Wkanl

Hoe om te kijken en handelen zoals ariana grande

We kennen allemaal de basisprincipes van de mooie en getalenteerde Ariana Grande, rood haar, grote ogen, enz. Maar heb je ooit gekeken verleden dat en wilde de belangrijkste items ze zich kleedt weten in, de make-up die ze draagt, en al haar favorieten? Dit artikel geeft u dat al, en meer te leren, zodat u geleidelijk aan beginnen te kijken en handelen net als de prachtige Ariana Grande.

Stappen

Hoe om te kijken en handelen zoals ariana grande. Probeer het doen van je make-up, zoals ari's.
Hoe om te kijken en handelen zoals ariana grande. Probeer het doen van je make-up, zoals ari's.
 1. 1
  Begin met haar haar. Ariana is bekend om haar 'rood fluweel cupcake' schaduw. Ze moest haar haar verven van haar originele kleur, bruin, naar rood om haar karakter, Cat Valentine, spelen op Victorious. U kunt kopen rode haarverf online of bij winkels zoals Hot Topic. Als u niet wilt dat het risico te sterven je haar rood te nemen, probeer dan bruin. Ariana is een natuurlijke brunette. Bogen en bloemrijke clips zijn Ariana's obsessies. Een eenvoudige clip werkt ook. Ariana vroeger altijd gezien worden met steil haar, maar nu is ze krult meestal haar haar. Ze houdt ook om haar haren trok zich terug in een slanke (of gekruld) paardenstaart; toen haar haar naar beneden is, zegt ze dat ze voelt zich onhandig en ongemakkelijk. Maar als je liever je haar naar beneden, ga je gang! Als je wilt dat je haar omhoog, is het best om het op een veilige en hoge paardenstaart gezet. Vervolgens neem een ​​een inch gedeelte van je haar en wikkel het rond de haarband. Zet het vast met een paar haarspelden, krullen de uiteinden, voeg wat haarlak, en je bent klaar om te gaan!
 2. 2
  Probeer het doen van je make-up, zoals ari's. Ariana maakt gebruik van eenvoudige, frisse make-up die niet afleidt van haar hand liggende natuurlijke schoonheid. Haar ogen zijn groot, dus als je wilt jou om groter lijken, probeer dan met behulp van mascara of eyeliner (Ariana's favoriete merk is Urban Decay). Ze beweert dat sinds ze is Italiaans, ze heeft grote donkere kringen onder haar ogen, zodat ze draagt ​​altijd concealer. Voor speciale awards toont en premiers, zal Ariana een mooie rode lippen of een donkere smokey eye doen. Maar de "alledaagse" Ariana gebruikt heel eenvoudig make-up. Ze heeft ook bekend dat ze een hekel aan wanneer rode loper stylisten te veel make-up op haar, dus houd je make-up simpel. Overdrijf het niet. Ariana gebruikt Hoola bronzer en Laura Mercier blush. Ze heeft momenteel een make-up tutorial over haar YouTube-kanaal met al haar favoriete producten. U kunt kijken die voor wat meer tips!
 3. 3
  Stijl is erg belangrijk. Ariana's stijl is leuk, girly, en verfijnd, maar ze houdt ook van haar glam kant te pronken. Ze heeft veel verschillende persoonlijkheden. U kunt haar zien in iets van een Chanel maxi jurk tot jeans en haar favoriete hoodie. Ze draagt ​​chique jurken, maar ze zijn meestal strapless - voelen zich niet onder druk gezet om deze te dragen als je niet comfortabel. Echter, Ariana houdt ook van bloemrijke, bubblegum overgooiers dat haar girly persoonlijkheid laten schijnen. Ze maakt geen gebruik van te veel sieraden, dus stok met een simpele armband of ketting. Ze vindt het leuk om te hakken (haar favoriete paar is haar naakt hoge hakken) en soms laarzen te dragen. Als je nog steeds vrij jong, ga dan voor een paar mooie flats, die ze draagt ​​ook bij gelegenheid. Als uw school heeft een dress code, je kon leunen naar Ariana's meer casual stijl, als een witte tank top met een grijze hoodie en een paar skinny jeans. Ook zou je een leuke ruches top tank of shirt te dragen met een button-up vest met jeans. U kunt ook verwijzen naar outfits Cat Valentine heeft op Victorious gedragen. Kat en "casual" Ariana ook delen dezelfde mode smaak. Ariana's favoriete winkels zijn Forever 21, Topshop, de Europese Kleding, Brandy Melville, en Abercrombie.
 4. 4
  Zorg goed voor je huid. Ariana's huid is zeer gezond. Om stralende huid te krijgen als de hare, drink veel water (een van haar persoonlijke tips) en eet veel fruit en groenten. Ariana's favoriete fruit is aardbeien, en ze eet ze veel te maken haar huid er gezond uit. Als u al last van acne, zorg ervoor dat je wast je gezicht twee keer per dag. Het is verplicht voor niet alleen Ariana, maar voor iedereen die wil zijn zoals zij, om mooie huid hebben. Als u wilt om fit te zijn als haar, Ariana bekende dat ze vasthoudt aan gezonde voeding. Ze is Pesco Vegetarisch, wat betekent dat het enige vlees ze eet is vis. U hoeft niet om dit te doen, maar vasthouden aan vijf kleine maaltijden per dag in plaats van drie grote maaltijden.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u een goede persoonlijkheid. Ariana's persoonlijkheid is zoet, bruisend, en leuk, net als haar personage op Victorious. Ze houdt ervan om grapjes met haar vrienden, en ze kan speels en kinderachtig handelen, terwijl nog steeds een goede tijd. Zorg ervoor dat je jezelf omringen met goede mensen, niet degenen die u aanmoedigen om te drinken of roken. Ariana zou dat nooit doen en ze heeft meerdere malen dat ze niet het feesten soort vermeld. Vinden zorgzaam, echte vrienden die van je houden voor u en zal er voor u geen kwestie wat. Sommige van naaste vrienden Ariana's zijn Alexa Luria, Elizabeth Gillies, en Jennette McCurdy. Vergeet niet dat het goed is om dicht guy vrienden ook hebben! Ariana heeft veel goede vrienden gehad in haar leven van het andere geslacht. Probeer dicht bij uw familieleden ook. Ariana en haar oudere broer Frankie hebben een geweldige relatie.
 6. 6
  Zorg er altijd voor om jezelf te zijn. Ariana is niet bang om haar ware persoonlijkheid aan haar fans, familie, vrienden, en kliek tonen. Vind je eigen persoonlijke stijl en hou je eraan. Het is oke om te willen volgen in Ariana's voetsporen, maar vergeet niet om precies te handelen als haar. Laat je ware zelf schijnen ook!

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat de kat Valentine en Ariana zijn twee totaal verschillende mensen. Hoewel hun stijlen zijn enigszins vergelijkbaar en ze zijn allebei bruisend en leuk, ze hebben veel verschillen. Probeer niet te handelen zo veel als de kat, ze kunnen komen als een beetje dicht.
 • Zweer niet. Ariana zelden vloeken, tenzij het is af en toe met haar vrienden. Ze wil nooit een slecht voorbeeld voor haar jongere fans te stellen. Over-vloeken zal je onwetend en trashy lijken.