Wkanl

Hoe te aristo punk te zijn

Aristocraten domineerde het verleden als de topklasse, met hun mooie kostuums, hoge hoeden en wandelstokken. Echter, het allemaal vervaagd en zijn fabulousness met het, dus het nemen van het uit de mainstream. Aristo is een dat fanciness de aristocratie en mooie kleding met 's stereotypically maniertjes en onconventionele en idealen neemt.

Stappen

Hoe te aristo punk te zijn. Verwerven van een stok / wandelstok, want zij zijn een groot deel van de aristo punk.
Hoe te aristo punk te zijn. Verwerven van een stok / wandelstok, want zij zijn een groot deel van de aristo punk.
 1. 1
  Kijk A clockwork orange, Stanley Kubrick's 1971 cult-klassieker, of lees het boek van Anthony Burgess, die beide portretteren vroege aristo punk (namelijk, de hoofdpersoon, alex DeLarge). Probeer te begrijpen Alex's persoonlijkheid en destructieve neigingen om jezelf een idee van hoe zich te gedragen geven.
 2. 2
  Neem de tijd om te verzamelen aristocratische, inclusief hoge hoed (of een bowler / derby, als alex DeLarge alternatief), overjassen, en broeken. Gaan met een basic zwart of zuiver wit, terwijl het vermijden van felle kleuren zoals oranje of blauw. U bent niet Harry en Lloyd van "Dumb And Dumber", na alles. Vergeet niet dat veel geld niet uitgeven aan, want in onze volgende stap, zullen we ze punk te maken.
 3. 3
  Neem je nieuw verworven aristocratische kleding en doe er wat in, voeg verschillende patches, en misschien een paar verf en ploetert. In de film, de "Droog" bendeleden hebben verschillende "bloed" ploetert en dergelijke (Alex heeft bloedige oogappel "manchetknopen", Dim heeft bloedige bretels en Georgie lijkt kogelgaten hebben aan beide zijden van de borst op zijn overhemd.)
 4. 4
  Verwerven van een stok / wandelstok, want zij zijn een groot deel van de aristo punk. Probeer niet om een ​​die ook, maar is stevig genoeg om een ​​paar slagen te laten hebben. en mes stokken kunnen worden gebruikt (in het bijzonder, als je wilt de "Droog" look van de film en het boek na te bootsen), maar laat je niet betrappen met een, het wordt beschouwd als een verborgen wapen en is ZEER ILLEGAAL in veel staten (check met uw lokale wetten).
 5. 5
  Solliciteer aandacht grijpen make-up als valse wimpers. Alex draagt ​​nep bovenste en onderste wimpers aan zijn rechter oog, die zijn dualiteit benadrukt. Een ander interessant weetje van informatie is dat de bijbel maakt zelfs verwezen naar de (en de rechter) en hoe het symboliseert dat we gevoelig zijn voor boosheid.
 6. 6
  Neem de tijd om te leren de juiste gebruikt door de stereotiepe upper-class, zoals "misschien", "inderdaad", "toch", "maar", "imbeciel", enz. Meng ze in met jargon. Extra punten voor degenen die leren de Nadsat jargon van A Clockwork Orange, je kunt lexicons voor te vinden over het hele internet.
 7. 7
  Leer hoe je voor jezelf opkomen en je, en zorg ervoor dat mensen weten wie de baas is, maar niet iemand die je kent het niet verdient.
 8. 8
  Groeien een afkeer van autoriteit en andere die zijn roekeloos in alles wat ze doen.

Tips

 • Als er een punk band die je zou willen, het is de Adicts. Ze zijn erg populair, en zijn volledig samengesteld uit Aristo Punks. Proberen om andere, minder bekende bands te vinden, dat wel. Vrijwel alle punks zijn er trots op fans van obscure kunstenaars.
 • Als je A Clockwork Orange hebt gezien, neem een stap verder en lees het boek. Het kan moeilijk zijn, omdat veel van het is geschreven in Nadsat (de "tiener"-modus van meningsuiting gemaakt door Anthony Burgess), maar het kan beter inzicht verschaffen in Alex's persoonlijkheid en, vervolgens, hoe te handelen.
 • Lone Aristo Punks zijn gemakkelijk uitgelachen, dus het verzamelen van een groep mensen, uw "droogies", om mee te doen. Zij zullen uw persoonlijke back-up en assistenten zijn wanneer u een behoefte voor het opstaan ​​aan de man. Als u geen droogies niet kan krijgen, dan wrak iedereen die je tegen.
 • Maak geen misbruik van je droogies als Alex deed. Ze vrijwel zeker zal terug te krijgen op je.
 • Wrak van de mensen die geen respect je, maar niet onschuldigen wrak. Aristo Punks kan zijn cynisch en onzorgvuldig, maar niet duwen.
 • Extra punten voor degenen die Alex DeLarge's film eyeliner / wimpers gimmick kopiëren, het personifieert Aristo Punk.
 • Een smaak voor beeldende kunst en klassieke muziek (vooral Beethoven) is altijd een plus.

Waarschuwingen

 • * Gebruik uw wandelstok of zwaard / mes stok om lichamelijk letsel of vernieling van eigendommen. Het is alleen voor esthetische doeleinden en de echte wereld fronst zijn wenkbrauwen op "ultra-geweld", vooral Joe Hoppers (politie).

Dingen die je nodig hebt

 • A Clockwork Orange (film, boek, of beide)
 • Riet / Walking Stick
 • Top Hat of Bowler / Derby Hat
 • Strikjes & dress-shirt of gewoon een kraag / gestreepte-kraag shirt
 • Bretels
 • Patches, verf-ploetert, of nep bloed-spatten
 • Overjas