Wkanl

Hoe om te gaan met een crush (voor mannen)

Bij de behandeling van een crush, het is belangrijk dat u ervoor zorgen dat het meisje in kwestie niet kan te weten komen over het (tenzij je dat ze voelt op dezelfde manier over jou).

Stappen

Hoe om te gaan met een crush (voor mannen). Haar niet geven geen tekenen dat je bent hopeloos verliefd.
Hoe om te gaan met een crush (voor mannen). Haar niet geven geen tekenen dat je bent hopeloos verliefd.
 1. 1
  Haar niet geven geen tekenen dat je bent hopeloos verliefd. In plaats daarvan proberen om haar te leren kennen of zelfs vrienden. Ze zal niet willen of date je als ze je niet kent.
 2. 2
  Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een date met een meisje bent, blijf dan kalm. Doe niet zo dom te maken van jezelf. Probeer het en spreek met haar, maar zorg ervoor dat je niets bizar doen.
 3. 3
  Krijg hulp van een betrouwbare vriend. Vertel hem / haar je probleem en aandacht te besteden aan elk advies geven ze je. Omdat je vriend is niet de ene in de liefde, ze zijn waarschijnlijk duidelijker-leiding dan je bent gewoon nu.
 4. 4
  Handelen koele en om haar heen verzameld. Proberen om aandacht te besteden aan je uiterlijk en zien er leuk uit, maar overdrijf het niet. Wees gewoon jezelf.
 5. 5
  Schoon blijven. Je wilt niet dat ze denken dat je een sloddervos. Zorg ervoor dat je goed ruikt - geen dure cologne nodig, gewoon niet stinken. Wat je ook doet, niet dragen van een ton van iets geurende, vooral dingen zoals AXE. Meisjes ziek van. Geloof me. De commercials over meisjes aanvalt heb je het mis.
 6. 6
  Voordat u probeert met haar te praten, hebben een mentale schets van wat je gaat zeggen. Ken uw onderwerp, wat je wilt over te zeggen, en wat je wilt om haar te vragen over. Ja, moet je haar vragen stellen, anders wordt je gewoon praten op haar en je dom kijken.
 7. 7
  Bij de behandeling van een meisje die heeft recent een break-up, laat haar weten dat ze uw steun en dat ze kan met je praten. Maar niet overboord te gaan. Je moet ervoor zorgen dat je niet klinken als je gaat om haar te dwingen te huilen op je schouder.
 8. 8
  Handelen niet te vertrouwen! Hoewel je wat vertrouwen in jezelf moet hebben, meisjes echt leuk als jongens zijn verlegen en onhandig en schattig. Te veel vertrouwen maakt je als een speler. Maar niet over doen de onhandigheid, het zal vanzelf komen.
 9. 9
  Geen stress uit. Hoewel u misschien niet uw geloof op een date met het meisje niet uit stress over omdat de nadruk kan leiden tot een date ramp proberen te denken over dingen die ze graag als het gesprek stuurt de verkeerde manier.

Tips

 • Heeft een waterige mond niet. Niemand houdt van mensen naar hen spuwen. Dat is een grote turn off!
 • Weet wat ze wil. Kleed je niet in geripte-up kleding als ze houdt van dingen te netjes. Desondanks moet je om jezelf te zijn, en vergeet niet, NOOIT de kleren de man niet maken, maar ze kunnen helpen.
 • Koel bewaren; wat water drinken. Proberen om het grotere plaatje te zien en te stoppen geobsedeerd.
 • Proberen te klinken als je emoties ook, maar nogmaals, niet overboord te gaan. Toen ze sluit haar vinger in haar kastje, in plaats van te zeggen "Hmph..." of iets als "Oh my gosh, ben je oke?! Ambulance, iemand bellen 911! Ze zou haar vinger heeft gebroken! (barst in tranen uit)" Gewoon vragen of ze in orde is, klinken ongerust, maar niet in paniek.
 • Breng wat pepermuntjes rond met u. Ze is niet van plan te willen met je praten als je adem ruikt het bedrijf eind van een ezel!
 • Wees jezelf!

Waarschuwingen

  1. Wees bereid namen te noemen. De meeste mensen zullen te weten komen over dit. Maak je niet druk, en niet zeggen: "Ik kan tenminste een meisje te krijgen, heb je nog problemen krijgen van een jongen / meisje!"
  2. Draag geen goedkope sprays zoals AXE of TAG. De meeste meisjes niet tegen hen! Je moet proberen uit te vinden of je geliefde houdt van dat geur. Als ze dat doet alsof het dan proberen draagt. U kunt echt niet verkeerd gaan.
  3. Probeer het dragen van iets als Polo Ralph Lauren (NOOIT BRUT) of iets iets aan de dure kant (niet te veel alleen voor een meisje hoor!)
  4. Meisjes ook de neiging om als Old Spice.

Dingen die je nodig hebt

 • Goed, comfortabele kleding
 • Goede hygiëne
 • De mogelijkheid om jezelf te zijn
 • Vertrouwen