekken met behulp van de zwaartekracht naar beneden trekken op je rug. Tenzij uw rugspieren sterker worden tijdens deze periode, zal de zwaartekracht uit te winnen zodra uw stop opknoping elke dag en al die centimeter verdwijnt. Het doen van deze oefeningen een paar keer per week kan verhoging van de hoogte helpen door opknoping en houden de hoogte in door het ontwikkelen van je rug en core spieren:
   • Opknoping Fietsen: vasthouden kin bar, grip ongeveer schouderbreedte uit elkaar en draai je je benen in grote cirkels, alsof het berijden van een fiets. Probeer uw knieën naar je borst. Voer gedurende 1 minuut, rust en herhaal.
   • Opknoping Twists: vasthouden kin bar, handen dicht bij elkaar, gebruik je benen te draaien van links naar rechts en draai je romp. Doe dit langzaam en gecontroleerd voor ongeveer een minuut, rust en herhaal.
   • Opknoping Splits: apart houden van de bar op schouderbreedte, duw je benen zo ver mogelijk uit elkaar aan de zijkanten eens en voor / achter eenmaal.
   • Chin-ups: chin-ups versterken van het bovenlichaam (armen, nek, schouders en bovenrug) en kan ook leiden tot afgifte van groeihormonen. Presteren 10-12, rust en herhaal 3 maal, indien mogelijk.
   • Opknoping Knee Raises: hangen van een bar en hef je knieën naar je borst, krul je bekken en probeer niet te boog je rug als je verhogen uw knieën en benen zo hoog mogelijk. Begin deze zeer langzaam en voorzichtig. Deze veroorzaken micro-breuken in de botten en versterkt buikspieren en onderrug. Presteren 10-12 en herhaal indien mogelijk.
  • Zool inzetstukken kunt u hoogte geven in het openbaar. Er zijn inserts en schoenen speciaal ontworpen voor dit doel. Als je niet echt geld hebt, kan je ook pakken papier in je schoenen.
  • Hoeft voor internet oplichting vallen aan uw lengte te verhogen. Die pillen kunnen ernstige effecten op uw lever en waarschijnlijk niet werken hebben. Als u zeer tevreden bent met uw lengte bent, raadpleeg dan uw arts. Zij mogen weten van een veilige en effectieve manieren om groeihormonen of een operatie te gebruiken, maar dat is echt een laatste redmiddel.
  • Testosteron kan niet garanderen geen groei. Als je nog steeds gaan door de puberteit (tienerjaren), je botten kan niet volledig worden afgedekt en de T zou een andere groeispurt leiden. Als je een oudere tiener of in je vroege jaren twintig, is er een mogelijkheid voor enige groei, maar het zou niet veel en waarschijnlijk onwaarschijnlijk zijn. Als je ouder dan 25 bent, is het uiterst onwaarschijnlijk dat T elke hoogte verhoging zal leiden.
   • Het is niet erg overtuigend als T heeft elke betrokkenheid met de groei voor FTM's. Een heleboel mensen niet in de gaten groei toeneemt en veel mensen associëren een verhoogd hoogte met meer vertrouwen (dwz houding steeds beter).
 12. 12
  Sex en dildo's. Dit heeft niet echt iets te maken met passeren, maar gaat samen met het hele thema. Er zijn veel verschillende soorten realistisch uitziende dildo die kan gedragen worden met een riem op die je kunt gebruiken tijdens de seks voelt u zich meer mannelijk en comfortabel met jezelf (en eventueel geslacht).
  • Als u al een partner, met hen spreken over deze eerste. Als je dat niet doet, dan is het echt uw beslissing om het te krijgen of niet, maar je zult zeker wilt met uw partner te praten, zodra je er een hebt, over hun comfort met het gebruik ervan.
  • U wilt waarschijnlijk ook sizing overwegen. Gewoon omdat alle jongens willen grotere lullen, betekent niet dat je moet gaan uit en koop jezelf een reusachtig. Gaan voor iets vrij gemiddeld (ongeveer 6 ") en vanaf daar starten. Tenzij je echt iets groter willen.
 13. 13
  Onderzoek doen. Meer informatie over het feit dat transgender. Er is geen koude cut beslissing over wie je bent of hoe ver je moet gaan met de overgang, alleen maar omdat je niet het gevoel alsof je passen perfect in dat het een meisje, betekent niet dat je nodig hebt om de hele weg te gaan met alle hormonen en operaties. Sommige mensen stoppen met "cross dressing ', of gewoon passeren als het andere geslacht, anderen voelen zich niet comfortabel tot ze beginnen met hormoontherapie in en beginnen te voelen en er meer mannelijke, en dan anderen gaan de hele weg en krijgen de operaties.
  • Zoek uit zo veel als je kunt over uw opties alvorens te beslissen wat je wilt doen.
  • Praten met een therapeut. Zij kunnen u helpen sorteren van uw gevoelens, geven u een diagnose, en begin je op weg naar de volgende stap. Je nodig hebt met een psycholoog te praten voordat T of het krijgen van een operatie toch.
  • Kijk in uw staat of land wetten over wettelijk veranderen van je naam of geslacht, als dat is iets wat je wilt.
   • Een van de strengste wetten van geslacht te veranderen is de staat New York, die een therapeut nodig heeft om uw geslacht, een endocrinoloog te bevestigen om te bevestigen dat je op testosteron, een chirurg om te bevestigen dat u had boven een operatie (verwijdering van borstweefsel), en een chirurg te bevestigen dat u had een hysterectomie (verwijdering van de baarmoeder en eierstokken).

