Wkanl

Hoe om te oefenen zoenen

Je eerste kus kan spannend, maar ook intimiderend zijn als je onvoorbereid voelt. Iedereen heeft een andere stijl van kussen, net als iedereen heeft een andere stijl van praten. Sommige mensen kussen vertragen en geniet van elke laatste tintje. Andere willen geleidelijk kussen sterker en intenser. Je zult ontdekken welke manier het beste werkt voor jou als je aan wennen. De moraal van het verhaal is dat, terwijl je kunt oefenen kussen op uw hand of een levenloos voorwerp, is er geen echt alternatief voor het oefenen met een ander mens. (Het is veel leuker, dat is zeker!) Hier zijn een paar eenvoudige manieren om uw kussen techniek oefenen.

Stappen

Hoe om te oefenen zoenen. Krul je linkerhand losjes als je het maken van de letter "o".
Hoe om te oefenen zoenen. Krul je linkerhand losjes als je het maken van de letter "o".

Methode een: handtechniek

 1. 1
  Krul je linkerhand losjes als je het maken van de letter "o". Uw duim moet worden op de top van je nagels.
 2. 2
  Stop je rechterduim in de opening aan uw linkerhand. Wanneer elke duim gebogen bij het tweede gewricht, zullen zij rusten parallel aan elkaar en bootsen een paar lippen.
 3. 3
  Plaats uw mond zachtjes op je duimen. Praktijk lichtjes kussen van de vorm van je 'duim lippen. "
 4. 4
  Experimenteer met je tong. Probeer zachtjes loopt het over je duimen en rond de binnenkant randen. Zachtjes duw hem tussen je duimen.
 5. 5
  Oefen zoenen zowel zacht en meer kracht. Probeer een goede druk die goed voelt vinden.

Methode twee: oefenen met fruit

 1. 1
  Zoek een rijpe stuk zacht fruit, zoals een pruim, abrikoos, of mango. Deze vruchten zijn zacht en de smaak goed.
 2. 2
  Bijten een klein, mond-en kleinbedrijf gat in de vrucht. Deze zal fungeren als de mond die je oefenen met zoenen.
 3. 3
  Breng het fruit aan uw mond. Borstel je lippen rond de randen van de 'vrucht lippen. "
 4. 4
  Zachtjes kus de vrucht mond. Probeer een ritme vast te stellen. Kus het bovenste deel van de "mond" en het onderste deel van de "mond". Om Gods, niet eten je zoenen partner.
 5. 5
  Gebruik je tong door het voorzichtig te duwen in het vlees van de vrucht. Vergeet niet om de tong spaarzaam gebruiken. Je wilt niet te overdrijven met de tong.

