Wkanl

Hoe te bleekwater gezichtshaar

Wat uw reden is voor het verven van uw gezichtshaar, hier is een handleiding over hoe het te doen. Er zijn een paar redenen waarom u nodig heeft voor het bleken van uw gezichtshaar: Als je donkere gezichtsbeharing en je hoeft niet de tijd om het te krijgen verwijderd door threading, als u niet wilt dat uw snor haren te verwijderen (vrouwen ), als je olijf afgezwakt of bleke huid, of als u hebben wilt overschakelen van de nep blonde kijken naar een echte natuurlijke blonde look.

Stappen

Hoe te bleekwater gezichtshaar. Koop het bleken product.
Hoe te bleekwater gezichtshaar. Koop het bleken product.
 1. 1
  Koop het bleken product. Het komt meestal in een doos zoals bij de gewone haarverf behalve als zegt "gezichtshaar bleekwater". Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het is gemaakt speciaal voor gezichtshaar, omdat de gebruikelijke haarverf te ruw op je huid zou zijn omdat het gezichtshaar is echt dun en gezichtshuid is delicaat. Zodra u het product dat u zult merken dat in de doos is er een zakje poeder en een fles vloeistof kopen. Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor een van de gebruikte chemische stoffen (zie Waarschuwingen).
 2. 2
  Get voorbereid. Zetten op een oude top zodat u geen zorgen als het werd bevlekt. In het vak bleekwater zou je een paar handschoenen vinden, zo niet dan kopen sommige handschoenen en leg ze op.. Giet wat bleekwater poeder in een plastic / glazen kom en giet de vloeistof op het. Gebruik niet te veel vloeistof, moet je de hele poeder u gegoten gemengd in een romige textuur te krijgen. Het resulterende mengsel zal hoogstwaarschijnlijk veranderen van wit naar blauw, dat is volkomen normaal.
 3. 3
  Voor deze stap die je nodig hebt ofwel een fijne brede make-up borstel of een klein stukje karton of plastic, waar de lengte van het stuk is twee keer / drie keer de breedte. Dit zal u helpen het mengsel van de gewenste gebieden te verspreiden. Neem de borstel en wrijf een kleine hoeveelheid van het mengsel om te beginnen met het verspreiden van het product op je gezicht, maar voordat dat zet je stopwatch of een oogje houden op de tijd dat u het proces begon.
 4. 4
  Begin altijd met de snor gebied, omdat het haar je hebt op je bovenlip is meestal een beetje dikker dan in andere gebieden van het gezicht. Zorg ervoor dat het bedrag dat u gebruikt op deze gebieden is dikker dan in andere plaatsen. Als je gaat voor het bleken van je hele gezicht bedekken dan de haarlijn rond je voorhoofd "baby-haartjes" op hetzelfde moment.
 5. 5
  Verspreid licht bedragen op de rest van je gezicht vermijden van de gebieden rond je ogen, het weefsel is zeer delicaat en ook daar de kleurstof kan uw ogen beschadigen. Tenzij je gaat voor het bleken van uw wenkbrauwen ook, voorkomen dat gebied ook. Het is niet erg verstandig om bleekwater je wenkbrauwen, maar als je gaat het toch doen dan in een andere tijd, want wenkbrauw haar is dik en zal langer duren om kleur te veranderen.
 6. 6
  Je zou kunnen lezen op uw bleekwater product dat het proces tijd is 15-20 minuten dat is een veel voorkomende fout, en zal leiden tot beschadiging van uw huidweefsel en het aanwakkeren van het. Het echte proces tijd mag niet meer dan 10 minuten, een keer 7 minuten is verstreken kunt u een beetje van het mengsel te verwijderen om ervoor te zorgen dat het werkt. Controleer het gebied waar u eerst het product aangebracht.
 7. 7
  Als het gebied dat u gecontroleerd al blond is geworden, trekken uit wat wattenschijfjes (dezelfde die je gebruikt om make-up te verwijderen) nat ze een beetje met lauw water, wees voorzichtig te koud / warm water niet te gebruiken. Dan beginnen weg te vegen het mengsel. Begin met de gebieden waar je begonnen aanbrengen van het mengsel op je gezicht. Als je onder de ogen gebied werkt veeg het mengsel naar beneden, als je werkt boven de ogen dan moet je het opvegen. Pas op dat vegen beneden boven de ogen zou meestal waarschijnlijk belanden in je ogen dat is gevaarlijk.
 8. 8
  Nadat het gehele mengsel wordt geveegd je gezicht, je gezicht wassen. Eerst met schoon lauw water, en gebruik vervolgens een PH balanceren soap zoals Johnson & Johnson of gewoon uw reguliere Dove beauty bar. <Br
 9. 9
  Gebruik huid toner te helpen hydrateren en de balans van uw huid voor een frisse look. Bij het aanbrengen van de toner ook voorkomen dat het gebied rond je ogen.

