Wkanl

Hoe te hete outfits samen te stellen

Heeft u stijlvolle mensen die altijd lijken te goed uitzien in elke outfit te bewonderen? Ja, de kleding kan er geweldig uitzien op hun eigen, maar de manier waarop je ze dragen is net zo belangrijk. Als je een fantastische outfit, maar je ziet er helemaal in verlegenheid gebracht, zal niemand anders ook leuk vinden. Draag de outfits die u maakt met trots en vertrouwen, en uw schoonheid en de schoonheid van uw kleding zal schijnen door!

Stappen

Hoe te hete outfits samen te stellen. Wees trots op wat je draagt.
Hoe te hete outfits samen te stellen. Wees trots op wat je draagt.
 1. 1
  Wees trots op wat je draagt. Vertrouwen is de sleutel als u wilt er goed uitzien in je kleding, maakt niet uit hoe oud of saai het zou kunnen zijn. U kunt hot kijken op zelfs je ergste dagen, je moet alleen de juiste houding!
 2. 2
  Duidelijk uw garderobe van kleding die je niet hebt gedragen in meer dan 6 maanden. Wees meedogenloos! Vertrekken nieuwere items, zelfs als je ze niet leuk, als je accessoires een geweldige look samen te stellen kunnen vinden. Als uw garderobe aanzienlijk is gekrompen, trakteer uzelf op een aantal nieuwe stijl!
 3. 3
  Bij het ​​winkelen voor nieuwe kleren, breng vriend die je vertrouwt om uw favoriete winkelcentrum. Begin vroeg in de ochtend als je helder en enthousiast bent, want als je moe bent, je waarschijnlijk niet zo enthousiast om kleding te halen en dus kleren die je misschien later spijt te kopen kopen! Haast je niet in, proberen op artikelen 2 of 3 keer, zorg ervoor dat je in liefde met hen en vergeet niet dat de beste kleren vaak niet duur hoeft te zijn # Draag prachtige schoenen. Ze moeten overeenkomen met je hele outfit, geen uitzonderingen. Of ze kunnen je outfit geven dat kleine pop je nodig hebt. De schoenen en kleding moet passen, dus als je gaat met leuke zweet broek, ze niet werken met formele hoge hakken met het. Probeer een paar comfortabele sneakers of leuke flats!
 4. 4
  Aan boord kritiek, mits het is constructief. Als goede vrienden trek je aan de ene kant en zeg iets, dan overwegen het advies om je look iets te wijzigen. Maar vergeet niet veranderen wat je liefde alleen maar om pak anderen, vergeet de beledigingen omdat ze niet je tijd waard!
 5. 5
  Outfits hoeven niet te hoog worden geprijsd of designer labels. De heetste fashionista zal meestal nooit dood in kleding met logo's bespat over ze gezien. Als een stuk goed is afgestemd, aantrekkelijk en past bij u, dan voor gaan, maar een klein fortuin niet betalen voor iets omdat het een naam erop, of nog erger, omdat iedereen het leuk vindt! Er is niets erger dan een kloon, het puin je zelfvertrouwen en maakt je helemaal forgettable.
 6. 6
  Houd in gedachten wat er goed uitziet op je lichaam. De heetste mode mogelijk niet geschikt voor sommige, en de stijl zal altijd troef mode. Kleed voor uw lichaamsvorm, maar houd een oogje op kleren in fashion shoots, op het web en in tijdschriften die je misschien leuk vindt. Wees avontuurlijk!
 7. 7
  Uit te werken en goed te eten! Als u het werk van uw lichaam endorfine die uw stemming te verhogen enorm, waardoor je het gevoel veel beter over je imago jezelf en. De juiste voeding kan ook wonderen doen voor je huid en tanden, het verbeteren van uw algehele look en zelfvertrouwen!

Tips

 • Accessoires toe te voegen maakt altijd outfits leuker, en wanneer smaakvol toegevoegd, kan een outfit geheel te maken.
 • Kijk niet alsof je probeert te hard, wees jezelf.
 • Als u zich ongemakkelijk voelt iets anders proberen, en als je nodig hebt om te beginnen dan niet bang om een ​​hele nieuwe outfit te vinden.
 • Draag al je kleren, herinneren te mengen tot alles in je garderobe om allerlei combinaties te maken!
 • Bij het winkelen voor sieraden, verschillende paren oorbellen of kettingen die kan werken op alle niveaus stijl (casual, formeel, enz.). Gaan voor verschillende kleuren, vormen en maten te maximaliseren of afzwakken van de gevolgen van een outfit.
 • Als je iets dat je graag wordt gedragen door iemand anders te zien dan jagen op iets dergelijks en werk het in een van je outfits! Neem inspiratie van overal: ontwerpers, beroemdheden, je vrienden, willekeurige mensen van de straat!
 • Probeer twee kleuren die elkaar aanvullen toevoegen van kleine stukjes en beetjes aan je outfit een goed volbracht look te geven mengen.
 • Patronen mogen alleen mixen als je een heel klein subtiel patroon (zoals een krijtstreep in een pak) met een grotere combineren. Een groter exemplaar het brandpunt van de outfit.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleding (wat in je garderobe al, sommige nieuw gekocht)
 • Zelfvertrouwen
 • Een vertrouwde vriend
 • Een nabijgelegen kleding / accessoires winkel
 • Een spiegel om jezelf te controleren in uw nieuwe outfit