Wkanl

Hoe maak je een vrouw praten

Veel mannen geworden sprakeloos als ze komen over een mooie vrouw. Als je hoopt een gaan of vragen haar op een te krijgen datum, het slaan van de eerste gesprek kan zenuwslopend zijn. Dit artikel geeft u een paar tips over hoe je die eerste paar woorden uit te geven.

Stappen

Hoe maak je een vrouw praten. Peilen haar interesse met oogcontact.
Hoe maak je een vrouw praten. Peilen haar interesse met oogcontact.
 1. 1
  Peilen haar interesse met oogcontact. Schiet haar een snelle blik, wachten tot ze merkt, lach met je ogen, en dan langzaam weg te kijken. Als je terugkijkt en ziet haar op zoek naar je ogen te ontmoeten, ze is waarschijnlijk geïnteresseerd in het praten. Als ze helemaal vermijdt oogcontact met u, ze is waarschijnlijk niet geïnteresseerd.
 2. 2
  Ontvang binnen het praten afstand. Als ze kijken naar boeken, gaan kijken naar boeken in de buurt van haar. Als ze aan de bar, ga een drankje bestellen naast haar. Vind een excuus je kunt om terloops breng jezelf dicht bij haar. In sommige situaties, echter, zal dit moeilijk (bijvoorbeeld als ze verdiept in haar laptop in een cafe, of praten met een vriend) zijn. In dat geval is het waarschijnlijk beter om haar niet te onderbreken, tenzij ze natuurlijk lijkt geïntrigeerd door u (dwz ze kunnen niet lijken te stoppen op zoek naar jou).
 3. 3
  Staking van een gesprek met een simpele observatie, eindigend met een vraag: "Mooie dag, is het niet" of "Deze plaats zeker is verpakt, hè? ' Wat je zegt is niet belangrijk. Je hoeft niet echt een antwoord op de vraag nodig hebt, je bent haar gewoon uit te nodigen om met je praten. Als ze reageert aangenaam, blijft het gesprek. Als ze niet reageert of lijkt gepreoccupeerd of ongeïnteresseerd, ze waarschijnlijk niet geïnteresseerd, dus begin te praten met iemand anders.
 4. 4
  Houd uw gesprek vrij organisch. Kom niet aan met "ingeblikte materiaal", "nucleaire attractie" routines, of andere sociale robotica. De beste manier om een ​​verbinding met iemand te maken is uit het hart komen en volledig te leven in het moment. Wat je zegt is niet zo belangrijk als hoe je het zegt. Socialiseren is over het uitwisselen van energie, niet zijnde een wordsmith. Als je twijfelt, gewoon zeggen "Hallo".
 5. 5
  Als dit geklets goed gaat, delen een weinig informatie over jezelf - gewoon iets kleins als wat je doet voor de kost of hoe je het vond de show die u net zag, bijvoorbeeld. Op een gegeven moment, natuurlijk, zult u wilt om jezelf te introduceren en, hopelijk, krijg haar naam. De sleutel tot het delen van informatie is dat je zowel geleidelijke openstelling. Om de beurt praten, en elke keer dat ze geeft je wat informatie over zichzelf, geven soortgelijke informatie over jezelf, en misschien iets meer persoonlijke informatie dan ze gaf geven. Bijvoorbeeld, als je praat met een meisje die zegt dat ze het nemen van de zomer klassen, zou je bekend dat je ook rekening zomerklassen, en vertel haar welke klasse je het meest enthousiast over toen. Dit nodigt haar uit om meer informatie over zichzelf bekend te maken, zodat de intimiteit van het gesprek toeneemt in de tijd. Je wilt niet te snel te veel over jezelf te delen, en je moet niet proberen om haar te dat doen.
 6. 6
  Geef haar je volledige aandacht. Lachen om haar grappen, luisteren naar haar verhalen, en laat je niet afleiden door wat er om je heen gebeurt. Het is belangrijker te lijken geïnteresseerd dan interessant lijken, en je niet wilt dat het gesprek hog. Een goede luisteraar is veel belangrijker om succesvol gesprek dan zijnd geestig.
 7. 7
  Breek de aanraking barrière voor zinspelen op uw romantische bedoelingen. Als je niet duidelijk maken vanaf het begin dat u romantisch geïnteresseerd bent in een vrouw, loop je het risico te vervallen in de vriend zone. Het is niet zo moeilijk om iemand te raken weliswaar nog respectvol. Als je beiden op het punt om ergens heen te gaan, steek je elleboog als een uitnodiging voor haar om haar arm haken rond jou, of druk met uw hand op haar rug, net boven haar middel, richting de deur (of gang), terwijl zeggen "nadat u". Of, worden vet en gewoon haar hand vasthouden. Als ze geïnteresseerd is, kan ze een beetje verbaasd lijken, maar ze zal nog ontvankelijk zijn. Als ze niet geïnteresseerd is, zal ze lijken ongemakkelijk.
 8. 8
  De deal te sluiten. Voor de meeste mensen, dit is het moeilijkste deel, want je moet eigenlijk uw intenties bekend, en daarmee je afwijzing riskeren. Wees moedig. Zeg haar dat je wilt haar weer te zien, en vraag gewoon om haar telefoonnummer of, als het goed voelt, probeer het opzetten van een datum voor een later tijdstip. Als ze niet geïnteresseerd, niet in het zweet. Er zal altijd een andere vrouw om mee te praten.

