Wkanl

Hoe om te stoppen wordt gezien als een nerd

Wordt door een groep mensen afgewezen kan pijnlijk zijn, en het kan op lange termijn, emotioneel-schadelijke gevolgen. Vaak is dit soort van sociale afwijzing is niet de schuld van je eigen, maar vloeit voort uit de onzekerheden van anderen, of algemene kudde-mentaliteit. Toch zijn er een aantal fundamentele dingen die je kunt doen om te voorkomen dat zij een gemakkelijk doelwit voor spot of sociale afwijzing.

Stappen

Hoe om te stoppen wordt gezien als een nerd. Maak een poging om te verschijnen gelukkig en vol vertrouwen te allen tijde, ongeacht wie is rond.
Hoe om te stoppen wordt gezien als een nerd. Maak een poging om te verschijnen gelukkig en vol vertrouwen te allen tijde, ongeacht wie is rond.
 1. 1
  Maak een poging om te verschijnen gelukkig en vol vertrouwen te allen tijde, ongeacht wie is rond. Als er iets dwars zit, laat het niet zien. Dit zal tot gevolg hebben dat anderen meer op haar gemak voelen om je heen hebt, en verschijnen comfortabel in je eigen huid de neiging om verdien je meer respect.
 2. 2
  Niet te veel zorgen te maken over wat je draagt, en probeer niet te hard te kijken afkoelen. Als u probeert te hard, zal het duidelijk zijn voor anderen, en dit zal het averechts effect hebben. Draag iets comfortabel. Probeer weg te blijven van spul dat is ofwel te casual (bijv. trainingsbroek) of te formeel (bijvoorbeeld verscholen in polo shirt). Je wilt niet te kijken als je net uit bed gerold, maar u wilt niet te kijken als je gaat om een ​​bruiloft, hetzij. Vermijd kinderlijk schoeisel zoals klittenband sneakers of snowboots. Praktijk een goede hygiëne, en zorg ervoor dat uw haar en lichaam te wassen. Als je die draagt ​​gezichtshaar, houd het goed verzorgde. Als u al geplaagd een vaak, of als je gewoon een verandering nodig heeft, overweeg dan het snijden of het stylen van je haar anders. U zult versteld staan ​​van wat een goed kapsel voor je gevoel van eigenwaarde kan doen.
 3. 3
  Draai een klein beetje! Rebelleren eens in de zoveel tijd! Duidelijk maken aan de wereld dat u de primaire gouverneur van je eigen zelf, ook als dit betekent gewoon komen opdagen laat voor de les een keer in de zoveel tijd. Een klein beetje van minachting voor de mening van anderen van tijd tot tijd kan je lijkt meer cool en meer vertrouwen (denk John Bender uit de Breakfast Club). Gewoon niet overdrijven op dit ene.
 4. 4
  Aandacht besteden aan de mensen om je heen, en laat je niet te zeer verstrikt in het praten over je eigen belangen (i. E. Niet afgaan op lange raaklijnen over World of Warcraft rond mensen die niet World of Warcraft spelen wel). Zoek uit wat andere mensen geïnteresseerd zijn in, en praat met hen over hun belangen. Wees je bewust van wat er gaande is in de wereld, in termen van nieuws en populaire cultuur. Je zou kunnen ontdekken nieuwe interesses. Je zou zelfs iets leren!
 5. 5
  Probeer nieuwe dingen! Verwijder jezelf van je comfort zone. Probeer naar school sportevenementen en lokale concerten. Niet alleen zal dit geeft je meer geven om over te praten met andere mensen, het zal je ook een meer goed afgerond persoon te maken. Vergeet niet: mensen hebben de neiging om te worden beschouwd als "nerds" wanneer ze ongemakkelijk in hun eigen huid of op bepaalde sociale situaties, en wanneer dit ongemak is duidelijk. Faken totdat je het! Als je oefenen om jezelf in ongemakkelijke situaties, zullen deze situaties uiteindelijk ophouden te bestaan ​​ongemakkelijk.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u verschijnen over-enthousiast als het gaat om het maken van vrienden of door een groep mensen wordt geaccepteerd. Dit zal een directe turn-off. Niemand zal je accepteren als het is duidelijk dat je wanhopig te worden geaccepteerd zijn. Als u op zoek aanvaarding van een groep mensen, in gedachten houden dat de beste manier is via de achterdeur. Door vriendschap een persoon in een groep, en de resterende vriendelijk voor de anderen, zal je het respect van de hele groep te verdienen (tenzij het lijkt erop dat je kowtowing of poging tot vleierij gebruiken voor het doel van sociale promotie).
 7. 7
  Vermijd klieken, en in plaats daarvan concentreren op befriending individuele mensen. Er zijn veel vriendelijke mensen zijn die hebben genoeg zelfvertrouwen, en die niet het gevoel dat ze nodig hebben om zich te associëren met een bepaalde kliek. Deze mensen hebben de neiging om beter vrienden te maken, hebben de neiging om meer integriteit te oefenen, en hebben de neiging om anderen te behandelen met meer respect. Bij deze mensen mensen, vindt u meer waar vrienden en langduriger relaties.
 8. 8
  Overdrijf het niet. Als je jezelf drastisch veranderen om geaccepteerd te worden, het is het niet waard. Er zijn mensen die er die zal net als u voor de persoon die je al bent. Je grootste selling point als een individu is je eigen individualiteit - het feit dat je de wereld op een manier die niemand anders dat doet. Dat is waardevol. Op een gegeven moment, moet je accepteren dat als een persoon niet de waarde in wie je bent te zien, dan zijn ze ofwel mist het punt, of ze zijn niet je tijd waard. Als het gaat om bepaalde persoonlijkheidskenmerken die zouden kunnen leiden dat anderen u te plagen of pesten je, zij die zaak zal niet schelen, en zij die er niet toe doen.
 9. 9
  Hangen op jezelf. Omarm je individualiteit. Sta niet toe dat uw verlangen naar sociale acceptatie in de manier om te weten wie je werkelijk bent te krijgen. Het is fijn om weg te doen met de gewoonten die anderen beledigen, of om het verbeteren van uw persoonlijke hygiëne, maar probeer niet om iemand anders dan jezelf te zijn. Het kan enige tijd duren voor u om uw publiek te vinden, of om mensen met belangen die vergelijkbaar zijn met de jouwe vinden, maar je zult ze vinden.
 10. 10
  Hou je hoofd erbij. Vertrouw op mensen als ze eenmaal hebben verdiend uw vertrouwen, maar niet voor die tijd. Sinds het begin van de mensheid, hebben mensen belasterd en mishandeld elkaar. Soms zijn mensen zijn onaardig tegen anderen in een poging om beter te voelen over zichzelf. Zorg dat u uw hoofd hoog te houden, je verlies als je moet, en houdt een dikke huid. Niet wraak door het behandelen van anderen slecht voor terug. Weten dat het leven is te kort om tijd te verspillen aan mensen die niet zal u goed te behandelen. Respecteer jezelf. Dit zal verdien je het respect van anderen.

