Wkanl

Hoe om te gaan met het houden van een persoon die je niet respecteert

Houden van iemand die je niet respecteert presenteert iets dat je rekening moet houden bij de beoordeling van hun karakter, waardoor je ontslaan wens hen ronduit, aan de andere kant, of we aangetrokken tot iemand is vaak niet onder onze controle en om wat voor reden, het hart blijft aandringen. Sterker nog, in sommige gevallen hun onbeschoftheid en respectloze houding aantrekkelijk kan zijn op een perverse manier, omdat we nu houdt hulpverlener of pleaser modus, denken kunnen we ofwel inkopen of wijzigen deze persoon voor de betere.

Als je in deze situatie, kan het verwarrend en pijnlijk, vooral als ze voortdurend zet je neer, ondanks uw vriendelijke en attente voorschotten. Als dat zo is, is het tijd om rekening te houden met hun houding aan te nemen en geef jezelf meer respect in plaats van het geven van hen geen verdere ruimte om onbeleefd aan u. Dit artikel geeft je tips over hoe je over deze persoon door opgraven respect voor jezelf weer te geven.

Stappen

Hoe om te gaan met het houden van een persoon die je niet respecteert. Pas op voor de glamour effect.
Hoe om te gaan met het houden van een persoon die je niet respecteert. Pas op voor de glamour effect.
 1. 1
  Pas op voor de glamour effect. Soms is het gemakkelijk te vallen voor de rol, positie of status die een persoon vertegenwoordigt, in plaats van de werkelijke persoon en hun ware karakter. Deze verwarring van identiteit kan moeilijk te ontwarren als je getroffen door de glamour van wat zij 'doen' te zijn, maar als je niet probeert om de persoon te scheiden van de functie, dan kun je misschien te vallen voor iets dat niet is zelfs echte. Uit te werken, als deze persoon in een positie van autoriteit, macht of aanzien in iets dat je interesseert of zaken een geweldige deal voor u, of het nu een werk, hobby, club of sport rol, je zou kunnen hebben op de rol en positie van de war de persoon met wie ze werkelijk zijn. Dit is een veel voorkomend misverstand in een wereld waar we overschatten wat mensen "doen" in plaats van die mensen zijn door middel van hun "karakter".
  • Bijvoorbeeld, Jenna heeft een oogje op Gary. Hij is de top debater van het jaar en heeft een ongelooflijke manier met woorden, dat is iets wat zij wenst ze had de moed om op te staan ​​en dat ook doen - inderdaad, het horen van zijn levering net zorgt ervoor dat ze binnen smelten. Hij is ook de voorzitter van het dispuut en heeft veel invloed binnen de faculteit Engels. Hij lijkt eindeloos mensen rondom hem willen een stuk van zijn tijd. Jenna wil vooral een debater te zijn en te worden opgemerkt voor haar woord vaardigheden ook. Ze weet dat Gary is niet erg aardig tegen haar en heeft haar zelfs ronduit beledigd op een aantal gelegenheden, maar ze denkt dat dit is bijna charmante, want het is een teken dat hij is knap, geestig en op een dag, kan tot het besef gekomen dat ze te goed is met woorden. Jenna is hard mis - ze houdt van wat Gary voor staat, niet de wijsneus dat Gary eigenlijk is.
  • George is diep vallen voor zijn baas. Ze is slim, knap, brutaal en er is voortdurend sprake dat het management zo is de indruk van haar dat ze gepland voor promotie naar een top rol te kort. Maar toch, ze is altijd snarky en snij in opmerkingen die ze maakt om George en staat erop dat hij zijn werk steeds opnieuw te doen, ook al is George is altijd al een top performer en andere mensen erkennen dat hij over uitstekende werk uitkomsten. Toch, George is klaar om zijn eigen werk neergezet omdat hij denkt dat zijn baas is slimmer dan hem en dat als hij doet wat ze vraagt, zal ze tot het besef gekomen dat hij is speciaal en zal instemmen om uit te gaan met hem. Zoals met Jenna, wordt George helaas mis - hij wordt getroffen door de glamour van de rol van zijn baas en de lofbetuigingen ze krijgt en bagatelliseert haar grofheid om hem in de hoop dat ze zal veranderen. Ze zal niet veranderen en hij zal gewoon blijven zetten zich neer.
