Wkanl

Hoe te huidafwijkingen met make-up te dekken

Puistjes, markeringen, en niet identificeerbaar vlekken zijn obstakels die houden je van het hebben van mooie, heldere huid. Leren hoe ze licht te verbergen, zonder dat er nog meer schade aan wat er al is.

Stappen

Hoe te huidafwijkingen met make-up te dekken. Gebruik een zachte spons om je foundation.
Hoe te huidafwijkingen met make-up te dekken. Gebruik een zachte spons om je foundation.
 1. 1
  Gebruik een zachte spons om je foundation. Begin bij de neus dan vegen naar buiten. Zorg ervoor dat je niet hoeft geen foundation lijnen op je kaaklijn-altijd mengen uw stichting in de hals voor een meer natuurlijke look.
 2. 2
  Schar op enkele losse poeder op je kin, voorhoofd en de brug van je neus naar de-glans en ook om je foundation opgezet, zodat u niet hoeft te opnieuw in een paar uur.
 3. 3
  Gebruik een poeder blush met een brede kwast (bij voorkeur een dior kwast) - Aangezien dit zal niet verstoppen je poriën, van toepassing op de appeltjes van je wangen om je jukbeenderen te herdefiniëren, zorg ervoor dat uw blozen is een lichte kleur als met een lichtroze - Voor een natuurlijk effect. Of u kunt kiezen voor een licht laagje bronzer.

