Wkanl

Hoe je eyeliner (mannen) van toepassing

Het definiëren van de ogen van een jongens 'is iets anders dan het toevoegen van eyeliner op een vrouw. Voor een man, ben je gericht naar meer van een opvallende effect dan een verfraaiing die de meiden zijn op zoek naar. Hier zijn enkele suggesties voor het toevoegen van eyeliner om het gezicht van een kerel. Dit is vooral geschikt voor Goths of fans van bepaalde bands.

Stappen

Hoe je eyeliner (mannen) van toepassing. Het verkrijgen van een geschikte eyeliner.
Hoe je eyeliner (mannen) van toepassing. Het verkrijgen van een geschikte eyeliner.
 1. 1
  Het verkrijgen van een geschikte eyeliner. Jongens zullen meer comfortabel met een dikkere eyeliner. Het moet donker zijn (bij voorkeur zwart) en het gebrek aan een kleur tinten, glanzend, glanzende elementen, pastels of vorst. Tenzij je gaat voor de Boy George look.
 2. 2
  Controleer op allergische reacties door eerst het testen van een kleine onmerkbaar gebied. Onder uw onderarm of op je buik is een goede plek om het te testen. Als u last huilen of uitslag, mag u niet gebruiken. Op zoek gaan naar een nieuwe eyeliner, eventueel een met verschillende basisingrediënten of een hypoallergene eyeliner.
 3. 3
  Trek een dikke lijn langs de basis oppervlakte van je oog. Zorg ervoor dat de eyeliner niet "glob" of wordt te geconcentreerd in een gebied. Trek een dikke lijn langs de bovenste ooglid.
 4. 4
  Smudge het. Jongens zijn niet op zoek naar perfectie. In plaats daarvan zijn jongens op zoek voor een dramatisch effect. De vlekken zijn wat geven 'guy-liner "een rockster look. Nette eyeliner op mannen heeft de neiging om te kijken griezelig, en niet koel, tenzij je gaat voor de prins look.
 5. 5
  Smudge zwarte oogschaduw over de oogleden. Dit kan tot aan de wenkbrauw desgewenst verlengen, maar deze stap echter facultatief. Dit werkt goed als je een kerel die graag opvallen bij concerten.
 6. 6
  Get oog-make-up remover. Je moet dat spul opstijgen elke nacht voordat je slaapt, of het zal worden over het kussen en het beslaan van uw ogen. Verwijder het elke nacht met een zachte remover en afwassen de stofzuiger.

Tips

 • Voorbeelden te kopiëren uit onder andere Billie Joe Armstrong (Green Day), Adam Lambert (Europese Idol Season 8 Runner-Up), Bill Kaulitz (Tokio Hotel), Pete Wentz (Fall Out Boy), Jared Leto (30 Seconds To Mars), Gerard Way (My Chemical Romance), Davey Havok (AFI), Ryan Ross (Panic! at the Disco), Brendon Urie (Panic! At the Disco), Ronnie Radke (Falling In Reverse), Brandon Flowers (The Killers), Tre Cool (Green Day), Spider webb (The Horrors) Synyster Gates (Avenged Sevenfold), Joshua Von Grimm (The Horrors), Criss Angel (goochelaar en illusionist), The Undertaker (WWE professionele worstelaar) en Johnny Depp à la piraat. Russell Brand (komiek, tv-persoonlijkheid, en acteur)
 • Get some zelfslijpend eyeliner. Het is een beetje duurder, maar het is de moeite waard.
 • De meer onvolmaakte deze make-up looks, hoe beter. Dit is de man stijl.
 • Als je van het bleke uiterlijk, kunt u op licht gekleurd poeder voordat je de eyeliner.
 • Past elke andere oogmake-up na het aantrekken van de eyeliner.

Waarschuwingen

 • Eerste test eyeliner op een klein stukje schone huid, zoals je pols alvorens voor de ogen.
 • Niet lenen eyeliners. Infecties zijn gemakkelijk overgedragen.