 2. 2
  Vind je eigen plaats van. Blijven graag iemand die niet respecteert zul je vaak worden geaard in je eigen onzekerheden en gebrek aan zelfrespect. In sommige opzichten kan dit beledigend en onbeschoft verpletteren zie je als iemand die zou kunnen vullen wat je waarneemt als de lege ruimtes in je. In werkelijkheid echter, kan niemand je compleet, alleen u kunt invullen en als u een laag zelfbeeld, laag zelfrespect en een ton van onzekerheden, dan zul je moeten richten op jezelf en je eigen behoeften in plaats van te blijven achtervolging nadat iemand die weet hoe hij nul op je zwakke punten en draai het mes. Wees bereid om te stoppen om jezelf door middel van deze en beginnen met het verbeteren van uw eigen gevoel van eigenwaarde plaats. Herinner jezelf eraan dat geen enkele persoon die beledigingen of je zet je neer verdient het om een ​​deel van je leven te vormen.
 3. 3
  Niet over-analyseren van hun gedrag. Waarschijnlijk zijn ze de manier waarop ze zijn, omdat van 1001 redenen, vanuit hun eigen onzekerheden door middel van aandacht-zoekende. Maar uiteindelijk moet je een punt van te zeggen tegen jezelf: "who cares" te bereiken? Je bent niet hun beschermengel, je bent niet hun zorgverlener en je bent niet hun personal trainer. Als ze problemen hebben, je bent er niet op te slaan of te wijzigen ze en loopt u het risico het maken van redenen om hun gedrag te verontschuldigen als je over-analyseren wat drijft ze zich te gedragen op een bepaalde manier. Als de manier waarop ze zich gedragen naar u krijgt je naar beneden en is kwetsend, dat genoeg van een signalering voor u om te beginnen extricating uzelf van uw eenzijdige oogje op hen zou moeten zijn.
 4. 4
  Realiseer je dat je zal moeten krijgen over deze persoon. Een gezonde relatie tussen twee mensen is niet mogelijk als men mist het respect voor de ander. Hoewel dit is het moeilijkste deel van het proces, het is het meest essentiële onderdeel. Als je niet bereid bent om je gevoelens te zetten voor deze persoon achter je, dan zul je blijven lang nadat deze persoon en je eigen behoeften niet gezet en de eerste te respecteren.
 5. 5
  Focus op waarom je zou moeten van deze persoon houding ten opzichte van u in plaats van op waarom je ze wilt. Zodra zij hebben getoond een respectloze houding ten opzichte van je meermaals moet dit voldoende waarschuwing voor u dat ze niet van plan om te stoppen en dat hun mening van jullie is altijd zal zijn onvriendelijk en onaardig zijn. Als je blijft excuseren hun gedrag of de behandeling van hun houding als iets anders dan wat het is, blijft u te laten hun onbeschoftheid en gebrek aan respect voordoen en hen in staat stellen om weg te komen met de gruwelijke gedrag naar u toe. Vraag jezelf af hoe ze zetten je naar beneden of beledigen. Bijvoorbeeld: Is deze persoon in verlegenheid te brengen u in het openbaar? Plagen je meedogenloos? Je te ergeren aan geen eind? Gooi weerhaken je weg, vooral wanneer anderen zijn er om ze te horen? Bespotten je? Weten waarom je niet zou willen worden verbonden met deze persoon romantisch of anderszins is een essentieel onderdeel van het krijgen van meer dan een misplaatste verpletteren.
 6. 6
  Bescherm jezelf door te ontkoppelen. Wellicht heb je al om jezelf in een positie om in hun aanwezigheid zo vaak mogelijk, het verdragen van hun onbeschoftheid en beledigingen omwille van de tijd doorbrengen in de buurt van hen, alleen maar om in hun aanwezigheid. Wat uw huidige gedrag ten opzichte van hen, moet er een eind aan - om uwentwil. Er wordt gesuggereerd dat je weg te trekken van deze persoon volledig en beginnen in plaats trekken samen jezelf. Hier is wat te doen:
  • Spreek niet voor deze persoon. Ze duidelijk niet verdienen uw aandacht.
