Wkanl

Hoe te veranderen in een school kleedkamer


Oh nee, je moet veranderen in de kleedkamer van dit jaar! Hoe kun je dit doen zonder zet jezelf voor schut?

Stappen

Hoe te veranderen in een school kleedkamer. Kies een nabijgelegen je vrienden locker.
Hoe te veranderen in een school kleedkamer. Kies een nabijgelegen je vrienden locker.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Het is gewoon een kleedkamer, en het is niet van plan om je te doden. Iedereen zal waarschijnlijk zo bang als je bent over het veranderen in het bijzijn van anderen.
 2. 2
  Kies een nabijgelegen je vrienden locker. Als jij mag kiezen waar je kluisje is, dat is. Het is een stuk makkelijker om in het bijzijn van iemand die je kent en vertrouwt dan om in het bijzijn van een wildvreemde. Proberen om ook uw locker weg van onbetrouwbare personen.
 3. 3
  Niet iets moeilijk af te nemen of op, of iets strak dragen. Worstelen te moeilijk om een ​​aantal echt strakke broek te krijgen in of uit alleen de aandacht vestigen op jezelf. Draag schoenen die gemakkelijk te glijden in en uit, zoals flats. Skinny jeans op een sportschool dag is een slecht idee. Als je broek of rok is erg los, kan je draagt ​​je gymschoenen tijdens de dag en gewoon op je broek en T-shirt voor gym.
 4. 4
  Krijgen naar de kleedkamer zo vroeg als je kunt. Meestal zullen de mensen komen later, zodat ze kunnen langere pauzes tussen de periodes en in snack en lunch, wat betekent dat er vrijwel niemand in de kleedkamer vroeg op te zijn. Plus, als er daadwerkelijk iemand is er, ze zullen waarschijnlijk meer verspreid zijn over het hele kamer.
 5. 5
  En uitkleden zo snel als je kunt. Dit vermindert de off-kans dat iemand per ongeluk zal een blik werpen over bij je als je in een bijzonder onthullend plek.
  • Verander een kledingstuk tegelijk. Bijvoorbeeld, verander je shirt en verander je broek, of vice versa. Op die manier zul je nooit helemaal naakt.
 6. 6
  Respecteer de privacy van anderen. Als je anderen niet binnenvallen op je als je half naakt willen, hoe denk je dat anderen zullen voelen als je het aan hen? Als het nodig is, laat anderen in de omgeving eerst kleed ze wat extra ruimte te geven.
 7. 7
  Wees niet bang van de mensen te vertellen om te stoppen. Als iemand geeft je een harde tijd, vertel hen dat je het niet vinden zo grappig als ze doen. Indien nodig, naar een leraar en vertel hen dat iemand wordt voor u betekenen.
 8. 8
  Niet deelnemen aan een kleedkamer games. Als iemand schreeuwt "Ik ben naakt!" ze zijn echt gewoon proberen om te zien wie zal kijken, zodat ze een harde tijd kunnen geven.
 9. 9
  Je zult er wel aan wennen. Iedereen is te halfnaakt. Plus, niemand zal zien.
 10. 10
  Geconfronteerd met de locker bij het ​​veranderen als je wilt. Probeer het verbergen soort van achter uw kastdeur. Als het een half locker, buig dan naar beneden en veranderen.
 11. 11
  Draag de P. E. kleren onder je school kleren. Op die manier kun je gewoon je broek uit en je PE broek zal zijn eronder. Het werkt.
 12. 12
  Layer uw kleding. Draag uw sportschool t-shirt onder een schattig hoodie, en zip het op. Dan tijdens de gym, doe je hoodie en je bent halverwege veranderd. Breng een extra tank top of t-shirt te dragen onder uw hoodie na gym.

Tips

 • Als iemand probeert om te pronken, geen aandacht besteden. Het enige wat ze willen is aandacht.
 • Vergeet niet om uw PE kleren thuis regelmatig zodat u ze wast, ze zullen echt beginnen te stinken na een tijdje.
 • Voor Guys: Draag geen wit ondergoed op de dagen dat je van plan bent op het veranderen in de kleedkamer. De meeste van deze soorten ondergoed kan uw edele delen schetsen en zal iedereen anders geëxtrapoleerd. Boxers zijn over het algemeen een goed idee voor kleedkamers. Als u niet boksers hebben, te veranderen in een stal.
 • Als je terug in je gewone kleren te kleden, vergeet niet om deodorant te gebruiken voordat je je shirt aan. Niemand wil.
 • In de meeste scholen, dressing uit en participatie zijn de enige waar je bent ingedeeld op in PE Dus niet weigeren om gewoon te veranderen omdat je je schaamt!
 • Als je nog steeds echt niet willen veranderen in het bijzijn van iedereen, dan zien of er enige individuele kleedkamers of badkamer kramen.

Waarschuwingen

 • Laat uw locker ontsloten; iemand kan stelen van uw kleding, wat betekent dat je niets te veranderen in hebben.
 • In sommige scholen, zullen de sluizen naar achteren worden gedraaid als je vergeet om het te vergrendelen, en de punten worden afgetrokken van je cijfer. De sloten zijn moeilijk te openen wanneer ze ondersteboven, dus wees voorzichtig.