Wkanl

Hoe te handelen als een dom meisje

Acteren stom is eigenlijk een geweldige manier van flirten met jongens en mannen die zijn niet erg intelligent, en het zal u veel aandacht! Hier is hoe je een dom meisje houding kan bereiken!

Stappen

Hoe te handelen als een dom meisje. Omarmen het "domme blonde" stereotype.
Hoe te handelen als een dom meisje. Omarmen het "domme blonde" stereotype.
 1. 1
  Omarmen het "domme blonde" stereotype. Blonds kan perfect intelligent, maar het stereotype heeft macht. Verft je haar blond of gewoon houden van de kleur die het is.
 2. 2
  Be onhandig. Niet met opzet jezelf pijn doet, maar als je trip, giechelen en borstel het af alsof het geen big deal (tenzij, natuurlijk, je bent echt pijn).
 3. 3
  Kijk dom. Als je op school dan doen alsof je niet weet waar je bent en mensen vragen of het cafetaria is op deze manier, wanneer er een duidelijk teken met cafetaria op het wordt geschreven. Ga naar de verkeerde klas en gaan zitten in andermans stoel. Als ze je ontdekken, geven dat misselijkmakende glimlach die iedereen haat.
 4. 4
  Maken domme fouten de hele tijd.
 5. 5
  Ondersteunen dezelfde politici je vrienden denken dat zijn echt cool. Dat laat je niet voor jezelf denken, dat is een kenmerk van iemand die niet het minste beetje slim.
 6. 6
  Spell gemakkelijke woorden verkeerd en harde woorden als muttonhead bijvoorbeeld rechts.
 7. 7
  Lees niets maar tijdschriften over zangers en rap sterren, en weet elk detail over de actrices en acteurs en reality show sterren die zijn hot op dit moment. Dat laat zien dat je niet je tijd te besteden denken over belangrijke kwesties. Sterker nog, het maakt je ziet eruit als een complete leeghoofd. Zal niet iedereen voor de gek houden.
 8. 8
  Koop dingen die je niet nodig hebt, zoals schattige folders en de laatste mode, vooral schattig maar ongemakkelijke schoenen.
 9. 9
  Ook krul je haar soms en ergens anders kijken, het wordt ieders aandacht.
 10. 10
  Een ander goed idee is om te struikelen over lucht als tijdens het lopen door een gang zorg ervoor dat er echt niets voor je dan naar beneden vallen.
 11. 11
  Wanneer een leraar handen uit een test en zegt dat je kan beginnen aan de hele klas te zeggen "goed vertellen ons wie kan beginnen", maar niet te brutaal
 12. 12
  Knock down iets dat niet zal breken in het bijzijn van iedereen en ga dan "ummmm! Iemand klopte die naar beneden"
 13. 13
  Zorg ervoor dat je glimlach naar mensen van een afstand, zult u mooier uitzien, zodat jongens zullen u benaderen.
 14. 14
  Terwijl kijken naar jezelf in een spiegel rond een heleboel mensen zeggen dat is mijn haar messed up en vervolgens draai je om en kijk naar hen.
 15. 15
  Schud met je potlood op iets niet iemand zodat je niet iemand kwetsen of breken iets en dan gaan "hh mijn god, mijn potlood vloog!"
 16. 16
  Wanneer bij een vriendin thuis als hun telefoon rinkelt pak het op en zeggen dat je net gebeld dan zeggen hun naam en dan zeggen wil je met ze praten.
 17. 17
  Lachen om domme dingen.

Tips

 • Lachen heel hard, zodat iedereen je kan horen, zelfs als er iets was niet grappig.
 • Een geweldige manier om te kijken en handelen dom is door te lachen veel. Deze krijgt de aandacht van iedereen. Niet lachen of gedragen als een buitenaards wezen, dat is vreemd en niet dom.
 • Dragen make-up en sieraden.

Waarschuwingen

 • Doe niet zo stom, net doen alsof het.
 • Als je van plan om meer populair te krijgen, of krijgen een man door dit te doen, doe het dan niet zo vaak. Dit lijkt misschien is dit niet de echte jij en ze zouden niet willen dat elke interactie met je.
 • Sommige mensen zullen denken dat je dik en die je nodig hebt om je hoofd te nemen voor een wobble. Dus niet te gaan over de top.