Wkanl

Hoe om een ​​bril te kopen

De meeste mensen begrijpen niet het concept van de glazen. Het probleem met dit is dat, als je ze nodig hebt, zult u het dragen van hen de hele tijd, wat betekent dat je zou kunnen liquideren zoek als een idioot... hele tijd. Dit artikel zal u helpen voorkomen dat.

Stappen

Hoe om een ​​bril te kopen. Erachter te komen wat voor soort look die u wilt, als je iets dat je op kunt zetten en te dragen met alles, als je iets funky om alleen te dragen af en toe, als je iets zeer discreet, etc willen willen willen.
Hoe om een ​​bril te kopen. Erachter te komen wat voor soort look die u wilt, als je iets dat je op kunt zetten en te dragen met alles, als je iets funky om alleen te dragen af en toe, als je iets zeer discreet, etc willen willen willen.
 1. 1
  Erachter te komen wat voor soort look die u wilt, als je iets dat je op kunt zetten en te dragen met alles, als je iets funky om alleen te dragen af en toe, als je iets zeer discreet, etc willen willen willen.
 2. 2
  Kijken naar verschillende winkels, indien mogelijk. Erachter te komen welke voldoen aan uw budget en als zij verzekering, als je het hebt. Merk op dat een bril kan heel duur zijn wanneer betaald voor out-of-pocket. Het is misschien de moeite waard vergelijken zijn als je op zoek bent naar boetieks, zoals de prijzen op lenzen (geen frames) vaak sterk verschillen.
 3. 3
  Luister naar wie daar werkt, de Optical assistent. Ze zien allerlei gezichtsvormen proberen van allerlei frames, en zij weten wat werkt op wie. Alleen in uw significante andere als je echt niet schelen hoe je eruit ziet, omdat ze gaan om te suggereren wat ze wil je zien inch Ook, geen vrienden mee, want je zal niets volbracht en de optische krijgen professionele hulp wil je jullie allemaal vermoorden. Er zijn grenzen hier, hoewel, mijn manager bij de optische Vroeger werkte ik bij was een gigantische hipster, en terwijl hij gewoonlijk zou mal zijn selecties aan wat de patiënt wilde, soms zijn picks waren... die er zijn. Gebruik je gezond verstand.

Tips

 • Kwaliteitsmerken, in de 150€ -300€ gamma: Oliver Peoples, Paul Smith (beide eigendom van hetzelfde bedrijf), Beausoleil, Sama, Booth & Bruce, TAG Heuer.
 • Terwijl we toch bezig zijn, zou de kwaliteit zonnebrillen merken zijn onder andere de merken die ik hierboven vermeld, evenals Maui Jim en Oakley. Sommige opticiens / verkopers zou kunnen proberen om je daarvan weerhouden Oakley banen recept in het bijzonder of oogheelkundige of zonnebril, want het bedrijf kan een complete pijn in de kont om te gaan met op hun einde, maar de kwaliteit van het werk is over het algemeen fantastisch. Maui Jim banen recept zijn uniform fenomenaal.
 • Krijg een anti-reflectieve behandeling. Doe het. Geen vragen het. Je zal het waarderen als u werkt in een kantoor met tl-verlichting of als u ooit op de computer voor een langere tijd. Ook, het ziet er een ton beter als het elimineert schittering van de lenzen, waardoor mensen uw ogen eigenlijk zien. Ja, het is extra geld. Nee, dat doe je niet 'nodig' om het te krijgen, maar opticiens maken plezier van mensen die ze op straat zien die het niet hebben op hun bril. Serieus. We zullen roepen onze beste vrienden en naaste geliefden, als we zien dat ze het niet hebben. Zorg ervoor dat u alleen koopt de nieuwere generatie anti-reflectie coatings. De oudere generatie coatings trekken huidvetten en stof die vereisen dat u voortdurend veeg ze af (dit krassen ze sneller). Kijk ook voor anti-reflectie coating die ONDER de kras coating worden aangebracht. Glazen in een hr plaatsen ze op de buitenkant.... zij zijn de zachtste coating.
 • Een opmerking over Transitions: het wordt gebruikt om te zuigen technologie. Het zou niet gaan helemaal duidelijk binnenshuis, wat betekent dat je zou lopen rond het kantoor met getinte glazen, en het zou niet gaan helemaal donker als je naar buiten ging (wat betekent dat ze waardeloos waren hoe dan ook.) De technologie is ongeveer duizend keer beter nu en werkt als het zou moeten in de eerste plaats. Als je van het idee van hen, nu ben je goed op ze te kopen.
 • Silhouet en t2, (voorheen 2.5), zowel in de 265€ range zowel licht van gewicht en randloze, als dat is wat je zoekt. U kunt alles aanpassen over de laatste, met letterlijk honderden opties voor frame kleuren en een veelheid van lens opties en behandelingen die ver boven en dan wat de gemiddelde lab zou bieden. U kunt ook de lenzen laser-opgedoken met verschillende ontwerpen, als u wilt dat het personeel bij de optische te maken plezier van u wanneer u vertrekt.
 • In de 300€ -490€ gamma: Lafont, Alain Mikli, Philipe Starck, ic Berlijn, Mykita!. De laatste drie zijn vooral bekend om hun kwaliteit, ic Berlijn! en Mykita zijn beide gestempeld uit een stuk roestvrij staal, zijn ultra-lichtgewicht, en kan een beukende nemen; Starck voorzien van een gepatenteerde kabel-ophanging tempel scharnier waardoor het kan 360 graden draaien (hoewel overdrijf het niet.)
 • Vermijd polycarbonaat. Dit materiaal wordt vaak geduwd door collectieve winkelketens als een premium product. Hoewel zijn lichter en meer schokbestendig dan plastic en glas, zijn een optisch inferieur lens materiaal. Bedrijven die honderden glazen produceren snel hou van dit materiaal vanwege zijn zachte en maalt eenvoudig (niet slijten lab-apparatuur). Omdat haar zachte het krassen gemakkelijker (dus ben je weer terug om ze sneller te zien) Kijk voor optische winkels die nieuwere generatie lens materialen zoals Trivex gebruiken. Uw bril gaat langer mee en je beter uit hen zult zien.

Waarschuwingen

 • Progressieve lensdragers: Het ene moment waarop verkopers zou kunnen proberen om je verkoopkansen aanzienlijk is op nieuwe progressieve lens technologieën, zoals de Varilux Physio 360. Deze technologieën zijn godsends voor veel mensen, maar sommige mensen ervaren grote problemen. Als je niet kan aanpassen aan de nieuwe lens na ongeveer twee weken, te vragen een terugkeer naar je oude lens merk (voor 90% van u, het is de Varilux Comfort) en zijn onvermurwbaar over het.
 • Pas op voor de designer-merk racket. Vrijwel alle grote modeontwerpers (Prada, Armani, Gucci, enz.) een licentie hebben hun naam uit tot een van de twee bedrijven (Safilo, die eigenaar is van de Solstice lijn van winkels, en het rijk van het kwaad Luxottica, die eigenaar is van Sunglass Hut en Lenscrafters.) De kwaliteit van deze producten, maar niet verschrikkelijk, heeft de neiging om niet te zijn wat men zou associëren met die namen. Betere kwaliteit kan worden gedaan tegen vergelijkbare prijzen.