Wkanl

Hoe om te stoppen met wachten op droomprins

Als u nog niet gevonden Prince Charming, zijn erg bezorgd. Bang dat je wedden op een droom die het potentieel om u af te stoten van het gezond verstand, persoonlijke financiële vindingrijkheid en zelfontplooiing dat van binnenuit heeft. Hoewel het idee van Prins Charming heeft een aantal kwaliteiten aan te bevelen (zoals het zoeken naar een partner die is zorgzaam en attent), over het geheel je bent veel beter af het verlaten van het fantaseren en dimensionering van de plannen van uw leven met moed en scherpzinnigheid plaats.

Stappen

Hoe om te stoppen met wachten op droomprins. Denk na over waarom je fantaseren over prince charming.
Hoe om te stoppen met wachten op droomprins. Denk na over waarom je fantaseren over prince charming.
 1. 1
  Denk na over waarom je fantaseren over prince charming. Wat is Prince Charming voor u? Voor een paar romantisch geneigd meisjes en vrouwen, Prince Charming is de geïdealiseerde mannelijke wie zal veeg je je voeten en het oplossen van alle zorgen voortaan, niet te vergeten dat het zeer knap, grappig, onderhoudend, en uitsluitend gericht op jou. Wordt dit klinken als een Disney tekenfilm of een soap al? Denk na over hoe eerlijk het is om elke mogelijke toekomstige partner te houden aan de hoge standaard van het zijn zo perfect, knap, en zo clued in uw wensen en behoefte. En nadenken over waar dat laat je - heb je nog steeds verwachten dat onafhankelijke, financieel vindingrijk, in staat om je eigen beslissingen te nemen, en blij om uw gekozen leven doelen na te streven? Of zal Prince Charming merk een einde van een aantal van deze dingen voor u, en een overdracht van uw en verantwoordelijkheid in ruil voor wordt verzorgd met de verwachting dat ruwe plekken nooit zal gebeuren? Probeer moeilijk om wat realisme injecteren in wat Prince Charming eigenlijk betekent voor u, beide nu en op de langere termijn.
 2. 2
  Maak je eigen vreugde en bron van vervulling. Prince Charming is niet het antwoord op uw glansloos leven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen entertainment, je eigen hobby's, je eigen plezier in het leven. Een vrouw die in staat is om een ​​potentiële partner dat ze heeft het allemaal uitgezocht en is gelukkig zelf verantwoordelijk om aan te tonen is een zeer aantrekkelijk vooruitzicht voor een relatie omdat de man waarschijnlijk niet het gevoel dat hij moet haar reden van bestaan ​​zijn. Zien het vanuit dit perspectief kan zeer nuttig zijn als het duidelijk dat jongens kunnen bang weg van een, slecht gedefinieerde persoonlijkheid met weinig dromen of doelen in het leven. Tenzij dat is, zou je willen wonen met een control freak...
 3. 3
  Stoppen met wachten, beginnen deelnemen. Prince Charming is niet van plan om te rijden tot aan je deur, aanbellen en zeggen: "Wow! Je hebt niets al die jaren, hoe verrukkelijk een vind je het doen!" Tenzij hij is enthousiast over het leven met luilak en haar onbevlekte, zachte handen, dan zal hij niet onder de indruk, zelfs als hij aan te komen in zulke sprookjesachtige stijl! Sommige dingen te overwegen over uw eigen wensen om volledig te participeren in de kansen van het leven zijn:
  • Wil je een wilt carrière? Als dat zo is, beginnen met de planning is uitgevoerd in fasen en laat je dromen de vrije loop over waar je wilt zijn in bepaalde fasen van je leven. Dit is niet een oefening in cementeren jezelf in een bepaald pad, het is een over het leven van uw droom als je het overwegen, en het maken van ruimte voor de gewenste wijzigingen aan.
  • Wil je wel een? Niets mis mee, maar zorg ervoor dat het is jouw keuze, niet opgedrongen aan jou. En je moet nog worden goed afgerond, gelukkig, en ter wille van je eigen gevoel van vervulling en voor het geluk van je gezin. Gewoon zitten rond het aftellen van de dagen en jaren tot Prince Charming verschijnt zal ertoe leiden dat dit uw enige optie in plaats van een self-directed keuze zijn, dus op zijn minst overwegen daarbij een aantal part-time werk of vrijwilligerswerk zelf meedoen aan de samenleving te houden en op te geven zelf bredere kansen op het vinden Mr Right.
 4. 4
  Geniet van je vriendschappen. Vrienden zijn een belangrijk onderdeel van een vervuld leven en met vrienden de neiging om minder eenzaamheid en vervreemding voelen. Door tijd doorbrengen met je vrienden, je bouwen solide aansluitingen voor de lange termijn, hopelijk ook voor het leven, met mensen die er altijd zal zijn voor u door dik en dun. Ook na Prince Charming is geweest... en gegaan... Breng tijd leuke dingen doen met je vrienden en er te zijn voor hen, naar hen te luisteren en de zorg over hun zorgen en behoeften zo veel als je eigen.