Methode drie: oefenen met een andere persoon

 1. 1
  Zoek iemand zou je het niet erg vindt zoenen. Als u wilt dat uw eerste kus aan zijn speciale, probeer dan het plukken van de persoon die je denkt dat het zou het meest speciaal. Als je bang bent dat je zoenen techniek is nog niet zo groot, dan misschien kiest iemand die je minder beschaamd over zou zijn. (En maak je geen zorgen! Zoenen is leuk als je eenmaal onder de knie hebt.)
  • Er gaat niets boven het kussen een echte, ademend menselijk wezen. Een persoon zal reageren op je lippen als een hand of een vrucht niet kan.
  • Zoenen komt natuurlijk voor de mens. Dat is waarom we het doen! Oefenen zoenen voordat u daadwerkelijk kussen is als het beoefenen van een fiets op een wip. Het maakt eigenlijk niet voor te bereiden op het echte werk. Je krijgt goed in het rijden op een fiets door het berijden van een fiets, net zoals je goed in het kussen door zoenen een andere persoon.
 2. 2
  Vraag iemand terloops of gewoon voor gaan. Als je een meisje bent, kun je net te gaan tot een man en vraag hem of hij wil zoenen staat. (Of je kunt een vriendschap met hem en als het bloeit ontwikkelen tot iets sterkers, kus hem toen je dicht.) Als je een man, is je baan gaat een beetje moeilijker. Kijk voor een goede gelegenheid om iemand te kussen:
  • Kus iemand je dat tot je aangetrokken. Het is moeilijk om soms weten, maar als je weet dat iemand doet of niet doet> als jij, dus die informatie gebruiken.
  • Werken tot een zoen. Werken tot een zoen eerst door. Raak de persoon schouder voorzichtig als je met ze te praten; compliment een aspect van hun ogen, of staren verlangend in hun ogen.
  • Worden fysiek dicht bij de persoon. Het zal lastig zijn als je vijf meter afstand wanneer u zich verplaatst in voor een kus. Krijg dicht bij de persoon. Misschien zelfs leg je arm om hun middel als alle signalen die je krijgt "ja!"
 3. 3
  Zorg ervoor dat uw lippen zijn vergrendeld en geladen. U wilt dat uw lippen zijn soepel, zacht en glad voordat je kussen. Balsem je lippen regelmatig voordat je kussen, zodat ze vrij van droge, schilferige huid die kan afleiden van het moment. Vergeet niet om:
  • Toepassing lip-gloss voordat je kussen. Lip-gloss kan worden kleverig, glitter, en lief. Je wilt niet dat de kleverige, uw partner niet de glitter nodig, en je hoeft niet de zoete nodig. Je lippen zijn zoet genoeg!
  • Solliciteer lipstick voordat je kussen. Lipstick kunnen kijken smashing, maar het is meestal voor oudere vrouwen. Het kan vlekken als je zoent, het verlaten van uw kussen partner gemarkeerd.
 4. 4
  Zorg ervoor dat uw adem ruikt goed. Als je de luxe van tandenpoetsen vlak voor de kus, profiteren van het. Zo niet, neem een ​​pepermuntje. Vermijd uien, knoflook, en andere sterk smakende voedingsmiddelen vlak voordat je kussen.
 5. 5
  Ga dichter bij je partner. Sturen het signaal voor je partner om klaar voor de kus krijgen door het verkrijgen van heel dichtbij. Bijna griezelig dicht. Als je partner terug beweegt, hij / zij is niet klaar voor een kus. Als je partner blijft waar hij / zij is of beweegt nog dichterbij, weet je dat je iets goed doen.
 6. 6
  Maken en onderhouden van oogcontact totdat je kussen. Dit is belangrijk. Vestig de blik van de ander met je ogen. De ogen zijn zeer krachtig, en ze kunnen een heleboel dingen te communiceren die wij niet met onze stem.
  • Wanneer u zich verplaatst in voor de kus, draai je ogen naar de persoon mond. U wilt dat uw mond om te landen op de andere persoon de mond, dus je moet je ogen als je niet wilt dat de landing zeep helpen.
  • Zodra je lippen zijn geblokkeerd, dan sluit je ogen. We weten niet waarom, maar het is een beetje griezelig te zijn iemand te staren naar je terwijl je ze kussen. Het is beter gewoon je ogen helemaal dicht.
 7. 7
  Kus in een lichte hoek. Als je probeert om je partner rechtdoor kussen, worden uw neus gaat krijgen in de weg te krijgen en houden u van het daadwerkelijk ontmoeten lippen. In plaats daarvan, kantel je hoofd ofwel naar links of rechts lichtjes zodat uw neuzen niet de actie je lippen wilt storen!
  • Als je naast iemand zit, de zijkant van uw vergadering op te dicteren welke manier je je hoofd schuin:
   • Als je zit aan de linkerkant van iemand, is het best om je hoofd te kantelen naar links.
   • Als je zit aan de rechterkant van iemand, is het best om je hoofd te kantelen naar rechts.
 8. 8
  Maak de eerste kus laatste. De eerste keer dat je kus, houd je lippen opgesloten voor een paar seconden, tenzij de andere persoon opent hun lippen en begint zoenen sneller. Als je laat de eerste kus laatste, krijg je ontdoen van een aantal vlinders en de weg geëffend voor de komende paar kussen.
 9. 9
  Begin kussen je partner boven-en onderlip. Niet tegelijkertijd, natuurlijk. Begin met het nemen van je lippen en zachtjes kus je partner de onderlip een paar keer. Ga vervolgens naar hun bovenlip.
  • Wees lief. Uw partner zal het op prijs stellen, zelfs als uw hart klopt door je borst. Plus, zal het de kus meer sensuele maken.
  • Kunnen inspelen. Responsieve betekent gewoon reageren op wat de ander doet. Een kus is als een dans: je moet verhuizen op basis van hoe je partner beweegt.
  • Ga voor langzaam plaats van snel. Een slechte kusser zal proberen om de kus haasten, kussen op ongeveer duizend lippen per seconde. Langzamer, geniet van elke laatste aanraking van de lippen, en vergeet niet je ogen dicht te houden!
 10. 10
  Sla de franse kus voor later. Tenzij je bent een meisje en je wilt Franse kus, bewaar het voor later, het meisje krijgt de keuze, helaas. Als je een man bent en je probeert Franse kus op je eerste kus, loopt u het risico verpest de stemming en de kus.

Tips

 • Als oefenen op je hand, ruiken wanneer u klaar bent. Als het onaangenaam ruikt, wil je bewust te zijn van je adem. Probeer poetsen vaker, met pepermuntjes, flossen, en het drinken van meer water.
 • U mag niet realiseren, omdat de vrucht niet kan klagen, maar vermijd bonzen tanden!
 • De sleutel is om langzaam en voorzichtig beginnen, terwijl geleidelijk aan het toevoegen van meer kracht.
 • Een daadwerkelijke zal veel anders aanvoelen, maar de basisbewegingen zal hetzelfde zijn.
 • Zorg ervoor dat u een prive-plek om te oefenen.