Wkanl

Hoe om te genieten op een feestje zonder drinken

Een partij kan nog genoeg leuk zijn zonder alcohol. Als je rijdt naar huis daarna, als je onder de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie, als je morele bezwaren tegen alcohol, of als u gewoon wilt moet u uw verstand te houden over u, dan moet je het drinken voorkomen.

Stappen

Hoe om te genieten op een feestje zonder drinken. Wanneer je naar het feest, als je een drankje aangeboden, vragen voor iets dat niet alcohol heeft wel in het.
Hoe om te genieten op een feestje zonder drinken. Wanneer je naar het feest, als je een drankje aangeboden, vragen voor iets dat niet alcohol heeft wel in het.
 1. 1
  Wanneer je naar het feest, als je een drankje aangeboden, vragen voor iets dat niet alcohol heeft wel in het. Frisdrank, water, melk of sap zou kunnen zijn beschikbaar.
 2. 2
  Dansen! Dit is veruit de beste manier om plezier te hebben op elk feest. Wees voorzichtig om te dansen op de vloer, en doe het in een vrije ruimte of buiten zodat niemand gewond raakt. Niet proberen bewegingen die zijn te moeilijk voor je, of je pijnlijke en gekneusde de volgende dag.
 3. 3
  Enkele spelletjes spelen met je vrienden. Deze kunnen party games, bordspellen, video games, wat je maar wilt.
 4. 4
  Voel je vrij om mee te zingen met de muziek. U zult genieten van jezelf meer.
 5. 5
  Draag dingen die je comfortabel in voelt. Bijvoorbeeld, niet dragen van uw twaalf-inch hakken alleen maar omdat ze cute.Wear uw favoriete spijkerbroek, favoriete t-shirt, schoenen etc., zodat u zeker weet dat u zult comfortabel zijn met wat je draagt.
 6. 6
  Voor het verlaten van je plaats spelen een aantal van uw favoriete party muziek en dans rond je kamer net in de stemming te krijgen. Beter nog, nodig wat vrienden uit, zodat u klaar en komen samen, zodat je kunt krijgen in een leuke en feeststemming voordat zelfs aankomen om de werkelijke partij.
 7. 7
  Bezig te houden. Probeer om nieuwe vrienden te maken en drukke drinken een frisdrank houd je mond en handen.

Tips

 • Als mensen proberen voortdurend om je te drinken, wil je misschien de partij te verlaten. Mensen die proberen om je in de problemen zijn niet goed vrienden.
 • Eet een gezonde snack voordat je naar het feest. Het is veiliger om te feesten als je een beetje echt voedsel in je systeem, je zult ook minder geneigd om te veel junk food eten.
 • Als iemand probeert om je onder druk te drinken, weten hoe ze beleefd nee zeggen. De meeste mensen moeten terugtrekken.
 • Sommige mensen zullen bang te zijn dat je niet hebben van een goede tijd als je niet drinkt. Wees voorbereid met een goede reden / excuus dat je vrolijk kunt antwoorden met om hen af ​​te houden van uw rug. Goede voorbeelden zijn "ik rij," "Ik ben het nemen van antibiotica en kunnen niet met alcohol mixen" of "Ik moet morgen vroeg zijn voor ______ en moeten worden in topvorm."
 • Probeer niet te zeggen: "Ik hoef niet te drinken om een ​​goede tijd te hebben" om iemand die zichzelf drinkt. Dit maakt je geluid superieur en zal zeer waarschijnlijk worden opgevat als een belediging. Vergeet niet de essentie van goede manieren is om iedereen comfortabel gevoel.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u nooit verlaten uw drankje onbeheerd op een feestje! Zorg er ook voor dat je ziet wie er het openen van de fles / kan en gieten uw drankje, zodat u weet er niets anders in.
 • Laat nooit iemand die heeft gedronken rijden, vooral als je een druppel alcohol niet hebben gehad. Bieden om hen naar huis te rijden. Een dronken chauffeur kan je gewoon hetzelfde doden als je een passagier.