Wkanl

Hoe om te breken met je vriendin over de telefoon

Breaking up via de telefoon kan hard zijn. Met behulp van advies van dit meisje, leren hoe dit te doen zonder enige rancune.

Stappen

Hoe om te breken met je vriendin over de telefoon. Ten eerste, wil je misschien haar wenken te geven door misschien niet te praten met haar over IM en neemt haar oproepen.
Hoe om te breken met je vriendin over de telefoon. Ten eerste, wil je misschien haar wenken te geven door misschien niet te praten met haar over IM en neemt haar oproepen.
 1. 1
  Ten eerste, wil je misschien haar wenken te geven door misschien niet te praten met haar over IM en neemt haar oproepen. Maar nog steeds mooi zijn.
 2. 2
  Vervolgens beslissen waarom je wilt haar dumpen. Is het omdat ze is flirten met andere jongens te veel? Misschien is ze te serieus?
 3. 3
  Wanneer je besloten hebt waarom je niet van haar, na te denken over haar te praten over het. Wil je haar over praten en kijken of ze een beetje kunnen veranderen? Of heb je gewoon geen zin om uit te gaan met haar? Als je nog wilt gaan, dan stoppen met lezen, maar als je dat niet doet, lees dan verder.
 4. 4
  Nu als je echt niet wilt om uit te gaan met haar, beslissen wat je gaat zeggen. Als ze is te plakkerig en ernstige zeggen: "Ik ben niet echt zeker of ik klaar ben voor zo'n serieuze relatie. Ik wil niet dat je geen pijn doen, maar ik wil niet dat dit te op te slepen."
 5. 5
  Opstaan ​​van je kont en ga met haar praten.
 6. 6
  Breken en ziet er echt jammer dat je het moet doen, niet nodig om onnodige pijn veroorzaken.
 7. 7
  Niet uit te gaan met iemand direct na of zeggen: "oh ik gedumpt je omdat ik van iemand anders." Dat zal haar pijn.
 8. 8
  Tot slot, wanneer je besluit je gaat haar dumpen, zeg haar "ik wil je echt, maar ik ben niet zeker dat we voor elkaar bestemd". Als ze huilt of overstuur raakt, troosten haar in een vriendin soort manier

Tips

 • Zoals altijd, wees vriendelijk en zacht, en niet te vergeten stijlvol.
 • Niet gemeen of vervelend zijn na een breuk, dit kan echt kwetsend.
 • Stel dat je wilt blijven vrienden alleen als je zeker weet dat je het meent.

Waarschuwingen

 • Haar verwachten dat ze niet willen gewoon vrienden nadat je haar dumpen. Ze kan zo overstuur dat ze niets om weer met u te doen wil nooit.
 • Je kunt je niet van gedachten veranderen nadat je haar hebt gedumpt. Als je haar missen achteraf toen was het uw fout, tenzij ze je terug wil je niet kunt haar terug te hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Een meisje.
 • Instant Messenger
 • Mobiele telefoon / mobiele telefoon