Tips

 • Werk uit wat voor type huid je hebt en dienovereenkomstig te kopen producten.
 • als je lijnen onder je ogen (wat de meeste mensen doen) is het altijd een goed idee om een ​​oogcrème te proberen als een vitamine e creme-het is super anti-oxidant. Opmerking: u moet altijd oogcrème van toepassing gedurende de dag-niet 's nachts of wanneer je slaapt als je de resultaten die u wilt-je zou het tegenovergestelde krijgen niet zullen krijgen. Hoewel zelfs met behulp van een oogcrème zou je toch nog nodig hebt om veel water te drinken voor de crème effectief te zijn. Water is ook bewezen om vlekken te voorkomen en afvallen. Als je puistjes dan stel ik voor om veel water te drinken en blijf weg van niet-natuurlijke suikers. Als je gewicht wilt verliezen dan proberen detox sappen zoals watermeloen en aardbeien-aardbeien zijn uitstekend voor uw huid en tanden, en watermeloenen zijn een antibacteriële fruit-dus het is goed voor je huid en afvallen
 • Het is de moeite waard uitspatten op een goede basis-als een goede basis zal niet verstoppen je poriën en het waarschijnlijk langer duren. Dior heeft een goed aanbod van stichtingen die niet zal verstoppen je poriën en er natuurlijker uit-als de tonen zijn zachter.
 • Wenkbrauwen zijn een andere belangrijke factor om naar te kijken als je een schoonheid verzorgd uiterlijk wilt, moet je een oog wenkbrauw definiëren potlood en penseel (bij het zoeken naar een oogpotlood-ga altijd lichter dan donkerder, want het ziet er gewoon meer natuurlijk... het hebben massaal donker en niet-natuurlijke wenkbrauwen ziet er gewoon vreselijk) - moet u ook duidelijk mascara om je wenkbrauwen te stellen, zodat ze op hun plaats blijven, en altijd puck ongewenste haren uit je wenkbrauwen, maar nooit over doen-probeer niet te plukken van de uiteinden van je wenkbrauwen als ze ziet er korter-dat is niet aantrekkelijk. Als u wilt een perfecte look-je nodig hebt om te proberen en te voorkomen dat de focus van uw probleemgebieden-zodat uw wenkbrauwen zijn altijd een goed gebied om verzorgd, evenals het verkrijgen van heldere huid te houden.
 • Als u problemen ondervindt bij het vinden van een lichte foundation dan moet je gaan voor een tan-een dagelijks en geleidelijke hydraterende looien lotion is een goede optie, hoewel slechts een dun laagje in een tijd, en zorg ervoor om lotion gelijkmatig. Het lichaam winkels coco butter zomer lotion is ideaal voor een natuurlijke licht bruine kleur.
 • bij het kopen van een poeder-is het ideaal om te besteden ongeveer 60€ aus om een ​​fatsoenlijke poeder-een goede poeder is het kanaal transparante poeder-als het niet krijtachtige kijken zoals de meeste poeders te kopen, en het blijft langer zonder de poriën te verstoppen-die is precies wat nodig is. Als u wilt dat een goedkopere optie-altijd gaan voor biologische producten-zoals ze zijn beter voor je huid en wanneer goed toegepast kan groot-en goedheid kijken weet iedereen nodig heeft om te kijken na zijn huid.
 • Het gebruik van glans spray voor je haar (maar niet over doen, een beetje gaat een lange weg). Boven je haar met droge shampoo gedurende de week om vet haar te voorkomen. Een muis is ideaal bij het föhnen je haar als het creëert een dikte aan uw haar als aangebracht naar andere haarverzorgingsproducten. Föhnen je haar een keer per week wonderen zal doen, ook niet moeilijk zijn bij het drogen van je haar (gebruik een grove kam wanneer ontwarren van de knopen wanneer je haar nat is, ook borstel je haar voordat je wassen en föhnen je haar op koele-als het geeft je meer van een natuurlijke glans) - kan je echt schade aan uw haar door als ruw-hetzelfde geldt voor uw huid-niet ruw zijn of het zal erger worden.
 • Draag rond blotting bladen in uw tas voor onmiddellijke de-glans met geen rommel-het lichaam winkel heeft een tea tree range met blotting bladen die zijn goedkoop, maar ook zeer effectief.
 • Toners zijn een goed idee om te roepen in uw dagelijkse huidverzorging routine, zoals een toner zal de verschijning van glanzend huid te verminderen en zal al het vuil of make-up die kunnen nog steeds op uw huid na het reinigen, altijd gebruik maken van uw toner wissen voordat je vochtinbrengende crème op. Bij het kiezen van uw huidverzorgingsproducten proberen ervoor te zorgen dat ze hetzelfde merk-als als je meerdere merken van huidverzorgingsproducten kunt u litteken uw huid! Dus het is verstandig om te kiezen huidverzorgingsproducten van hetzelfde merk. Natio is een goede optie voor huidverzorging als je een goedkoop maar affectieve product willen.
 • altijd uw concealer na uw stichting. Doe je concealer op-als niet wrijven wordt u wrijven off-altijd schar uw concealer te mengen.
 • Als je puistjes dan is dat ok, de meeste vrouwen krijgen puistjes-vooral als ze tieners-maar zorg ervoor dat je foundation is niet te donker is, moet je niet-natuurlijke suiker te vermijden, vasthouden aan een goed uitgebalanceerd dieet van water, fruit, volkoren en groenten, ook vasthouden aan een huid product dat werkt voor u en uw concealer is niet goedkoop, want je moet best te verdoezelen die vreselijke vlekken, zonder dat ze nog erger.

Waarschuwingen

 • Ieders huid is anders, dus wat werkt voor je vrienden misschien niet zo geweldig voor je.
 • Achter die vlekken, kunnen mensen zien de echte jij. Dus respect anderen, vriendelijk en geduldig en veel plezier!
 • Poeders kunnen kijken cake-achtige en verschrikkelijk, vooral op droge huid, dus gebruik een olie-vrije moisturizer voordat je foundation of poeder aan te brengen, of gebruik een goede primer.
 • Voor de vette of acne gevoelige huidtype gebruik olievrije make-up. Oliën kunnen poriën verstoppen, wat kan leiden tot acne.

Dingen die je nodig hebt

 • Stichting
 • Concealer
 • Vetvrije moisturizer
 • transparante poeder