Wkanl

Hoe maak je een serieus gesprek met je vriendje te hebben zonder freaking hem uit

Je kent de tekenen van paniek als je het ziet. Hij krijgt een beetje zenuwachtig, zijn hartslag verhoogt, het wit van zijn ogen zien en het volgende wat je weet dat je dat "ik vergat dat ik heb in de ochtend... gotta vroeg aan het werk gaan." Niets is meer frustrerend dan te proberen om een ​​serieuze discussie over de inzet met een man te hebben. Maar er zijn manieren...

Stappen

Hoe maak je een serieus gesprek met je vriendje te hebben zonder freaking hem uit. Weet dat de tijd en plaats is uiterst belangrijk!
Hoe maak je een serieus gesprek met je vriendje te hebben zonder freaking hem uit. Weet dat de tijd en plaats is uiterst belangrijk!
 1. 1
  Weet dat de tijd en plaats is uiterst belangrijk! Als een man is moe van het werk of honger of het kijken naar sport, is hij niet van plan om te luisteren naar wat, vooral relatieproblemen te zijn. Je moet een keer halen als hij is ontspannen en open te praten. De beste tijden zijn vaak na een lekkere maaltijd of na je gewoon zijn geest blies met de beste seks die hij ooit heeft gehad. Wanneer gaan deze route al, loopvlak zorgvuldig of hij opgezet kan voelen.
 2. 2
  Jezelf voorbereiden mentaal is net zo belangrijk als je make-up. Schrijf op wat je wilt zeggen en de redenen waarom je wilt / nodig hebt om ze te zeggen. Zodra u uw lijst, oefenen hoe je dingen zegt. Als je rustig en vertrouwen te spreken zal hij minder geneigd om boos.
 3. 3
  Laat uw stem niet verheffen als het gesprek niet goed gaat. Als je ziet dat je de tijd verkeerd ingeschat, annuleert onmiddellijk en veranderen afhankelijk van wat hij geniet het over. Zie stap een.
 4. 4
  Laat hem de tijd om dat mannen proces dingen anders te reageren en in gedachten houden. Je kan hebben om hem in staat om een ​​tijdje na te denken over dingen.
 5. 5
  Vergeet niet dat mensen kunnen hebben eenvoudige of complexe redenen voor dingen, net zoals vrouwen doen. Hoeft er niet verwacht te worden complexe redenen voor alles, maar niet automatisch van uit is alles eenvoudig. Als u vragen om te gaan samenwonen of voor iets in die richting, en hij zegt nee, niet springen op hem onmiddellijk. In plaats daarvan, laat hem zijn redenen te uiten. Je mag geen reden aanwezig zijn van hem zenuwachtig over de toestand van de relatie tot hij echt alleen maar wil alleen / met andere huisgenoten voor nu alleen maar omdat leven vinden. De enige manier waarop je in staat om hem naar zijn ware reden te uiten zal zijn is door gedragen rustig en hem te laten weten dat het veilig is om open en eerlijk met u te zijn. Laat hem de tijd om zich volledig te uiten alvorens een oordeel of het maken van opmerkingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat, net als jij, hij kan hebben in een rush gesproken en zei iets wat hij bedoelde niet te wijten aan miscommunicatie of "mond-op-mond"-syndroom, dat komt tijdens serieuze gesprekken vanwege de zenuwen. Als wat hij zei niet overeenkomt met wat hij bedoelde uit te drukken, zodat hij het nog eens zeggen in nauwkeuriger termen zonder de oorspronkelijke misverstand tegen hem, dit zal hem in staat stellen om zich veilig voelen in de communicatie met u en zal ervoor zorgen dat hij zijn volledig open.
 6. 6
  Doe hem zoals je wilt dat hem aan jou doen! = Laat hem niet behandelen op een andere manier dan je zelf behandeld wilt worden. Als je schreeuwen tegen hem, en hem namen te roepen of geef hem de koude schouder, verwacht hem niet om te luisteren naar wat je zegt.
 7. 7
  Hopelijk deze tips helpen u de toon voor uw gesprek instellen. Als je deze volgt, heb je hopelijk het resultaat hoop je, zo niet, in ieder geval krijgt hij eerlijk antwoord. Altijd in gedachten houden dat mannen gebruiken soms de verkeerde woorden en kan uiteindelijk iets te zeggen dat ze niet bedoelen. Wees geduldig met je man. Wees vriendelijk en hij zal reageren. Bovenal spreekt met liefde! Dat moet de reden # 1 te zijn.

Tips

 • Neem hem uit voor een date. Een leuk restaurant, een film die hij graag dat u betaalt voor gaan langs de weg om hem te ontspannen. Boter hem up baby!

Waarschuwingen

 • Als je dingen te formeel zal hij in paniek voordat je zelfs maar te praten.