Wkanl

Hoe maak je een missverkiezing winnen

Heb je ooit wilde worden Miss Europe? Nou, hier is je kans! Nu kunt u leren hoe u de concurrentie te verslaan en in contact met je innerlijke schoonheid koningin (of koning!).

Stappen

Hoe maak je een missverkiezing winnen. Verwijder ongewenst lichaamshaar door waxen.
Hoe maak je een missverkiezing winnen. Verwijder ongewenst lichaamshaar door waxen.
 1. 1
  Voer de optocht. Zoek een optocht die je zou kunnen in aanmerking komen voor en toe te passen. Er zijn veel verschillende optochten open voor veel verschillende deelnemers. Bijvoorbeeld, als je super-locatie werken met jongens, voer een vrouwelijke alleen-een.
 2. 2
  Verwijder ongewenst lichaamshaar door waxen. Doe dit een paar dagen voor de optocht - dicht genoeg bij de optocht datum dat het haar niet beginnen te groeien terug, maar niet zo dichtbij dat je huid is nog steeds zichtbaar geïrriteerd of rood uit het waxen. Waxen van de bikinilijn lijnen, oksels, benen en snor (als je die hebt). Het zal pijn doen, maar denk maar aan die trofee.
 3. 3
  Zweep je lichaam in vorm door het eten van gezond en. Dit zal je lichaam dat afgezwakt kijken naar je extra punten krijgt geven.
 4. 4
  Krijg een optocht coach om je te leren vaardigheden en manieren om te wandelen, te handelen, en kijk heel een optocht. Coaches soms adverteren in relevante kranten of tijdschriften, of u kunt ze Google. Af en toe, zal ex optocht deelnemers blij zijn om u te nemen onder hun hoede, misschien voor een kleine prijs, misschien gewoon zo kunnen ze iemand hun tips en trucs vertellen.
 5. 5
  Kies een geschikte vaardigheid te oefenen en aan te tonen en om je talent te markeren. Voorbeelden hiervan zijn het spelen van piano of viool, jazz, tap, of ballet dansen, baton twirling een song, en. Freestyle rap is een voorbeeld van iets dat zou waarschijnlijk niet zo goed gaan met de rechters. In alle eerlijkheid, ondanks hun beweringen dat ze willen individualiteit, ze echt willen een geperfectioneerd tiener om een ​​trofee te overhandigen.
 6. 6
  Bereid een noodsituatie optocht kit die onder meer essentials zoals:
  • een jurk voor elke ronde * curling / straightener * extra noodhulp sieraden (bij voorkeur zowel goud en zilver) dat zal gaan met alles, met inbegrip van noodmaatregelen jurk * valse wimpers * nep nagels en nagellijm * een natuurlijke pruik, een rubberen hoofd deksel te houden het in en schuimkraag voor pruik wanneer niet in gebruik * flipper * stof lijmpistool en lijm sticks * stijltang * hairspray * hot rollers * een goede verzameling van kwaliteit make-up * naaisetje * schoenen * huid shimmer / body glitter * doekjes.
 7. 7
  De meeste van de bovenstaande items zijn optioneel, maar vaak goed gebruikt.
 8. 8
  Kies uw kleding zorgvuldig:
  • Voor de, kiest u een effen kleur, of zwart. Een stuk of twee stuk zijn beide aanvaardbaar. Draag bij de hoogste vier inch hielen, en laat hen met uw badpak.
  • Voor de avondjurk, draag iets dat je persoonlijkheid zal reflecteren, en past je heel goed. U kunt sites over het internet die laten zien welke kleur je moet kiezen vinden.
 9. 9
  Voor het interview, draag een neutrale mantelpakje of een schede jurk in een kleur die goed past bij je, draag bijpassende hakken van taupe leer hakken.
 10. 10
  Wees op uw beste, meest damesachtig gedrag de hele tijd de optocht. Sta recht te allen tijde en. Niet vloeken, geen drugs, rook, etc. met klasse en omgangsvormen. Als iemand je (schat, het is een missverkiezing, het gaat gebeuren) ergert, de andere wang toekeren. Er is genoeg tijd om daarna kibbelen.
 11. 11
  Ace het interview! Blijf kalm en ontspannen, maar toch enthousiast en vrolijk. Doe alsof je praat met familie of vrienden, maar op hetzelfde moment, zijn bijzonder en passend. Als je een vuiligheid-fest te houden, bent u niet van plan om te winnen.

Tips

 • Doe leeftijd passende make-up en aankleden bescheiden. U wilt er geweldig uit, terwijl niet blijkt te veel.
 • Als je wint, handelen verrast en heel volwassen over. Niemand houdt van iemand die opschept of is snobby.
 • Als het geld wordt opgenomen als een prijs, probeer dan het doneren van een deel van het aan een goed doel. Dit toont aan mensen die je zijn erg zorgzaam.
 • Dragen allemaal kleding die in de mode!
 • In een interview, maar de rechters hand te schudden zij, indien zij voor het eerst, en zeggen: goedemorgen, goede avond, goede middag, ongeacht de tijd van de dag past.
 • Zorg ervoor dat je make-up op alle tijden.
 • Als u een Q & A deel in uw optocht, dan moet u zich bewust zijn over de gebeurtenissen om je heen, zodat je het juiste antwoord moet geven zult weten. En zelfs niet worden bevooroordeeld als uw mening wordt gevraagd. Proberen dat veel veilig, maar niet spelen.
 • Maak een gezond kleurtje door voorzichtig te zonnebaden. Of krijgen een lucht-geborstelde spray tan.
 • Als u verplicht om een ​​talent te voeren, doe iets wat je je comfortabel voelt, in plaats van iets dat de rechters aandacht zal krijgen doen. Jezelf zijn is opvallend genoeg.
 • Als je wint en zijn verplicht om een ​​kroon te dragen, zorg ervoor dat het stevig op en valt er niet uit. Als het een beetje los, niet gooi je hoofd te veel.
 • Wees beleefd, lach, en heb al de persoonlijkheid, maar handelen niet nep.
 • Eten gezonde voeding en lichaamsbeweging.
 • Als je op het podium, maak oogcontact met elk van de rechters te allen tijde, tenzij je rond te draaien.
 • Wees bereid om de sponsors te vertegenwoordigen als je wint. Pageants zijn niet strikt over schoonheid, ze kiezen een woordvoerder. Nooit, nooit zeggen iets slecht over een sponsor. Zij sponsoren om hun lof te zingen. Voldoen aan hun verwachtingen en ze kunnen je weer sponsoren.
 • U mag in staat zijn om uw titel te gebruiken om geld of bekendheid voor een oorzaak te verhogen. Noem ze in uw winnende toespraak.

Waarschuwingen

 • Niet kauwen kauwgom op het podium of tijdens het interview!
 • Je zal moeten geld uitgeven aan verschillende dingen voor de optocht, zoals make-up, kleding, haar, huid, coaches, enz.
 • Voorkomen dat op zoek moe.
 • Zorg ervoor dat u een comfortabel met alles wat je vooral het talent gedeelte doen
 • Gebruik bronzer om te voorkomen dat bleek zien... Vergeet niet, minder is het beste.