Tips

 • Meer informatie over vrouwen. Heb je het gevoel alsof je begrijpen vrouwen? Of ze willen een uitheemse soorten voor u? Besteed meer tijd rond vrouwen. Lees boeken die enig inzicht geven in de verschillen tussen vrouwen en mannen. Krijgen wat perspectief op de kwesties die vrouwen worstelen met. Hoe meer je begrijpt vrouwen, hoe comfortabeler je zult voelen met ze te praten.
 • Leer om afwijzing niet persoonlijk op te vatten. Als een vrouw niet lijkt te willen met je praten, kan het zijn dat ze een snob. En als ze geen snob, misschien is ze gewoon niet tot je aangetrokken. So what? Ze zou worden stereotypering je, dus het is haar verlies, niet jouw schuld. En als je echt niet haar type, dat betekent niet dat je bent niet het type van iemand anders.
 • Neem de vrouw die je wilt spreken af ​​een voetstuk. Ze is niet superieur aan jou. Ze is niet perfect. Ze is niet "je een gunst" door met je te praten. Ze is gewoon een ander menselijk wezen, proberen om geluk in de wereld vinden. Op de een of andere manier, ze is waarschijnlijk net zo bang en kwetsbaar als je bent. En, ben je zo verdient geluk en respect als ze is.
 • Een andere manier om de romantische interesse aan te geven is om haar te vragen: "Heb je een vriendje? ' of "Ben je vrijgezel? '
 • Stel vragen! De meeste mensen praten graag over zichzelf --- krijgen ze aan de gang. Stel open vragen (geen ja of nee vragen): "Welke lessen neemt u dit jaar?" of "Heb je die nieuwe film gezien? Wat vond je ervan? '
 • Oefen actieve luistervaardigheden. Een deel van het luisteren is laten de andere persoon weet dat je luistert. Maak oogcontact. Knikken. Zeg "ja", "Ik zie", "Dat is interessant," of iets dergelijks hen aanwijzingen dat je oplet en niet na te denken over iets anders te geven - zoals wat je gaat zeggen.
 • Tijdens het praten, lezen haar lichaamstaal. Als ze naar u of leunend naar u, dat betekent dat ze geïnteresseerd is in jou. Als ze zenuwachtig of rustig, zou ze zijn ongeïnteresseerd, of zij misschien wel verlegen.

Waarschuwingen

 • Laten gaan van eventuele behoeftigheid u zou kunnen hebben. Behoeftigheid is een voorloper van bezetenheid, en bezetenheid is griezelig. Behoeftige mensen zijn onevenwichtig en instabiel mensen, omdat hun geluk scharnieren te sterk op iemand anders. Als je het projecteren van een vibe die je zult er kapot als ze geïnteresseerd in je, is het tijd te vertragen, wees geduldig, en onderzoekt uzelf.
 • Uitgebreide, direct oogcontact is iets liefhebbers meestal doen. Het is iets wat je kunt doen als de persoon met wie je praat is merkbaar romantisch geïnteresseerd, maar zelfs dan is het riskant, omdat de kruip factor is hoog als je het mis. Kijk iemand in de ogen terwijl ze praten, maar ook zeker om trek je blik af regelmatig en verander je interesse voor andere dingen. En controleren om ervoor te zorgen dat u niet de neiging te staren hebben op iemands lichaam (borst, handen, schoenen, wat dan ook) ook al in bewondering of nieuwsgierigheid. In het algemeen, wil je niet om iemand het gevoel alsof ze onder een microscoop.
 • Laat niet het gesprek verdwijnen in de vergetelheid. Houd het kort en zoet. Zelfs als het gesprek goed gaat, moet je iets om over te praten de volgende keer dat u aan vertrekken. Trouwens, het is veel makkelijker om te "sluiten van de deal", terwijl het gesprek goed gaat, in plaats van wanneer het gesprek is overleden.
 • Helemaal aan het begin van het gesprek, praat niet over iets persoonlijks. Praat over de omgeving om je heen, de show die u net zag, enz., maar praten niet veel over jezelf en vraag dan niet de andere persoon persoonlijke vragen.
 • Verspil geen tijd met vrouwen die onbeschoft en ongeïnteresseerd te handelen. Vrouwen zijn niet de enigen die recht op het hebben van normen. Maak er een punt om alleen praten met vrouwen die zijn vriendelijk en beleefd. Zelfs als een vrouw is niet geïnteresseerd in uw romantisch, er zijn zeer wellevende manieren die bekend te maken, ze hoeft niet te behandelen je als een ergernis. Met andere woorden, er is geen reden voor een vrouw om op te treden als een eikel. Als ze rolt met haar ogen naar jou, nauwelijks antwoorden je, en handelt onbeleefd in het algemeen, niet wachten tot ze een excuus om weg te gaan vinden. Zeg iets als "Het lijkt erop dat u niet geïnteresseerd bent in het praten, dus ik ga gewoon weg te blijven van je weg. Als je wilt chatten, je weet me te vinden!" En loop weg. Dit zal uw vertrouwen, en mensen laten zien dat je niet zal accepteren worden slecht behandeld te stimuleren.