Wkanl

Hoe plezier te hebben terwijl u geaard

Wordt aan de grond stinkt - of toch niet? Blijf lezen en je zult veel meer plezier tijdens je straf hebt.

Stappen

Hoe plezier te hebben terwijl u geaard. Als u de tijd tussen het moment heb je thuis komt van school en als je ouders thuis komen, beginnen te plannen wat je wilt dat 's nachts te doen, zoals het lezen van een interessant boek of het luisteren naar muziek.
Hoe plezier te hebben terwijl u geaard. Als u de tijd tussen het moment heb je thuis komt van school en als je ouders thuis komen, beginnen te plannen wat je wilt dat 's nachts te doen, zoals het lezen van een interessant boek of het luisteren naar muziek.

Bij geaarde van alles

 1. 1
  Als u de tijd tussen het moment heb je thuis komt van school en als je ouders thuis komen, beginnen te plannen wat je wilt dat 's nachts te doen, zoals het lezen van een interessant boek of het luisteren naar muziek. Als je een beetje wilt blijven na school, je ouders vertellen dat je nodig hebt om een ​​paar leraren bezoeken na school.
 2. 2
  Verberg je spullen. Ouders zijn berucht voor het nemen van iPods, mobiele telefoons en alle elektronica die ze kunnen vinden. Als je een karton of schoenendoos, zet uw mobiele telefoon, iPod, Gameboy, etc. erin en zet het onder de dekens in je bed. Dit werkt beter als je een dikke of een donsdeken, zodat er een vinden als je moet.
 3. 3
  Als je mist je favoriete ding zoals zwemmen, huilen en huilen en houd uw adem totdat uiteindelijk, je ouders vervelen en zeggen "ok, kun je gaan." Maar met deze, niet get your hopes up. Deze truc is afhankelijk van hoe zacht je ouders zijn. Als ze niet vriendelijk of zacht, dit zou wel eens het nog erger te maken.
 4. 4
  Nu, als je geluk hebt en hebben een grote stereo-installatie in je kamer, kunnen ze het snoer nemen als het aparte doet. In dit geval, krijg een ander snoer en op deze manier je muziek nog. Ze zullen waarschijnlijk niet proberen en neem een ​​grote stereo (omdat de ouders lijken te willen kijken je niet merkt dat er iets ontbreekt, zullen ze niet iets aan te nemen big-meestal), maar als ze dat doen, of ze hebben voordat, verberg uw cd's, cassettes en iPod en zorg ervoor dat ze niet in staat zijn om ze te vinden.
 5. 5
  Verberg een kleine / handheld cd-speler (die je kunt krijgen voor goedkope bij garage sales en ze zijn heel makkelijk te verbergen) als u cd's gebruikt en gebruik het 's nachts, zodat je een kleinere kans dat ze binnenvallen op je hebt. Wees voorzichtig niet om een ​​te krijgen met luide 'klikkende' knoppen, tenzij je moet hebben ouders buitengewoon gehoor-Ze zullen hoort u het openen / sluiten, en te klikken op knoppen als je niet oppast.
 6. 6
  Als en wanneer je ouders gaan, gebruik die tijd om tv te kijken, maar vergeet niet de kanalen ze laat het op.
 7. 7
  Stiekem op de computer als je kunt... maar vergeet niet om je sporen uit te wissen! U kunt ook gebruik maken van de computers op uw school als je wilt, maar vergeet niet dat sommige scholen hebben een beleid tegen het gebruik van hun computers voor niet-educatieve doeleinden.
 8. 8
  Opblijven en stiekem naar tv kijken gaan - er zijn goede bronnen op deze site voor laat opblijven.
 9. 9
  Als je een video camera kunt u video's van je dansen op lame muziek te maken en als je niet-geaarde zet ze op youtube.
 10. 10
  Als u niet beschikt over een videocamera, dansen op muziek lame is het meest plezier je kunt hebben door jezelf, kijk in de spiegel en veel plezier!
 11. 11
  Notities schrijven op de badkamerspiegel met een stuk zeep... dingen als "Help! Ik word gegijzeld door volwassenen 'of' Ik ruik als metalen" hen glimlach zullen maken en verzachten ze op.
 12. 12
  Draai dingen ondersteboven. Foto's op een plank? Zet een net over. Rehang de agenda, gebruik je fantasie.
 13. 13
  Nodig vrienden uit bij je ouders weg zijn. Gebruik een broer of zus telefoon.
 14. 14
  Als je ouders zijn, stelen uw spullen terug en speel met ze totdat ze terug. maar vergeet niet om ze precies waar ze waren gezet en bedekken enig spoor van dat je het doet.

