Wkanl

Hoe om aandacht jongens ' krijgen als een groter meisje

Meisjes denken dat de dunne meiden krijgen altijd de jongens. Maar het zijn groter betekent niet dat je niet kan worden sexier of slimmer dan de dunne kuikens. Als u wilt jongens aandacht te krijgen, zonder te worden geïntimideerd door de thinnies, hier is hoe.

Stappen

Hoe om aandacht jongens ' krijgen als een groter meisje. Ontwikkelen van een goede persoonlijkheid.
Hoe om aandacht jongens ' krijgen als een groter meisje. Ontwikkelen van een goede persoonlijkheid.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Je hebt het gevoel alsof je bent een mooie en uitstekende meisje, want je bent. Door dit te doen, zullen jullie beginnen om het te voelen.
 2. 2
  Ontwikkelen van een goede persoonlijkheid. Als je gaat om de school negeert iedereen en kijken ongenaakbaar, zullen de mensen niet gaan tot u, en het is een afknapper voor jongens. Je moet kijken als je een goede tijd de hele tijd, maar als het tijd is je volwassen en serieuze tijd uit te brengen, breng het uit. Dit zal jullie denken jullie zijn leuk maar gecontroleerd.
 3. 3
  Leer om te kijken geweldig. Je hoeft niet te kleden alle glamoureuze en flashy om aandacht te krijgen. U kunt terloops kleden, zoals het dragen van gewone spijkerbroek met een leuke top. Of u kunt uw eigen persoonlijke stijl die zal je opvallen creëren, maar zorg ervoor dat je kleren passen en accentueren je rondingen. Zorg ervoor dat ze niet zal vereisen aanpassing van de hele tijd (riemen, stretchy materiaal uitglijden up, enz.), waardoor je je onrustig en ongemakkelijk kijken.
 4. 4
  Wees slim. Als u hebben gekregen beneden de eerste drie stappen, denk niet dat de jongens gaan achter je aan komen, je moet geduld hebben, maar als dat een man is het controleren van je uit, zorg ervoor dat hij is een goed mens en heeft een goede toestand zodat je niet in de problemen komen.
 5. 5
  Negeer andere meisjes. Meisjes waarschijnlijk beginnen om jaloers te voelen omdat je ziet er geweldig uit en daad grote en jongens hebben een geweldige tijd om je heen. Als ze beginnen met het maken van domme, onvolwassen reacties, gewoon negeren of zeggen iets terug dat is meer volwassen en slim die ervoor zorgt dat die meid niet meer met je praten op een onbeleefde manier. Weet wie je vrienden zijn en vasthouden aan hen.
 6. 6
  Geloof in jezelf. Als je het gevoel van plaats doen van deze stappen, hoeft u niet om ze te doen, maar als je wilt om het eens te proberen ga je gang. Je moet geloven als het veranderen van jezelf, als je zijn totaal tegenovergestelde van dit, het kan niet werken, niet proberen. Het kan u een tijdje duren om deze stappen omlaag te krijgen, vooral de eerste stap, maar blijven proberen als je wilt gaan voor het.
 7. 7
  Laat anderen niet u neer. Omdat het een zelfverzekerde plus sized individuele betekent niet dat je niet kunt krijgen een jongens / meisjes aandacht. Alleen maar omdat een meisje is jaloers en probeert te brengen je naar beneden betekent niet dat je moet hem / haar te laten

Tips

 • Als je make-up dragen, niet overdrijven, het zou kunnen leiden tot het kijken trashy, niet sexy.
 • Als op zoek naar de dunne modellen in de tijdschriften voelt u zich zelfbewust, stoppen met kijken naar die tijdschriften.
 • Voel je goed in je huid en wat je draagt. Hoe meer je dit doet, hoe meer vertrouwen je zal verschijnen, dus, meer jongens / meisjes worden tot je aangetrokken.
 • Als je op de middelbare school, zorg ervoor dat u krijgt goede cijfers en het krijgen van al uw huiswerk gedaan, omdat je niet benadrukken over academici nodig terwijl je dit doet.
 • Veel jongens (en meisjes als je lesbisch / bi bent) als plus size meisjes. Gewoon ware van mollige chasers die geen zorg over uw persoonlijkheid.
 • Zorg ervoor dat uw kleding niet iets kijken uit plaats te hebben.

Waarschuwingen

 • Heeft een enorme ego niet krijgen als alles draait uit beter dan je verwacht.
 • Reageer niet te betekenen of onvolwassen mensen op een onbeleefde manier, zelfs als ze proberen om je knoppen in te drukken. Je zal komen als de verliezer. Stay classy als u ervoor kiest om te antwoorden op iets ongepast zij tot u zeggen. Op die manier kunt u de grotere persoon zijn en mensen zullen je zijde te nemen alleen voor integer handelen.
 • Als je echt uit vorm, misschien wilt proberen om gezond te worden, en. Uit te werken helpt vrijkomen chemische stoffen in je hersenen en lichaam die kunnen helpen je beter te voelen over jezelf.