Wkanl

Hoe je enkel en gelukkig te zijn

Single zijn is niet iets beschaamd over te zijn in onze tijd! We leven in een tijd waarin de meeste relaties breken en er is geen garantie dat zelfs de besten zal duren. In de tussentijd is er veel te genieten in het leven, en eenvoudigheid heeft een groot aantal voordelen die deze paren benijd je een arm of een been voor zou geven!

Stappen

Hoe je enkel en gelukkig te zijn. Neem de leiding over je eigen werkelijkheid en geven al die afgunst!
Hoe je enkel en gelukkig te zijn. Neem de leiding over je eigen werkelijkheid en geven al die afgunst!
 1. 1
  Neem de leiding over je eigen werkelijkheid en geven al die afgunst! Stop met zorgen te maken over iedereen om je heen krijgen in relaties, en denken dat je moet ook. Al die gelukkige koppels in films en tv-shows zijn de verzinsels van Hollywood schrijvers ontworpen om tickets te verkopen en krijgen een hoge kijkcijfers. Real paren hebben rommelig leven-ze vechten, laat de badkamer vies en stelen de afstand van elkaar. Opgeven die onrealistische fantasieën van je 'soulmate', en merk op hoe de meeste mensen om je heen zijn gewoon normale mensen - goede mensen, maar niet magisch helden die elkaars leven op te lossen.
 2. 2
  Focus op steeds de beste persoon die je kunt zijn. Lessen nemen, uit te werken, groeien een tuin, vrijwilligerswerk doen, ga dan naar therapie, doen wat uw hartje begeert. Vergeet niet dat alles wat je doet moet zijn voor u! Hoog zelfvertrouwen zal meer vrienden en misschien op den duur zelfs een beetje romantiek trekken. (Als je eenmaal de persoon die je wilt, echter, kunt u minder bereid om compromissen te sluiten wat belangrijk is voor romantiek zijn.)
  • Concentreer je op jezelf en erachter te komen wat je wilt en niet wilt. Maak plannen met vrienden die je niet hebt gezien in een tijdje. Neem een ​​lekker, warm bad. Lees een boek, of de hond. Neem tijd voor jezelf, en niet zweet het vinden van iemand. Je kunt niet op zoek naar liefde, de liefde heeft om u te vinden.
 3. 3
  Verwen uzelf. Ga naar buiten en krijg je nagels gedaan, hebben een spa dag of genieten van een massage. Gewoon omdat je niet iemand om indruk te maken of u hebt betekent niet dat je moet stoppen met jezelf te behagen. Je bent een sterke, onafhankelijke persoon die het beste verdient. Dus geef het aan jezelf!
 4. 4
  Speel het veld. Ga naar buiten en hebben plezier. Gaan uit naar clubs met je vrienden. Dansen en flirten met anderen als je wilt. Wees niet bang om telefoonnummers te geven of te nemen, gewoon beseffen dat er niets van komen.
  • Neem niet de bovenstaande adviezen te betekenen dat je moet gaan voor elk stuk van kont die er zijn. Je hebt een reputatie hoog te houden, en een belofte aan je lichaam, geest en ziel te verzorgen jullie. U hoeft niet een andere persoon om u zich speciaal voelt nodig.
 5. 5
  Realiseer je dat je nog steeds geluk en geluk. Veel mensen over de hele wereld zijn ofwel: chronisch zieken, daklozen, die in armoede leven, honger, op de vlucht voor oorlog, en hebben geen persoonlijke vrijheden te wijten aan dictaturen. Als je depressief bent en denkt dat je niet gelukkig omdat je single bent, denk opnieuw!. Mensen in die eerder genoemde voorwaarden hebben het moeilijker dan u!
 6. 6
  Neem een nieuwe hobby! Leren gitaar, deelnemen aan een kraan klasse, groeit een tuin, een roman schrijven, koken sommige gastronomische maaltijden! Wat je ooit hebt willen doen, doe het nu. Proberen iets nieuws kan leiden tot nieuwe vaardigheden, vriendschappen, en eigenwaarde.
 7. 7
  Kijk in de spiegel. Zeggen dingen die je leuk vindt aan jezelf. Herhaal zinnen om jezelf zoals "Ik ben een sterke en mooie individuele 'en vertel je eigen reflectie die je van je hou. Je moet weten dat je niet kunt verwachten dat anderen je gelukkig te maken. U bent de enige persoon die je gelukkig kan maken in het einde.
 8. 8
  Word een optimist. Dit is een eigenschap die je helpt of je single, getrouwd, gescheiden of weduwe zijn! Houd een dagboek dankbaarheid en elke nacht denk aan 3 dingen die je dankbaar voor bent. Vind het zilveren randje in alles de hele dag, en geniet van kleine genoegens. Je zult langer leven, maken het door moeilijke tijden meer soepel, en zelfs voorkomen van de gewone verkoudheid vaker!

Tips

 • Waarde van de dingen die je hebt, zoals uw creativiteit, uw intelligentie, uw vrienden of uw huisdier (en) evenals uw nieuw gevonden onafhankelijkheid.
 • U hoeft niet te nep en pleister op een glimlach de hele tijd als je niet echt gelukkig. Wees jezelf. Als het een recente break-up het is ok om verdrietig... maar alleen voor een tijdsperiode die in verhouding tot de lengte / intensiteit van de begrensde betrekkingen. Langer, is gewoon niet eerlijk naar jezelf of anderen.
 • Zeg tegen jezelf je het waard bemind te worden, vooral door jezelf. Houden van jezelf is zowel te accepteren wie je nu bent en alwetende er zijn altijd dingen die je kunt doen om u nog meer geweldig dan je bent nu te maken. Echt jezelf liefhebben betekent ook dat het moeilijker voor anderen om je pijn te doen. Afwijzing zal niet zo veel steken, na alles wat ze onmogelijk kon je meer dan je hou.

Waarschuwingen

 • Als u inderdaad in een nieuwe relatie ervoor zorgen dat u ouder bent dan je laatste relatie. Het is niet eerlijk om de nieuwe persoon, en zijn zeker niet eerlijk tegenover jou.
 • Misschien was je laatste relatie niet de beste. Misschien waren ze beledigend of controlling. Misschien voor welke reden dan ook, ze waren niet u behandelen met het respect en fatsoen, die u verdient. Wat ook het geval is, niet jezelf de schuld voor de break-up. Niet uitschakelt zelf inch Het is ok om kwetsbaar. Wanneer de tijd komt dat je klaar bent voor een relatie weer te voelen, zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Als u nog steeds niet kunt openen en vertrouwt, dan is dat een duidelijk teken dat je misschien toch nog niet klaar zijn. Dat is ok. Gewoon niet bitter of koud geworden. Het is een risico voor uw hart openen en het is moeilijk om kwetsbaar te zijn en vertrouwen weer. Maar door niet te doen, je bent niet alleen jezelf ontnemen, maar ook beroven de andere mensen zijn die zijn goede mensen en die potentiële relaties zou kunnen zijn.
 • Bij het flirten met anderen, zeker niet te overdrijven. Leiden van anderen op is dus niet aantrekkelijk.