Tips

 • Wees zelfverzekerd. Als je jezelf niet gelooft, zal niemand anders je gelooft.
 • Controleer jezelf altijd in de ochtend na het krijgen allemaal geschikt met uw bindmiddel en verpakker. Controleren om ervoor te zorgen dat je de juiste 'afgesteld' uw borst en dat het er goed uitziet en controleren om ervoor te zorgen dat je goed hebt gepakt (dat wil zeggen, het is op de juiste plaats en is niet gigantisch kijken). * Als je met een harde tijd om een ​​verpakker naar rechts te kijken, probeer dan on-line en op zoek naar foto's van jongens. Dit geeft je een gevoel voor hoe groot de bobbel natuurlijk en wat je moet streven naar zou moeten zijn.
 • Badkamers-jongens hebben de neiging om in te krijgen en snel uitverkocht, met zeer weinig roddelen of rente, die goed werkt voor FTM's. Het is het beste dat je onder de knie met behulp van een STP eerste, zodat je nodig kunt staan ​​in een stal of op het urinoir, maar niet. U kunt gebruik maken van STP's bij het urinoir want jongens zijn niet van plan om te kijken naar iemand anders (ze willen niet gezien worden als homo of te slaan voor zijn ongepaste krijgen) dus het is erg onwaarschijnlijk dat iemand zal merken. En, als ze dat doen, ze zeker zullen geen commentaar geven.
 • Vergeet niet dat je hoeft te bestaan ​​in het openbaar (betekenis school, werk en andere activiteiten), dus wees voorzichtig met hoe snel je dingen doet en denk goed na voordat iets wat je niet ongedaan doen. Nogmaals, u en comfortabel zijn, maar iets wat je comfortabel te doen in prive bent kan erg ongemakkelijk in het openbaar. Zeker als je woont in een gebied waar ze niet steunend van homo's, lesbiennes of transgenders.
 • Underworks beveelt het stappen in een aantal van de langere bindmiddelen die het verkoopt. Hoewel dit is de makkelijkste manier om ze op, door het forceren van het bindmiddel boven je billen en heupen, het strekt zich uit van de top-dat is nogal contraproductief! Het is misschien beter om te leren hoe het op te zetten als een normaal shirt.
 • Uw vrienden en familie zullen echt belangrijk zijn in alle van uw overgang (en het leven in het algemeen), dus het is belangrijk om ze op te nemen in deze, niet helemaal dit te werpen op hen en verwachten dat ze om cool te zijn met het. Terwijl ja het is zeer belangrijk voor u om een ​​goed gevoel en voel je vrij om jezelf te uiten, hebt u waarschijnlijk bekend is dit over jezelf voor een lange tijd, maar ze kunnen niet. Zelfs als ze zich bewust zijn geweest, het is nog steeds een enorme verandering. Laat ze passen bij je.
  • Praat met hen over het krijgen van je haar knippen (en erkennen dat een compromis in orde zou zijn op het eerste).
  • Strutting rond het huis met een valse baard alvorens te spreken met uw familie en hen te laten wennen aan het idee is waarschijnlijk niet de beste om te doen.
  • Leer hen over wat het betekent om trans * zijn zodat ze je kunnen begrijpen beter, ze nemen zelfs aan een vergadering of laten komen om een ​​therapiesessie met je (als je ervoor kiest om verder te gaan in de hormonen of een operatie, moet u spreken naar een psycholoog toch).
 • Wijzig uw voornaamwoorden en hebben vrienden bellen u door uw gekozen mannelijke naam. Door die andere mensen zien je als een man zal niet alleen zorgen dat u zich beter voelt, maar het zal ook uw uiterlijk te stimuleren als mannelijke.
 • Laagbouw stijl slips zijn echt goed voor het verpakken omdat ze strakker en hebben een 'zakje' ingebouwd voor je spullen. Een sok of soft-pack blijven echt goed daar.
 • Bindmiddelen moeten altijd worden gewassen in koud water en daarna opgehangen droog, anders zul je het stijve karakter van hen verpesten. Vanwege dit, kan het moeilijk zijn om ze te wassen elke dag (wat waarschijnlijk is het beste). U kunt waarschijnlijk wegkomen met het dragen van hen twee tot drie dagen op rij (in de veronderstelling dat het niet een warme dag of dat je jezelf niet uitoefenen). U kunt ze ook gewoon genieten in echt koud water en laat ze drogen. Je zou moeten doen, dat twee keer zo het bindmiddel ouder wordt en meer waarschuwen.

Waarschuwingen

 • Draag nooit bindmiddelen terwijl u slaapt, zeker niet de aas bandages. Terwijl je slaapt, je ademhaling vertraagt ​​en je kon stoppen met ademhalen.
 • Wees voorzichtig met badkamers. Tenzij je een of andere manier van "bewijzen" dat je man bent, kun je jezelf in een veel moeite om in daar.
 • Ace Verbanden kunnen worden gebruikt voor het binden, maar ze sterk afgeraden.