  • Als je hun telefoonnummer in uw contacten, hun e-mail in uw adreslijst, of hun profiel op een social networking site, verwijdert elke bron van contact en verbinding. (U kunt zelfs zo ver als het blokkeren van hen gaan.) Dit laat de persoon weten dat je niet hun verleden acties zullen accepteren en zal niet opgemaakt met eventuele toekomstige brutaliteit.
  • Als de persoon die je probeert te praten, niet reageren. Gewoon lopen. Als niets te zeggen voelt zich te onbeleefd om je (immers, wil je niet te dompelen hun niveau), gewoon zeggen een beleefd ding om jezelf te verontschuldigen en vervolgens vertrekken.
  • Als je geen andere keuze dan om ze (zoals op het werk) om te praten, te oppervlakkig en te zeggen alleen dat wat er gezegd moet worden, alles in een professionele toon en manier. Denk aan het bijhouden van alle beledigingen betrekking tot u persoonlijk of uw prestaties op het werk, te verhogen met je baas of iemand anders. Draai dit soort situaties direct rond in je hoofd dat het een aanvaardbaar oogje aan het zijn een ondraaglijke harasser.
 7. 7
  Stoppen met praten over deze persoon aan iemand anders. Roddel niet of beledigen hen achter hun rug. Dat is gewoon hun spel spelen en niet aan je eigen zelf-respect en karakter te versterken. Als iemand je vraagt ​​wat er tussen de twee van u, iets zeggen in de trant van "Ik was moe van omgaan met hem / haar." Of gewoon zeggen dat jullie beiden overeengekomen om het oneens en dat je niet veel interactie van deze dag. Uiteindelijk, het is echt niet iemand anders zaken, dus je bent vrij om te zeggen: "Waarom wil je dat weten? Het is niet iets wat ik zorg te bespreken."
 8. 8
  Krijgen steun van familie en echte vrienden of zelfs van collega's of teamleden je weet dat je kunt vertrouwen. Snijden iemand off pijn doet, vooral als je al fantaseren over hun mogelijke toekomstige rol in je leven en je hebt besteden eindeloze energieën proberen hen te komen rond u te ontmoeten in een beter licht. U kunt nog wat gevoelens voor hen daarna en dat is natuurlijk maar het is niet een reden om terug te vallen in oude gedragspatronen. Schik een bijeenkomst voor een paar vrienden om je gedachten af ​​deze persoon, tijd doorbrengen opknoping uit met mensen die zien en erkennen het goede in u en zijn met mensen die voorstander van u, of u nu een succes of niet op elke inspanning. Laat u voelt hoe het is om rond mensen die respect voor je en geven je niet verdriet.
 9. 9
  Ga verder met je leven in een meer positieve en zelf-doordachte manier. Wees bewust in de toekomst van hoe je in interactie met de mensen die je pad kruisen en niet toestaan ​​dat je hart om weg te lopen met gekke ideeën van het opslaan van of terugbetaling op iedereen. Mensen zullen alleen veranderen wie ze zijn uit eigen beweging. Bovendien fantaseren dat iemand zal komen rond en zie de "echte u" betekent dat de "echte u" wordt niet uiteengezet genoeg schijnt om mee te beginnen en tijd doorbrengen polijsten van de "echte u" moet nu uw huidige focus. Wij trekken en zich aangetrokken voelen tot mensen willen, dus soms zijn we aangetrokken tot een persoon die iets wat we verstoten binnenkant van onszelf onthult. Het is belangrijk om te leren van het feit dat je geweest bent aangetrokken tot iemand diep negatief, want het zegt veel over hoe je je voelt over jezelf binnen. Je hoeft verdient meer en je moet jezelf constant te herinneren aan dit totdat het een tweede natuur, evenals het werken op die aspecten van jezelf die je nodig hebt om te voeden met meer vriendelijkheid.
  • Hoog staan ​​en vertrouwen hebben in jezelf. U zult gelijkgestemde mensen die je positiviteit te delen en die uw sterke en persoonlijkheid waarderen trekken wanneer u dit pad kiest. Het kan moeilijk lijken nu, maar dit is de enige echte manier van het aantrekken van een persoon die de "echte u" ziet - door het zijn van een persoon die is niet bang om jezelf te uiten en te verwachten respect terug van anderen.
  • Lees Hoe opkomen voor jezelf voor meer ideeën.