  • Voor alles wat je weet, is Prince Charming aangetrokken door een vrouw omringd door vrienden. En dat heeft een match made ​​in heaven, want een man die omarmt je vrienden vanaf het allereerste begin is inderdaad charmant.
  • Verwaarloos uw man vrienden. Ze zijn net zo belangrijk als je vriendinnen. Niet alleen kunt u veel leren door opknoping rond hen en het stellen van de vragen die u niet nodig om je vriendinnen te vragen denkt, maar je krijgt een heel ander perspectief van de liefde, zie romantiek, en al dat slappe spul dat gewoon zou kunnen helpen om balans je onrealistische verwachtingen een beetje. En je weet nooit of Prince Charming is verstopt onder uw beste vrienden.
 5. 5
  Kijken na uw eigen middelen en behoeften vóór alles. Veel meisjes blijven een geloof dat ze goed zullen trouwen en dat deze zorg zal dragen voor alle financiële beslommeringen in hun leven, zodat ze niet hoeven te onder ogen te plannen financiën met grote helderheid in hun toekomst te houden. Deze kop-in-het zand benadering is fantaseren en laat je kwetsbaar voor slechte financiële keuzes die je kunt verarmen. Toen prins Charming faalt ofwel te materialiseren of doet lijken, maar is niet de rijke weldoener in staat om je zorgen in de manier waarop je hebt gehoopt, dan dingen gaan kijken grimmig. Meer dan een derde tot twee derde van de vrouwen in de 35 tot 55-jarigen nu wordt verarmd door de leeftijd van 70, met veel vrouwen die voor een verblijf in het personeelsbestand tot ten minste de leeftijd van 74 als gevolg van onvoldoende financiële besparingen en de dekking.
  • Plan uw persoonlijke besparingen en financiële toekomst zo duidelijk en in zo gedetailleerd een uiterlijk als een mens zou doen zonder vraag, en als iemand die geeft wel een zorg over haar eigen financiële behoeften van de baan. Dit is niet Prince Charming's rol, het is helemaal van jou. Dus, terwijl je wachten op Prince Charming, het vaststellen van de regels en grenzen over het nemen van een goede financiële zorg voor u en beslissen nu hoe zorgt u ervoor dat deze financiële onafhankelijkheid wordt volgehouden, zelfs nadat je de knoop hebt gebonden.
 6. 6
  In kaart te brengen wat je echt uit wilt van een relatie. Denk na over hoe je zal slagen om te oefenen "positieve illusies" voor de komende jaren als je Prince Charming De persoonlijke gewoonten beginnen om rooster op uw zenuwen en jou op zijn maar je nog steeds wilt naar inhoud samen te blijven en kijken uit over de dingen die onvermijdelijk veranderen... Het onderhouden van uw zelfstandigheid en ruimte zijn belangrijke onderdelen van het hebben van een succesvolle lange-termijn relatie met een andere persoon.
  • Denk na over de realiteit buiten de Prince Charming mythe en hoe deze maken je je voelt. Getroost? Bang? Bezorgd? Gerustgesteld? Noteer de manieren waarop u alles wat u betreft op een onafhankelijke manier kunnen aanpakken, zodat wanneer Prince Charming doet komen, hij is een bonus, geen redder.
 7. 7
  Heb een goede lach over de hele droomprins ding. Vrouwen worden verkocht een beetje een mythe als het gaat om de hele Prince Charming concept, maar in plaats van het zien van dit in negatieve termen, het is een fantastische kans om jezelf te onderwijzen over het hebben van perspectief, om kritisch na te denken over de sociale verhalen gevoerd aan vrouwen, en leren om een gevoel voor humor hebben over iets dat kan soms een beetje te serieus worden genomen. Prince Charming merken voor grote romans geschreven door verveelde auteurs zitten naast een doos chocolade en hij is een fantastische bron van halverwege de middag dromen op dag een luie zomerse dag, maar echt, wakker worden! Denk na over hoe dit perspectief dient u als een moderne vrouw. Doet het, echt waar? Is dit romantische visie kans om u gelukkig en veilig te houden in je oude dag, of zal je gelukkiger en veiliger gericht op het zijn vindingrijk en in staat jezelf, ongeacht wat het leven op je afstuurt?
  • Beginnen met dromen Prince Charming als een onderdeel van je humeur repertoire; iets wat je trekken wanneer u wilt uw vriendinnen lachen te maken of om jezelf op te vrolijken een beetje over de droge perioden tussen de relaties, maar zie het niet als iets te serieus.
 8. 8
  Vergeet niet dat prins charming komt... na al het andere. Het leven gaat door, ongeacht of u hebt gevonden Prince Charming, verloren Prince Charming, of Prince Charming te zetten in een hebben gehad couch potato kikker voor uw ogen. Inzicht zo spoedig mogelijk dat het leven meer is dan de som van je Prince Charming droom zal u bevrijden verwachten veel meer van het leven en een stuk minder van Prince Charming. Dus, waar wacht je nog op? Leven wenkt...