Wanneer slechts geaarde van het zien van vrienden

 1. 1
  Alle vorige stappen waren voor als u niet toegestaan ​​om de computer, tv of andere elektronica te gebruiken. Als u alleen niet toegestaan ​​om vrienden te zien buiten school volg dan deze stappen.
 2. 2
  Sport doen, ga dan naar uw plaatselijke recreatiecentrum en gaan zwemmen of gebruik maken van de fitnessruimte. Het is misschien zelfs de moeite waard om een ​​maandkaart en sommige sportscholen doen goede aanbiedingen voor kinderen als een van je ouders heeft een lidmaatschap. Als je geen geld wilt uitgeven aan een sportschool te gaan voor een run of gaan wandelen (vooral als je een hond hebt)
 3. 3
  Deze doet waarschijnlijk geen geluid leuk, maar doen klusjes. Maar zorg ervoor dat het huis ziet er schoon voor als je ouders thuis zijn, misschien is de auto te wassen of doe een groter karwei. Het is tenminste iets te doen en je ouders kunnen zelfs uw straf wegens goed gedrag te korten.
 4. 4
  Als alternatief kun je het tegenovergestelde van de vorige stap en rebelleren tegen je ouders te doen. Sluipen terwijl ze aan het werk en zie je vrienden. Neem de hond voor een wandeling en net ontmoet vrienden buiten.
 5. 5
  Koken. Begin met eenvoudige recepten zoals cupcakes en dan als je geaard bent voor een lange tijd kun je opbouwen tot meer complexe recepten en krijg heel goed. NOOIT de keuken een puinhoop of je ouders zullen niet blij zijn NIET te verlaten.
 6. 6
  Make stuff. Als je goed bent met je handen dan bouwen dingen met schroot materialen. Alternatief als je goed bent met een naald en draad bent, veranderen je kleren die niet passen of gebruik restjes om een ​​kussen of iets dergelijks te maken.
 7. 7
  Spelen. Kaarten spelen, spelen op een spelcomputer, computerspelletjes spelen, spelen met je oud speelgoed van toen je klein was.
 8. 8
  Lezen.
 9. 9
  Studeren of te herzien. Als u geaard bent vanwege slechte cijfers dan er iets aan doen. Als je cijfers halen uw ouders zullen waarschijnlijk niet-gemalen u.
 10. 10
  Kijk TV en film. Kijk tal van films en als je deze niet hebt op DVD of video dan krijgen ze online. Kijk ladingen van oude cartoon films die je gebruikt om de liefde. Als je boxsets dan kijken ze. Als alternatief, kijk wat er op tv.
 11. 11
  Opknappen. Als je kamer op zoek is naar een beetje crappy, dan verplaatsen de meubels, opgemaakt affiches en foto's maken van een collage aan de muur van foto's en film tickets en dat soort dingen.
 12. 12
  Slapen. Neem deze tijd in te halen op gemiste slaap en net lag de hele dag. Ik zou niet adviseren dit elke dag wel.
 13. 13
  Uitbreiden van uw hobby. Als je een hobby, zoals motorfietsen per zeggen koop dan enkele oude delen van een motor en probeer en monteer het. Als uw hobby is meer als breien ore iets krijgen dan wat meer complexe patronen en kijk of je jumpers en andere kleding kunnen maken.
 14. 14
  Verwen uw zelf. Dit is meer voor meisjes, maar jongens kunnen het ook doen. Neem lange baden in plaats van douches. Doe je nagels en dragen gezichtsmaskers en al dat spul.
 15. 15
  Als u geaard bent tijdens de ambtsperiode tijd, zorg ervoor dat al je huiswerk wordt gedaan op tijd.
 16. 16
  Als je niet kunt gebruik maken van de computer en andere elektronica als volgt te werk.
 17. 17
  # Als u de tijd tussen het moment dat je thuis komt van school en bij je ouders thuis komen, beginnen te plannen wat je wilt dat 's nachts te doen, zoals het lezen van een interessant boek of het luisteren naar muziek. Als je een beetje wilt blijven na school, je ouders vertellen dat je nodig hebt voor een bezoek aan een paar leraren 'naschoolse uren.