Tips

 • Een persoon die je niet respecteert niet "nodig" u, in welke vorm of vorm. Zij kunnen zich laven aan de aandacht die je verder wegschenken aan hen, maar het zal niet hun houding geen verandering. Als er iets, de voortdurende aandacht ondanks de beledigingen en minachting versterkt gewoon voor de andere persoon dat zij u kunnen behandelen als een deurmat, ongeacht je gevoelens en menselijkheid. Worden gedaan met een dergelijke persoon, ongeacht wat je hart je ingeeft.
 • Als onderdeel van uw loslaten proces, probeer roepen deze persoon voor hun reactie of gedrag en zie wat er gebeurt. Bel ze op hun slechte houding voor een verandering. Het is waarschijnlijk dat ze zullen verrast zijn dat je zo en zeer defensief hebben gedaan over de opmerkingen. Ze kunnen je zelfs confronteren over je eigen gedrag, waardoor u een kans om te zeggen dat je spijt hebben niet stond eerder aan de beledigingen en slechte houding, maar dat je je ruggengraat hebt gevonden aangezien en je doet het nu. Vermijd ze aanvallen als persoon, erop wijzen feitelijke gelegenheden waarbij ze zeiden dingen die kwetsend waren.
 • Doen alsof je nooit deze persoon kende. Je leven zal gaan en hun verdiende loon zal ergens gebeuren langs de lijn. Zelfs als ze geen karma galm te krijgen, maakt het niet uit omdat de focus ligt op het zijn de beste persoon die je kan zijn, niet op wat er met hen gebeurt.
 • Wanneer een persoon is voor u betekenen, dat is geen uitnodiging om te zeggen terug naar hen. Zo heerlijk het zou voelen om eindelijk terug, het is contraproductief en niet ervoor zorgen dat iedereen een goed gevoel (zoals u wellicht weet, zijn gegaan door een soortgelijke ervaring emotioneel). Ze zijn nog steeds mensen ook, zo wreed als ze ook mogen zijn.

Waarschuwingen

 • Als deze persoon dreigt of besluipt je, meld dit dan aan uw lokale autoriteiten meteen.
 • Mogen geen contact met deze persoon niet doorgaan, zelfs als ze bellen u zeggen hoe "sorry" ze zijn en hoe het "nooit meer zal gebeuren." Dit is bijna altijd een methode om u zuigt opnieuw
 • Als ze dat doen excuses helemaal niet, het is heel goed voor zelfzuchtige doeleinden: om niet in de problemen te krijgen. Ze zijn in verlegenheid gebracht door een situatie die wijst op hun drogredenen. Als ze echt spijt, zullen zij moeten de volle omvang van wat hun acties gedaan om u te realiseren. Zij zal detail de acties en tonen door middel van een bewijs van hun acties en zeggen hoe speciaal ze je aangedaan. Ze zullen niet bieden iets specifiek voor het goed te maken ('Ik neem je mee op een reis naar Hawaï! "). Dat is waarschijnlijk gewoon een poging om "wissen" wat er is gebeurd en weer, bedekken hun fout.
 • Houd in gedachten dat de meeste mensen zijn watjes als het gaat om de toelating van hun drogredenen en fouten. Ze zullen proberen om het te verdoezelen in plaats van omgaan met het weloverwogen.