Wkanl

Hoe u uw persoonlijkheid te bepalen

Heb je je ooit afgevraagd waarom je niet opschieten met sommige mensen? Het kan goed zijn omdat je een andere persoonlijkheid dan hen. Er zijn vier typen persoonlijkheid. Hieronder vindt u uit waar u bent.

Stappen

Hoe u uw persoonlijkheid te bepalen. Extraverten hebben meer kans.
Hoe u uw persoonlijkheid te bepalen. Extraverten hebben meer kans.

Introvert of extrovert

 1. 1
  Maak uw keuzes. Zoek uit of u nu een introvert of extravert. In dit gedeelte leest de lijsten van de kenmerken van de extraverte en introverte mensen. Analyseer uw keuzes voor elke eigenschap en dus hoe werkt ofwel bij je passen?
Extraverten hebben meer kans: Introverte mensen hebben meer kans:
. 1 Bekrachtigd in een groep: "Ik maak plezier op een feestje!" Afgevoerd door een groep: "Ik zou praten met een vriend."
2. Forward! "Ik ben assertief en agressief!" Recessief. "Ik ben minder assertief, niet-agressief.
3. Gedreven onder stressvolle emoties van woede Terugdraaien onder stress om voorzichtig te zijn.
4 Klaar om te communiceren;. "Ik denk dat op mijn voeten." Opzettelijke communiceren; "Ik plan vooruit."
. 5 eerste Talk "Ik praat;. Dan zal ik samenvatten" Praten later, "Ik zal het verduidelijken; je samenvatten."
6. Spraakzaam tempo van meningsuiting, "Door op!" Langzamere tempo van meningsuiting, "Ik ben grondige..."
7. Snel bewegende op, "Let's go!" Bewust bewegen, "Let's voor te bereiden."
8. Delen adviezen gemakkelijk, "Ik heb er vertrouwen in!" Reserves adviezen, "Ik ben ervan uitgaande dat het eerst uit."
. 9 Confronterend - "Ik ben nogal doorslaggevend!" Niet-confronterende, "Ik zal bedachtzaam beslissen."
10. Ongeduldig luisteraar, "Ik zal dit interject!" Geduldige, aandachtige luisteraar "Je afmaken."


Taak of relatie georiënteerd

 1. 1
  Zoek uit waar je bent: taakgericht of relatie georiënteerd. In deze sectie vindt u een overzicht van de kenmerken van de taak georiënteerde mensen, en de relatie georiënteerde mensen. Als je meer taakgericht eigenschappen die je bent taakgericht. Als u meer relatie georiënteerde eigenschappen die je bent relatie georiënteerd.
 2. 2
  Taakgericht mensen meer formeel kleden, hun onderwerpen van meningsuiting zijn de huidige problemen en taken bij de hand, hun lichaamshouding is meer rigide, hun gezichtsuitdrukking is meer gecontroleerd, hun algemene houding is meer aan de serieuze kant, hebben ze gecontroleerd en bewaakt emoties, ze zijn gevuld met feiten en gegevens. Ze zijn minder geïnteresseerd in kleine praten, hun beslissingen feit gebaseerd, zijn ze gedisciplineerd over de tijd, ze zijn streng en gedisciplineerd over regels, ze zijn moeilijker te leren kennen en lijken bezig.
 3. 3
  Relatie georiënteerde mensen meer informeel kleden, hun onderwerpen van meningsuiting zijn mensen en verhalen, hun lichaamshouding is meer ontspannen, hun gezichtsuitdrukking is meer ontspannen, hun algemene houding is meer aan de speelse kant, ze zijn vrij om hun emoties te delen, zijn ze meer geïnteresseerd in kleine praten, beslissingen zijn darm gebaseerd, zijn ze minder gedisciplineerd over de tijd, zijn ze soepeler over de regels, ze zijn makkelijk om te leren kennen en zijn meer zorgeloos.

Bepaal uw sociale stijl.

 1. 1
  Bent u melancholie? Als u een introvert en zijn meer taakgericht, je bent een Melancholie. Melancholies zijn techniek specialisten. Ze zijn diep en attent, ze zijn de genie gevoelig volk. Ze worden aangedreven door een krachtige arbeidsethos, en spelen is niet vanzelfsprekend voor hen. Ze zijn meestal perfectionisten en zijn zeer georganiseerd. Ze zijn gevoelig voor anderen en zijn zelf offeren. Ze zijn trouwe en toegewijde vrienden en hebben een diepe zorg voor anderen.
 2. 2
  Bent u cholerisch? Als u bent een extravert en meer taakgericht, je bent een Cholerisch. Cholerics zijn controle specialisten. Ze zijn geboren leiders ze zijn dynamisch en actief en hebben een dwangmatige behoefte aan change.They nemen genoegen met bijna elke vorm van werk omdat het gaat om activiteiten. Ze verlangen naar controle en meester alles wat ze do.They onafhankelijk zijn en lijken te kunnen om anything.They draaien zijn meestal goed en uitblinken in noodsituaties.
 3. 3
  Bent u flegmatieke? Als u een introvert en zijn meer relatiegericht je bent een Phlegmatic. Phlegmatics zijn support specialisten. Ze zijn zeer sympathieke mensen die anderen ondersteunen. Ze hebben een low key persoonlijkheid en zijn ongedwongen en ontspannen. Ze houden hun emoties verborgen en zijn geduldig en goed uitgebalanceerd. Ze zijn sympathiek en vriendelijk en het bevorderen van de harmonie. Ze zijn gemakkelijk in de omgang en zijn aangenaam en plezierig. Ze hebben een droog gevoel voor humor, dus het is erg leuk om rond hen. Ze zijn rustig en aangenaam.
 4. 4
  Bent u optimistisch? Als u bent een extravert en zijn meer relatiegericht je bent een Sanguine. Bloedsinaasappelen zijn sociale specialisten. Bloedsinaasappelen zijn de ideale persoon, ze houden ervan om rond mensen en praat met hen. Ze zijn erg impulsief mensen die houden om te socialiseren. Ze vinden het leuk om nieuwe en andere dingen te proberen. Ze vinden het leuk om te leven voor het hier en nu ze zijn vriendelijk, het geven, en zorgeloos. Ze zijn het leven van de partij en hebben een goed gevoel voor humor. Ze zijn erg nieuwsgierig en nooit lijken te groeien. Ze maken gemakkelijk vrienden, en zijn erg leuk om rond te zijn.

Tips

 • Accepteer jezelf en hoe je bent.
 • Lees het boek: Hoe omgaan met vervelende mensen. In dit boek vindt u meer weten over je persoonlijkheid en hoe de omgang met mensen met verschillende persoonlijkheden vinden.

Waarschuwingen

 • Lach niet maken van persoonlijkheden andere volkeren '. Geen persoonlijkheid is beter dan een ander.