Wkanl

Hoe te japanse straat stylish kleden

Lees meer over de unieke Japanse stedelijke cultuur... lees dan verder!

Stappen

Hoe te japanse straat stylish kleden. Doe pop-achtige make-up, maar overdrijf het niet.
Hoe te japanse straat stylish kleden. Doe pop-achtige make-up, maar overdrijf het niet.
 1. 1
  Diss de matching. Tuurlijk, je wilt die overeenstemmen stevige blauwe spijkerbroek met uw favoriete shirt, maar probeer layer-stukken onder 1 mouw overhemd met veel verschillende kleuren. Zorg ervoor dat u niet alleen kiezen uit willekeurige kleuren en zet ze samen, zorg ervoor dat ze gaan goed samen.
 2. 2
  Accessorize. cirkel lens, oorwarmers, harembroek, enorme koptelefoon, leggings, veel parels, gelaagd hoeden, polka gestippelde panty, stropdassen, grote kettingen, oorwarmers en nog veel meer. Maak het hippe.
 3. 3
  Doe pop-achtige make-up, maar overdrijf het niet. Niet echt helder lip kleur, maar bold eyeliner (vloeibaar, op de top van de oogleden) werkt goed of smokey eyes. Pastel roze lippenstift is een favoriet, gebruik maken van witte eyeliner op je waterlijn en gebruik een beetje van glinsterende witte oogschaduw op de binnenste hoeken van je oog. Wimpers zijn essentieel voor het Japanse volk, hoe groter hoe beter.
 4. 4
  Prep je haar. Die leuke Aziatische meisjes uit Harajuku dragen meestal pony, hoge, korte staartjes en korte bobs. Je hoeft niet om je haar te plagen, want als je dat doet, zullen de mensen je verkeerd interpreteren als scene of emo. Ga voor gekleurd haar. Een lichtroze is warm en vet. Of regenboog, maar de meeste gewoon bleekwater het oranje. Zorg ervoor dat je kiest een kleur die goed zal gaan met je natuurlijke haarkleur, veel mensen hebben hun natuurlijke haarkleur en vervolgens een onnatuurlijke kleur mee. Haarspeldjes het werk doen. Vijf of zes!
 5. 5
  Dragen platforms. De chunkier hoe beter. of pompen
 6. 6
  Japanse street style is ongeveer individualiteit - niet alleen stapelen op ton lagen, gekleurd haar en make-up. Japanse street style verandert zo snel als de dagen. Kijk naar stijl mags: Vruchten, Straat en Tune, voor inspiratie, of kijk op andere modebladen bij uw plaatselijke Aziatische wijk. U kunt de mix en match kleding van H & M en Hot Topic om een ​​echt unieke look voor een geweldige prijs te maken. Kinokuniya boekhandel heeft een grote selectie en vele locaties (zie links hieronder).

Tips

 • Vergeet niet dat er specifieke soorten stijlen straat in Japan, zoals Ganguro en Harajuku-achtig. Er is geen bepaalde manier om op deze manier kleden, je moet zien Japan om het te geloven, en zijn uniek in.

Waarschuwingen

 • Je zou sommige blikken krijgen van mensen, maar maak je geen zorgen en vertrouwen.
 • Overdrijf het niet. Als u het dragen van meer dan zes lagen en 5 kleuren (niet inclusief strepen / patronen) dan is het genoeg.