Wkanl

Hoe om geheimzinnig en opvallen

Willen een sfeer van mysterie over je? Het kan u helpen te krijgen of in je geïnteresseerd. Leren hoe ze stralen een raadselachtige houding en blijven authentiek.

Stappen

Hoe om geheimzinnig en opvallen. Niet alles onthullen.
Hoe om geheimzinnig en opvallen. Niet alles onthullen.
 1. 1
  Niet alles onthullen. Mensen zijn geïnteresseerd in mysteries, omdat ze meer willen weten. Een sleutel tot mysterieuze houdt een teugel op uw persoonlijke gegevens. Deel je gedachten alleen met die mensen die het dichtst bij u, communiceert het voor iedereen anders dat er meer aan u dan ze weten.
 2. 2
  Spreken zorgvuldig. Weeg uw woorden, en niet altijd springen om alles dat in je opkomt zeggen. Dit zal niet alleen zorgen dat u lijkt mysterieus, maar ook doordachte en goed gesproken.
 3. 3
  Reageren voorzichtig en beleefd als mensen met je praten. Je zou in de verleiding om uw sfeer van geheimzinnigheid te verbeteren door niet te reageren, maar dat zal alleen maar je snobistisch lijken. Praten terug in een rustige, doordachte manier trekt mensen aan en maakt ze willen je meer betrekken.
 4. 4
  Wees een goede luisteraar. De meeste mensen van nature willen praten over zichzelf. Sturen het gesprek in die richting, en je kunt nog steeds communiceren met mensen zonder het weggeven van te veel over jezelf.
 5. 5
  Niet opscheppen. Praten jezelf te veel zal je leeg en in zichzelf gekeerd lijken. In plaats daarvan, laat andere mensen merken dat je prestaties en talenten. Als ze je complimenteren of breng het op, glimlachen en zeggen dank u-niet gaan en op over het.
 6. 6
  Roddel niet. Praten over andere mensen maakt uw interesses lijken oppervlakkig en saai. Het vermijden van roddels signalen die je in diepere, meer interessante onderwerpen en verbetert uw aura van mysterie.
 7. 7
  Acht mensen met een licht geamuseerde maar welwillende blik, alsof u vindt hun gedrag interessant.
 8. 8
  Glimlachen, maar niet lachen om moppen van mensen. Dit toont aan mensen die ze nodig hebben om indruk op u maken voor u om hun humor waarderen.
 9. 9
  Laat ze willen meer. Wanneer je praat met iemand of het bijwonen van een evenement, excuseer jezelf gewoon een beetje voordat de andere persoon wil dat je. Het maakt ze te popelen om verder te gaan waar je gebleven was vorige keer, en laat ze zich afvragen waar je moet zijn.

Tips

 • Vergeet niet om. Omdat het mysterieuze betekent niet dat je humeurig.
 • Oogcontact is belangrijk, zodat tonen vertrouwen, maar niet staren naar mensen, of je zal komen als raar.

Waarschuwingen

 • Wees mysterieus maar.
 • Zorg ervoor dat je altijd trouw te blijven aan jezelf.
 • Niet antwoorden ja / nee vragen met een "misschien" de hele tijd. Als je dat doet, kan het alleen maar ergeren mensen.