Tips

 • Verander nooit voor elke man. Ieder meisje in deze wereld heeft een unieke persoonlijkheid en is mooi op haar eigen manier. Assepoester was hield van de manier waarop ze was, en je zal ook zijn.
 • Hou van jezelf door middel van het handhaven van een hoge zelfwaardering. Op die manier zal je jezelf altijd te eerbiedigen en niet jezelf in onhoudbare schraapt met jongens die niet de tijd van de dag zijn de moeite waard.
 • Presenteer jezelf goed te allen tijde. De wereld ziet u, zelfs als u wilt weg te krimpen en rouwen uw singledom. Geniet lacht en kijkt groot op elke leeftijd en je zult veel vrienden en bewonderaars trekken evenals een gerust gevoel.
 • Wees reëel en overwegen om de eerste zet. Dat goed uit, maar verlegen kerel kon gewoon recht voor je te zijn, ook al is hij bang om u te benaderen. ALS je nerveus over, vergeet niet dat veel jongens gewoon dat zelfs bang voor het slaan van een gesprek met iemand die goed kijken. Het is een natuurlijke menselijke reactie op het risico van afstoting en wordt gemakkelijker met het aantal successen u.
 • Stop met zoeken, gaan leven! Ze zullen worden aangetrokken om uw echte glimlach!

Waarschuwingen

 • Schoonheid is in het oog van de toeschouwer. Prins misschien lelijk in de conventionele zin van wat beschouwd knappe op een bepaald moment. Als je bent misleid door de "perfect beeld" van een jongen uit cartoons, sprookjesachtige boeken of de films, het is heel goed mogelijk je al hebt over het hoofd gezien Prince Charming. Verban uw onrealistische verwachtingen en open je ogen wat meer.

Dingen die je nodig hebt

 • Spaarrekening, gevarieerd investeringen, en een financieel plan
 • Carrière of levensplan
 • Vrienden
 • Gezond verstand