Tips

 • Glimlach en grap rond. Je wilt zijn leuk om rond te hangen met. Plus een eenvoudige glimlach en een betere houding kan je hele uiterlijk te verbeteren.
 • Het corrigeren van je houding is een klein maar verrassend effectieve manier om meer zelfvertrouwen verschijnen. Stand up een klein beetje groter dan normaal, houd je schouders naar achteren, en je zal veel beter uitzien. Voorkomen dat je handen in je zakken en kauwgom, aangezien deze acties kan afbreuk doen aan uw algehele uitstraling.
 • Wees oprecht. Heeft uw belangen niet verbergen van je vrienden, en pretenderen niet wilt of weet veel over dingen die je niet interesseren.
 • Spreken, en spreken met vertrouwen! Veel mensen die niet nerds helemaal worden gezien als nerds, alleen maar omdat ze niet praten. Weet de jongen die mompelt, of wie niet spreekt wanneer gesproken niet. Uitgaande mensen zijn leuk, en ze worden zelden gezien als nerds.
 • Vergeet niet dat dat een slim persoon is een groot goed. Het zal je wint meer vrienden dan het weg zal schrikken.
 • Geloof het of niet, zijn mensen geïntimideerd door degenen die ze eventueel zou kunnen overtreffen in een sociale omgeving, zodat niet alle designer-merk kleding niet te kopen of te pronken met je uiterlijk. Net behoud van een goede hygiëne.
 • Denk het niet persoonlijk op als mensen zijn jaloers op je omdat je cijfers of andere successen. Weet dat jaloezie is hun probleem, niet de jouwe.
 • Er zijn hele sociale groepen gestructureerd rond de gedeelde ervaring van het zijn anders dan andere mensen. Overweeg opknoping uit met andere non-conformisten als proberen te "passen" gewoon niet vanzelf.
 • Het proces van het verliezen van je nerd-kaart is een grote onderneming. Hoewel er geen 100% garantie dat je zal slagen, er is zeker een 100% garantie dat je zal falen als je niet eens proberen. Volharding loont.
 • Word lid van uw lokale track team. Meer nog dan andere sporten, spoor heeft componenten van individuele groei, samen met team bonding. Veel nerds van weleer hebben gevonden acceptatie en vriendschappen op het juiste spoor teams - zelfs degenen die niet erg snel waren. Net toon en plezier hebben.
 • Koop een trainingsjas. Elke kleur zal doen. Het dragen van je track jasje over elke outfit automatisch maken dat outfit hip.

Waarschuwingen

 • Toon vertrouwen. Dit zelfs meer dan de fysieke verschijning trekt andere mensen aan u.
 • Uw belangen zal niet iedereen aanspreken die je ontmoet. Denk het niet persoonlijk op als je primaire interesse is niet van iemand anders kopje thee. Accepteer dat uw belangen niet noodzakelijkerwijs mainstream, maar beseffen dat dit niet betekent dat je je schaamt van hen zou moeten zijn. De meeste mensen hebben in ieder geval iets dat ze willen dat niet al hun vrienden willen. Zolang je niet proberen om uw belangen te duwen mensen die lijken niet geïnteresseerd in hen, moet je wel goed.
 • Mensen kunnen plezier van je maakt. Als ze dat doen, dan of je bent te hard proberen, ze zijn jaloers op je, of ze zijn wrede mensen die niet uw tijd waard zijn.