Wkanl

Hoe je een vriendin te krijgen als je asperger syndroom

Er zijn zoveel mooie vrouwen rond. Het zou leuk zijn om een ​​date te zijn, maar met ze te praten kan een probleem zijn. En hoe krijg je ze vinden? Dit zal geweldig advies voor mensen met het syndroom van Asperger of andere autistische spectrum stoornissen, andere niet autistische aandoeningen zoals ADD, samen met neuro-typische mensen net zo goed.

Stappen

Hoe je een vriendin te krijgen als je asperger syndroom. Weet dat het niet onmogelijk is om een koele vriendin zelfs als je niet denkt dat je een leuke vriend.
Hoe je een vriendin te krijgen als je asperger syndroom. Weet dat het niet onmogelijk is om een koele vriendin zelfs als je niet denkt dat je een leuke vriend.
 1. 1
  Weet dat het niet onmogelijk is om een koele vriendin zelfs als je niet denkt dat je een leuke vriend. De meeste meisjes zullen begrijpen dat koel is niet "naar aanleiding van de menigte" en het is belangrijk dat u begrijpt dat ook. Misschien zijn sommige van de dingen die het publiek houdt van zijn dat niet cool niet.
 2. 2
  Het deel kijken. Veel mensen zeggen dat de looks zijn niet alles, maar dat betekent niet dat ze niet belangrijk. U hoeft geen dure merkkleding nodig maar tonen meisjes die je graag om te zorgen voor je uiterlijk. Probeer om kleding die andere tieners dragen dragen - probeer niet te kijken als Napoleon Dynamite (tenzij u wilt een hipster te zijn). Truien, vesten, polo's, button down shirts, spoorjasjes met jeans, trainingsbroek, nieuwheid T-shirts, merknaam labels (als je ze kan veroorloven), bermuda's, rokken, jurken, of kaki aanvaardbaar zijn kleding.
 3. 3
  Kijken naar andere jongens met vriendinnen of vriendinnen. Kijk hoe ze handelen met hen, behandel ze en als je kunt - luisteren naar wat ze zeggen.
 4. 4
  Krijgen om vrouwen / meisjes weten. De kans groot dat de mooiste meisjes hebben een kring van mannelijke vrienden al zodat ze niet op zoek naar zomaar iedereen in de menigte. Lid worden van een club of gemeenschap ed klasse zou een goede manier om meisjes (dwz potentiële vriendinnen) te ontmoeten. Als je op school, kunt u te ontmoeten meisjes in de klas of op school activiteiten.
 5. 5
  Praat met hen natuurlijk, wees niet zenuwachtig of beschaamd. Als dit is bijzonder moeilijk zijn hier een aantal stappen:
  • Introduceer jezelf. "Hallo, Mijn naam is.... Wat is uw naam?" Gelukkig voor jou, moet je geen probleem hun naam onthouden hebt, gebruik het ten minste een keer wanneer je tot hen spreken.
  • Beginnen met een compliment. "Je kleren zijn erg goed uit vandaag", "Dat is een mooie ketting ',' Ik hou van je tas" of "Je haar ziet er goed uit". Meestal zul je een compliment in ruil ontvangen, moet u zeggen: "dank u" als ze zeggen iets aardigs.
  • Vraag nu een vraag als 'Hoe was je dag? "," Wat is er met u "of" heb je veel werk te doen vanavond?'. Zij moeten beantwoorden en dan waarschijnlijk vragen u een vraag in ruil of zeg "en u? '. Antwoord naar waarheid.
  • Spreken wanneer er een lange stilte (ongeveer 15 seconden of meer). Niet wandelen over uw obsessieve interesse als je er een hebt.
  • Houd niet te veel vragen. Wanneer er een stilte afwisselend vragen (zie hierboven) en dingen over je plannen voor bijvoorbeeld: "Afgelopen weekend ging ik naar...." of "Morgen ga ik...". Dit moet haar te beginnen vragen stellen.
  • Praat niet te lang op een moment. Probeer om alles wat je wilt zeggen in een paar zinnen geef haar kans om iets te zeggen. Dat zal echt laten het meisje dat u symptomen van Asperger.
 6. 6
  Leg uit dat u het syndroom van Asperger hebben, zodra je voelt dat je iets wat ze vond vreemd hebben gedaan. Ze kan al geraden, maar ze zou voelen onhandig vragen u over. Als ze begint weg te kijken, of ze houdt stotteren op haar woorden is ze waarschijnlijk een beetje ongemakkelijk. Zeg iets als "Ik denk dat je ongemakkelijk nu voelt, maar je hoeft niet te worden". Vertel haar dat je het niet erg haar vragen te stellen, maar ook dat je liever niet wilt praten over het te lang - je liever praten over films / boeken / eten / muziek.
 7. 7
  Zoek uit of ze je leuk vindt (zelfs als een vriend), dan wel of zij vindt het ook vreemd. Als ze blijft glimlachen naar je terwijl je alleen samen praten dan is ze waarschijnlijk denkt dat je goed om bij bent. Als ze blijft proberen te lopen en te praten met andere mensen dan ze waarschijnlijk vindt het te lastig. Als je niet kan vertellen hoe dan vraag iemand anders die is rond. Ze kunnen waarschijnlijk voor u lezen haar lichaamstaal van alles wat ze hebben gezien.
 8. 8
  Volgende keer zie je het meisje gedag zeggen. Na een paar gesprekken wilt u misschien een vergadering buiten de club / scholen / waar je haar ontmoet te regelen. Als je van films dan is dat misschien een goed idee zijn, of haar uitnodigen om uw huis voor de thee.
 9. 9
  Blijf praten en ontmoeting met haar.
  • Doe niet alsof slechts een van de jongens. Wat maakt je uniek is dat je niet veranderen. Maar niet iets doen helemaal uit de norm.
  • Vraag haar om advies, vraag haar wat ze denkt over dingen. En luister.
  • Geef haar wat ruimte ook. Je wil echt niet naar haar hoogveen met u te praten over en over en blijven praten om haar de hele tijd.
  • De meeste van allemaal, maar wel lief. Wat elk meisje wil is gewoon een lieve, zorgzame vriend. Als je haar recht zal behandelen, is ze helemaal van jou.
 10. 10
  Wachten tot ze je uit te vragen. U kunt ook een gesprek te beginnen, iets als: "Ik wil niet dat onze vriendschap verpesten, maar ik denk dat ik misschien wil je meer dan een vriend '
 11. 11
  Als ze met haar vrienden, doe niet binnenschip in hun gesprek, tenzij het ​​gaat om je of het is een gat in het gesprek.

