Wkanl

Hoe te kleden om indruk te maken

Er zijn enkele fundamentele stappen die vaak over het hoofd gezien wanneer mensen kleden. Deze stappen zijn de sleutel tot de mode.

Stappen

Hoe te kleden om indruk te maken. Draag de juiste kleding voor de gelegenheid.
Hoe te kleden om indruk te maken. Draag de juiste kleding voor de gelegenheid.
 1. 1
  Draag de juiste kleding voor de gelegenheid. Veel mensen onder of overdress voor het geval ze bijwonen. Als de uitnodiging voor het evenement specificeert een dress code, moet u ervoor zorgen dat u zich aan die. Hieronder worden de voorkomende vormen van kledingvoorschriften en hun betekenis.
  • Professional - je moet ervoor zorgen dat de kleding is conservatief en formeel. Voor mannen, dit is normaal gesproken een pak, stropdas, en jurk broek. Voor vrouwen, een pak of jurk en jasje is de norm.
  • Business casual - dit soort kleding is een stuk informeler dan professionele jurk, maar nog steeds veel voor kantoor slijtage. Voor mannen, is er geen band nodig, maar een polo of shirt met kraag, kaki, of jurk broek en kleding schoenen. Vrouwen moeten mooie schoenen, een shirt met kraag of trui en jurk broek of kaki dragen.
  • Casual - je normaal niet zou dragen dit soort kleding te werken. Het is gebruikelijk, alledaagse kleding, zoals T-shirts, jeans en sneakers.
 2. 2
  Wees hygiënisch. Uw kleding moet schoon zijn en niet ruiken vies of heeft u slechte geuren uitstralen van hen.
 3. 3
  Koop uw maat. Een groter overhemd zal de vorm van je lichaam te verbergen.
 4. 4
  Match! Zorg ervoor dat je outfit niet botsen! Nu is dit een lastige omdat het niet exact te zijn, maar ga voor een specifiek kleurenschema of stijl en hou je eraan. Bijpassende hoeft niet te kleuren specifiek te zijn, maar materialen en stijl zijn de sleutel tot de verwezenlijking van dit feat.
 5. 5
  Accessorize. De juiste horloge of oorbellen kan echt een outfit opvallen en een goed geplaatste accessoire kunt nemen de aandacht weg van eventuele knelpunten. Maar je moet weten hoeveel accessoires die u nodig hebt. Te veel kan afleiden, en niet erg aantrekkelijk.
 6. 6
  Wees jezelf. Mode is een uiting van u en uw voorkeuren en antipathieën. Het is een kunst, en in de mode is om uniek te zijn. Dus proberen om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan al uw outfits die betekent wie je bent.

Tips

 • Maak je geen zorgen over wat mensen denken, want het is uw mening te kiezen wat je draagt!
 • Laat uw eigen gevoel voor mode, en wees niet bang om uw eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen!

Waarschuwingen

 • Vrouwelijke accessoires kan de neiging om vervelend, kijk uit voor jingly armbanden of oorbellen, vooral als u wordt verwacht om te spreken of zijn in een intieme setting (datum, huwelijk). Het geluid van deze kan een afleiding zijn. Hetzelfde geldt voor grote oorringen (deurkloppers en kroonluchters zijn vooral veel problemen).
 • Merk op hoe goed de kleur past bij je huidskleur of je figuur niet hoe helder je bent.