Zonder te breken regels

 1. 1
  Lezen, lezen, lezen! Als je hard copy boeken, lezen ze de hele dag om de tijd door als je ouders je niet hebt geaard van het lezen.
 2. 2
  Spelen met huisdieren als er honden of katten in het huis.
 3. 3
  Spelletjes doen.
 4. 4
  Koken als je ouders toestaan.
 5. 5
  Verf je nagels (als een meisje)
 6. 6
  Krabbel een heleboel random stuff en tekenen wat je kunt
 7. 7
  Als je een instrument kan bespelen zoals piano of iets te doen dat

Stoppen met het bekijken wordt aan de grond als een straf

 1. 1
  Denk na over waarom je dingen die maken je ouders je de grond doet.
 2. 2
  Noteer een lijst van redenen waarom u zal verbeteren en het stoppen met het krijgen in de problemen.
 3. 3
  Zet jezelf in je ouders situatie en beseffen dat ze waarschijnlijk de behoefte voelen om je te aarden omdat je niet volgen hun regels.
 4. 4
  Realiseer jong zijn is een zeer korte tijd in je leven, en misschien wordt aan de grond is niet echt een straf. Misschien is het een gelegenheid om na te denken, en om beter gewoonten die jij en je ouders trots zal maken aannemen.
 5. 5
  Werken aan hobby's en dingen die je je goed voelt over jezelf doen.

Tips

 • Als je ouders de computer hebben weggenomen, en je wilt online gaan, gebruik je DSi of iPod Touch, als ze niet hebben genomen ze weg nog. Als ze ook hebben namen deze weg, dan kunt u een mobiele telefoon die WiFi heeft gebruikt.
 • Als je ouders je hebben verteld dat je niet mag uit je kamer en je vervelen, wanneer u uw kamer, sneak iets op uw trui, laat zoals je DS of iets.

Waarschuwingen

 • Als je betrapt stiekem terwijl geaard is, kan je twee keer de straf ontvangen. Wees voorzichtig.
 • Als ze je pakken liegen als ze iets als vragen: "heb je je telefoon gebruiken terwijl we weg waren?" zal slechts uw aarding langer dan een week (s)
 • Gepakt zou kunnen betekenen dat je de grond zette meer tijd, maar dit keer betekent dit dat ze weg zal meer dingen te nemen, zoals cd's of iets dat kan je de straf te breken.

hebben een PARTY!!

 • Als je gepakt wordt, kan je wegkomen met het hele "Tenminste ik verbleef in het huis".

Dingen die je nodig hebt

 • een computer
 • een TV
 • een stereo (als je die hebt)
 • goed geheugen
 • een Nintendo DSi / Apple iPod Touch
 • Notebook te schrijven in
 • Pennen / Potloden
 • Video game console
 • een Nintendo DS of DSi of 3DS
 • voedsel
 • drankjes

ballonnen op feestje