Tips

 • Vraag haar niet uit totdat je weet dat ze is single. Dus vraag.
 • Niet lachen als je niet zeker dat het een grap.
 • Excuses als er een misverstand. Ze moeten begrijpen.
 • Wees niet beledigd als mensen die u adviseren over wat te doen en niet te doen. Als ze je vriend zijn ze waarschijnlijk proberen om u te helpen, zodat je jezelf niet voor schut tegenover vreemden of zei meisje.
 • Wacht een lange tijd voordat je een meisje mee uit te vragen. Je wilt echt weten haar eerste.
 • Kijk naar mensen om je heen. Ze kunnen je echt helpen je leren hoe te handelen.
 • Als je een zus, laat haar weten dat je van een meisje en vraag of ze je kunnen helpen. In veel gevallen kan ze gaan praten met het meisje en scout uit of ze is het meisje voor u. Maar dit alleen doen als je echt vertrouwen op je zus.
 • Als het meisje heeft het syndroom van Asperger, dan jij en ze kan nog een ding gemeen hebben. Echter, twee mensen met het syndroom van Asperger niet altijd het uit te werken.

Waarschuwingen

 • Sommige meisjes gewoon niet in staat zijn om te accepteren dat je anders bent. Dit is niet jouw schuld, maar die van hen. Laat je niet ontmoedigen! Ook mogen ze niet beseffen dit, maar het is niet hun keuze als ze je accepteren of niet, het is uw keuze en jou alleen.
 • Als ze zegt terug, back off. Als ze dreigt haar vriendje te sturen nadat u, melden haar meteen en vertel haar dat ze niet het recht om u te bedreigen onder alle omstandigheden gehad. Niemand verdient het om te worden bedreigd.
 • Probeer niet in te gaan op uw obsessies, alleen over te praten als ze is geïnteresseerd in hen ook. Zorg ervoor dat je haar te waarschuwen dat je vaste belangen en het daarbij laten, als ze je vraagt ​​wat ze vervolgens een lijst van hen, maar ga niet in details.