Wkanl

Hoe je een Japanse of visual kei stijl gothmeisje


Als je hebt geluisterd naar Visual Kei laatste tijd en wilt u een kijkje vergelijkbaar met een bandlid van dat genre hebben, dit is de pagina voor u!

Stappen

Hoe je een Japanse of visual kei stijl gothmeisje. Kijk naar sommige visual kei thema-magazines of websites om inspiratie op te doen voor uw eigen draai aan de stijl.
Hoe je een Japanse of visual kei stijl gothmeisje. Kijk naar sommige visual kei thema-magazines of websites om inspiratie op te doen voor uw eigen draai aan de stijl.
 1. 1
  Kijk naar sommige visual kei thema-magazines of websites om inspiratie op te doen voor uw eigen draai aan de stijl. Enkele goede tijdschriften te kopen zijn Shoxx, Cure, Kera, of de Gothic-Lolita Bible. U kunt veel van deze vinden in plaatsen zoals Barnes & Noble, Hot Topic, Walden Boeken, etc. Cure heeft een aparte afdeling "Style Council" met stap-voor-stap make-up / hair tutorials.
 2. 2
  Draag eyeliner - het kan zeer belangrijk te trekken van de visual kei stijl, maar het is niet verplicht. Eyeliner wordt meestal zwaar gedragen op de bovenkant deksel, en het stopt halverwege de onderkant deksel.
 3. 3
  Maak uw pony lang (onder wenkbrauw) en probeer het te onnatuurlijk recht afgesneden. U kunt ook uw pony choppily snijden, of wees in het midden. Sterven je haar verschillende kleuren is zeker aangemoedigd. Waka van Danger Gang is een goede referentie, want ze heeft een gevarieerde stijl en haar blik is het proberen waard te emuleren.
 4. 4
  Draag de juiste kleding. De typische Europese "gothic" stijlen zal het niet doen als je echt serieus over dit bent. Proberen om punk te mengen en gothic mode in een. Visual Kei is een erg "druk" en "vol" stijl, dus allerlei modes zijn opgenomen. Visual Kei stijl heeft meestal een verscheidenheid van kleuren. Dus draag kleuren! Niet alleen inhoud jezelf met zwart. Sommige populaire patronen voor visual kei zijn dierenprint of bloemen.
 5. 5
  Er zijn veel deelverzamelingen van visual kei mode. Angura Kei, Oshare Kei, Punk / Goth hybride modes, enz. Experimenteer met alle typen en zien wat het beste bij u past. Of u kunt een gevarieerde stijl, waarin al deze deelverzamelingen in je dagelijkse mode.
  • Vergeet niet dat je niet al je geld uitgeven aan kleding uit Japan. Er zijn genoeg dingen die je hier kunt vinden op uw eigen, dat geweldig met de Visual Kei esthetiek gaan. Kringloopwinkels zijn geweldig om gevarieerde kleding te mixen en matchen vinden.

Tips

 • Houd uw eigen stijl, niet gewoon kopiëren iemand van een band of dat zou je een "Cosplay" te maken. Het is fijn om cosplay, maar niet alleen kleden als ze de hele tijd en zeggen dat je een eigen stijl.
 • Je moet bekend zijn met een paar Visual Kei bands / artiesten als Girugamesh, Malice Mizer, Lareine, D'espairs Ray, alice nine., De GazettE, Nightmare, Vidoll, Phantasmagoria, Moi dix Mois, X Japan, Miyavi, Hizaki Grace project, Kagrra, Kra, Versailles, Danger Gang, An Cafe, Dir en Grey, The Candy Spooky Theater, etc.
 • Visual Kei is gewoon een vorm van meningsuiting, dus wees jezelf terwijl ze zich bewust van anderen.

Waarschuwingen

 • Visual Kei en Gothic lolita zijn niet hetzelfde. Terwijl ze verwant zijn, is er een verschil tussen de Visual Kei, gotische stijlen, en Gothic Lolita stijlen.
 • Oefen met make-up en haar is essentieel om de look is niet rommelig of slordig ogende.
 • Visual Kei heeft zoveel verschillende stijlen opgenomen - er is angura stijl, decorum stijl, goth-loli stijl, enz., probeer dan een internet zoeken of type "visual kei" in Wikipedia. U vindt informatie die zal helpen vinden.
 • Zorg ervoor dat wat je draagt ​​doet uw school dress code niet overtreden.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld (genoeg om je enkele starter tijdschriften en een aantal fundamentele kledingstukken)
 • Starter tijdschriften of informatie van het internet
 • Basis kledingstukken om een ​​outfit te baseren
 • Individualiteit
 • Creativiteit
 • Eyeliner
 • concealer * circle lenzen