Tips

 • Soms voel je een licht brandend gevoel op sommige plaatsen tijdens het proces, als het was vervelend je probeert om het mengsel te verlichten op die plek, als het brandende gehouden dan gewoon verwijderen.
 • Als de doorlooptijd beëindigd en je had nog ongebleekt gebieden, doe het proces weer een paar dagen later, maar niet de volgende dag, en als je deed het weer en gebruik het product alleen op specifieke gebieden.
 • Er zijn tientallen bleekwater merken, sommige zijn goed, terwijl er zoveel zijn slecht voor je huid. Om uw product te vinden die u nodig heeft om een ​​beetje zoeken en ervaring een aantal merken, maar het is best dat je begint met een vertrouwd merk, ook is het heel belangrijk dat als je eenmaal een product dat u vertrouwd bent met gewoon vasthouden aan het vinden bent.
 • Als je olijf afgezwakt bleke huid hebben, bleken ideaal voor u zou zijn als het geeft een frisse ondertoon aan uw huid.
 • Na het verwerken van uw huid waarschijnlijk rood zou veranderen in een paar plekken, dit is normaal en zal gaan in een paar minuten, het is niets aan de hand, tenzij het pijn doet.
 • Als u niet zeker weet wat je doet, bel een salon en vraag hen om je praat door de stappen. Ook als je weet dat sommige mensen bij een salon kunt u hen vragen wat bleekwater product dat zij gebruiken, zullen de meeste salons weigeren om u te vertellen, maar het is het proberen waard.
 • Sommige mensen willen bleekwater andere delen van hun lichaam, zoals borst haar, haren op je handen / knokkels of borsten, maar als u wenst te bleken uw borsten inclusief de tepels die je nodig hebt een aantal professionele adviezen voordat je het doet als het erg zou kunnen zijn gevaarlijk.
 • Bleken gezichtshaar zal alleen het haar blik blond / wit, zodat het haar er nog steeds zal zijn.
 • Zodra de nieuwe wortels gaan showen weer op, dat is 3-4weeks afhankelijk van je haartype, zult u weer nodig voor het bleken van uw gezichtshaar. Mensen om je heen zou hoogstwaarschijnlijk merk het verschil vooral als je echt donker gezichtsbeharing hebben gehad voordat je gebleekt. Lang verhaal kort je nodig hebt om constant te kopen het bleekmiddel product, moet een pak genoeg zijn voor enkele toepassingen.

Waarschuwingen

 • Laat niet het proces tijd meer dan 10 minuten.
 • Niet uit te gaan in de zon vlak nadat je bleekwater, is het best om het te doen op een koele / bewolkte dag, en niet worden blootgesteld aan de zon voor bijna 24 uur, dus als je gaat op een vakantie zorg ervoor dat u bleekmiddel een paar dagen voor.
 • 48 uur voordat het proces, test uw product op een klein gebied van de huid, bij voorkeur niet op het gezicht. Dit is om ervoor te zorgen dat je niet allergisch bent voor het product.
 • Als je het gevoel een ernstige branderig gevoel in de eerste paar seconden van het toepassen van het product en verwijder meteen en was je gezicht, betekent dit dat het product dat u heeft gekocht is niet goed voor je huid.
 • Als u allergisch bent voor een van de chemische stoffen in het bleken product dan gewoon niet gebruikt zijn, hier zijn de ingrediënten: "Bleach poeder:. Talk, magnesium, natrium silicaat, Ammonium Persulifate" "Oxidatie Cream [de vloeistof in de fles]: Aqua, waterstofperoxide, Loureth-3, Ceteareth-20, Tetrasodium EDTA, Fenacetine BP" ingrediënten van elk product kan dus afwijken zorg ervoor dat je het leest.
 • Verven van je wenkbrauwen kan leiden tot blindheid, dus als je echt wilt om het te doen, het is het beter je een professionele hulp te vragen.