Wkanl

Hoe om er geweldig uit in de regen

Dus het regent, en je moet om uit te gaan. Die persoon je zin zult u waarschijnlijk zien! Wat te doen? Hier is hoe je er goed uitzien.

Stappen

Hoe om er geweldig uit in de regen. Vermijd kroeshaar of warrig haar.
Hoe om er geweldig uit in de regen. Vermijd kroeshaar of warrig haar.
 1. 1
  Vermijd kroeshaar of warrig haar. Als het regent voordat je naar buiten, zet een anti-frizz crème of anti-vochtigheid stylingproduct in je haar. Stel uw stijl met haarlak.
  • Probeer om je haar te trekken uit je gezicht als je kunt. Wanneer het nat is, zal het er slap en vezelig als het naar beneden.
  • Als je lang haar hebt, overwegen het dragen van het op in een knot. Zoek online naar een aantal leuke, maar slanke stijlen. Of, je kan strak vlechten, maar dit is alleen goed als je extra lang haar.
 2. 2
  Draag de juiste make-up. Als u denkt dat u uw gezicht nat, hier zijn een paar wijzigingen aan te brengen in uw normale make-up routine.
  • Dragen waterproof mascara te voorkomen druipen wasbeer ogen.
  • Gebruik een lip vlek om kleur te houden op uw lippen, zelfs als ze nat worden.
  • Doe er niet veel kleur op je oogleden - het zou raar kijken als je gezicht nat en de make-up loopt af. In plaats daarvan kiezen voor kleuren die dicht bij je natuurlijke huidskleur.
  • Als je waterproof eyeliner, dragen. Zo niet, niet dragen geen eyeliner bij allen.
  • U kunt de blos overslaan als je wilt - zijn uit in de weer zal waarschijnlijk uw wangen spoelen toch.
 3. 3
  Gepaste kleding voor het weer. Als het regent veel waar je woont, hebt u waarschijnlijk een aantal van deze items bij de hand gedaan. Zo niet, kunt u proberen te doen maken met wat je hebt of af te halen nadat u het huis verlaat. Hier zijn de essentie:
  • Draag een goede trenchcoat in een klassieke kleur. Een kwaliteit geul moet in toereikende mate je zonder dat je kijkt alsof je het dragen van een vormeloze zak. Kies een in een kleur die je huidskleur een aanvulling, en in een lengte die klappen halverwege de dij of halverwege de kuit. Als het een kap, dat is nog beter.
  • Doe rubberen laarzen, of Wellingtons, op je voeten. Een leuk paar Regenlaarzen kan direct fleuren een regenachtige-dag outfit. Vindt ze in een leuke (maar volwassen) druk die verder gaat met uw trenchcoat, of koop ze in een effen kleur, zoals zwart. U kunt dragen broek over je laarzen, of ze smullen inch
  • Als het weer koud is, draag dan een sjaal. Net als je laarzen, kan een sjaal verlevendigen uw outfit. Kies een vetgedrukte die je leuk vindt, of ga met een rustigere kleuren. Hoe dan ook, het moet goed kijken naast je haar en huidskleur.
  • Als u niet beschikt over een jas en zijn van plan op nat, vermijd kleding die wit of ook pure. Deze items zullen uiteindelijk op een see-through als ze nat worden, en het niet te maken voor een stijlvolle en volwassen uitstraling.
  • Heb een paar zonnebril handig. Het is misschien wel heel helder buiten toen de regen stopt, of je zou willen bedekken loopneus oog make-up.
 4. 4
  Neem een paraplu mee. Als het niet te winderig buiten, pak een paraplu als je naar buiten de deur. U kunt er een kopen in een opvallende print, een eenvoudige effen kleur, of doorzichtig plastic.
 5. 5
  Houd een zonnige houding. Maakt niet uit wat je draagt, zul je opvallen in de regen als het u lukt om te lachen en gelukkig te zijn in uw sombere omgeving. Geniet van de dag, en niet al te veel zorgen te maken over het krijgen van nat - je glimlach zal maken voor eventuele tekortkomingen in je outfit.

Waarschuwingen

 • Draag geen stof of fijne lederen schoenen tijdens het regenen.