Wkanl

Hoe maak je een raver zijn

Het enige wat je hoeft te hebben om een raver te zijn is een liefde voor de muziek, een liefde om te dansen en vooral een open geest.

Stappen

Hoe maak je een raver zijn. Dragen wat kleren die je wilt.
Hoe maak je een raver zijn. Dragen wat kleren die je wilt.
 1. 1
  Dragen wat kleren die je wilt. Meestal felle, contrasterende kleuren, probeer het te mengen een beetje, beetje blauw, fel groen of zelfs een MC Hammer gouden outfit zou werken het beste! Er is geen officiële dress code die je moet volgen, dus veel plezier ermee! Sommige ravers (jongens en meisjes) dragen phat pants (licht, baggy broek met een brede been). Ze hebben soms reflecterende stof op hen, en je kunt gemakkelijk met hen dansen. Gekleurde kleding weerspiegelen het zwarte licht en kijk geweldig als je danst.
 2. 2
  Bepaal wat u wilt doen met make-up. Veel mensen weten niet eens make-up dragen op raves omdat ze zweet het uit, terwijl anderen dragen zeer heldere kleuren. Sommige mensen willen zijn gek met hun make-up, want je kunt zo gek met je outfit als je wilt in deze instelling. Zoals eerder gezegd, is er geen officiële stijl. U kunt zo veel of zo weinig als u wilt, of ergens daar tussenin dragen.
 3. 3
  Wees niet bezorgd over hoe om te dansen. Als je niet weet wat de dansstijlen, verplaats tenminste en doe de dansbewegingen die je kent. Laat de muziek nemen over je lichaam, en gewoon verder gaan met het. Als u niet wilt dansen je niet hoeft te, er is altijd een plek om gewoon te relaxen, maar dit wordt behoorlijk saai snel, en het brengt neer het leven van de partij. Als je echt wilt leren en hebben geen idee over dansen, vraag het maar aan een collega-raver en ze zullen blij zijn om u te laten zien hoe zijn.
 4. 4
  Wanneer je begint met vloeibare / lichtshows, ze gewoon in je handen terwijl je danst op het eerste, en laat je handen bewegen natuurlijk. Zodra je je comfortabel voelt, met ze spelen een beetje. Veel plezier! Get some elektrische glow sticks, zodat u wanneer u maar wilt kunt oefenen. Ook kunt u proberen om te oefenen voor een spiegel of raam, in een donkere kamer. Die manier u de sticks of lichten kan zien, maar niet je lichaam. Kijken naar de manier waarop het licht beweegt, en gebruik de reflectie om nieuwe manieren van werken met het (nieuwe ravers moet dit minstens drie keer oefenen) uitvinden.

Tips

 • Vergeet niet om PLUR (PLUR staat voor vrede, liefde, eenheid en respect, dat is een mantra van de rave scène geïnspireerd door opmerkingen van DJ Frankie Bones) volgen.
 • Als u geen behoefte aan drugs / alcohol proberen, NIET. Raving is niet over het krijgen van hoge / gedronken (hoewel sommige mensen vinden het draagt ​​bij aan het) het gaat over de muziek, de dans en de cultuur.
 • Eten voor de rave, omdat je uitgeput raken. Eet iets met de stof (die het nodig heeft om u vol), en breng energie dranken en / of water met u als het is toegestaan.
 • Breng extra geld - alles in een rave is te duur! Water is meestal 5€ 0,00, energiedranken (van welke aard dan ook) zijn meestal 5€ 0,00, en een pakje sigaretten is ongeveer 10€ 0,00
 • Opgemerkt moet worden dat cafeïnehoudende dranken (veel frisdrank en energiedrankjes) en alcohol hebben een vochtafdrijvend effect, wat betekent dat je lichaam verwerkt het water sneller dan normaal en je moet meer te drinken.
 • Eigenlijk naar raves. Een raver is iemand die raves. Als je kijkt het deel, maar niet enthousiast je bent niet een raver. Je bent een poser.
 • U moet water drinken om gehydrateerd te blijven. Ten minste een klein drankje per uur wordt aanbevolen. Echter, niet te veel drinken, het kan leiden tot krampen van dansen.
 • Proberen om iemand die is enthousiast voor een tijdje om je eerste rave, omdat het leuker zal zijn en ze zullen weten wat ze doen nemen.
 • Zorg ervoor dat u weet echte rave muziek, niet Lady Gaga of Ke $ ha. Echte techno, en misschien zelfs misschien echte elektronische muziek. Probeer enkele Dubstep en enkele D & B. Alle ravers hebben verschillende voorkeuren. Probeer Benassi, DJ S3RL, ClubLand 9, Dj Tiesto, Crispy. Kijk in de lokale dj's, de meeste raves proberen om hen te ondersteunen zo goed als ze kunnen.
 • Breng glowsticks... Glowsticking is de belangrijkste dansstijl van raves, en omdat het waarschijnlijk zal er donker zijn, kan je echt zien.

Waarschuwingen

 • Dragen kandi en phats kunt ook je belachelijk gemaakt (maar alleen door mensen die gewoon niet begrijpen de scène en beeld). Maar het allerbelangrijkste is om je ware zelf te zijn en ongecensureerde en mensen zullen je respect voor de moed om het te doen.
 • Drugs zijn een geaccepteerd onderdeel van de rave scene. Je hoeft niet om drugs te nemen, kunt u een raver zijn zonder drugs en als je ervoor kiest om drugs neem je ze mee te nemen op uw eigen risico. Onthoud drugs zijn illegaal en gevaarlijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Een outfit. Het kan zo chic of schraal als je wilt; gewoon zeker dat het comfortabel is voor u om te dansen en bewegen in!
 • Geld. Tien tot twintig dollar wordt gesuggereerd (meer of minder als je bekend bent met drank / sigaretten prijzen op de rave je gaat bent).
 • Vrienden (niet per se noodzakelijk, want je kunt er altijd mensen te ontmoeten, maar als je verlegen bent, dan breng je vrienden mee.)
 • Glow sticks (niet noodzakelijk, maar aanbevolen) en snoep als je een "candy raver"
 • Water, als zij toestaan ​​it.Dehydration is een gevaarlijk risico van zweten en oververhitting.