Wkanl

Hoe om aandacht te krijgen op school

Hier is een gids voor steeds populairder en het krijgen van gemerkt in de school. U wilt aandacht, nietwaar? Goed. Lees verder.

Stappen

Hoe om aandacht te krijgen op school. Zorg voor uw uiterlijk en stijl.
Hoe om aandacht te krijgen op school. Zorg voor uw uiterlijk en stijl.
 1. 1
  Zorg voor uw uiterlijk en stijl. Dit is het belangrijkste onderdeel, want dit is het eerste wat mensen zullen zien, en door je uiterlijk en stijl die u zult krijgen opgemerkt en de mensen zullen spreken. Dus uiten door middel van je kleding, draag dingen die je past en dat je denkt dat ze mooi. Zorg er ook voor te hydrateren je haar en stijl het op een manier die je flatteert. En vergeet niet: concealer, gezichtspoeder, eyeliner, mascara, een beetje blush en wat lipgloss - als je weet hoe je gewoon een beetje toe te passen op een manier die is zacht, natuurlijk en leuk, dan is de hele look zal maken je hoofden draaien en worden gesproken.
 2. 2
  Wees uitgaande: verlegenheid gaat je pijn op de lange termijn. Je moet het initiatief nemen en ga praten met mensen. Ontmoet ton van de mensen en praat met hen vaak.
 3. 3
  Word lid van clubs of sport, maar je moet het willen, want als je dat niet doet, zullen mensen zien dat en niemand houdt van iemand die er gewoon is omdat ze willen populariteit.
 4. 4
  Behandel elke persoon die je ontmoet als vrienden - ze je aandacht voor het.
 5. 5
  Handelen gelukkig en sociaal. Acteren gelukkiger en mensen te laten zien dat je "in de stemming" om vrienden te maken gaat u steeds populairder. Praat met mensen, zelfs als je ze niet kent, cool zijn.
 6. 6
  Het klinkt hard, maar doe wat je wilt doen. Als er een echt hete meid / jongen die je wilt weten, praat met ze. Als u wilt experimenteren met een nieuwe tabel, go for it!
 7. 7
  Be nice! Als je aandacht vrienden of gewoon volkeren 'wil, moet je aardig te zijn!
 8. 8
  Altijd proberen om de andere persoon het gevoel alsof je hem hebt weten / haar al jaren en dat jullie de beste vrienden, maar nooit overdrijven.

Tips

 • Wees zelfverzekerd met jezelf en wees jezelf!
 • Als u er zeker proberen te gaan tot het meisje / jongen die je wilt en niet alleen met ze te praten, maar om hun vrienden ook als ze in een groep.
 • Wees niet geobsedeerd over uiterlijk, of je nep lijken. Sinds natuurlijk, dat is een deel van de definitie van populariteit. Kijk niet naar andere mensen over hoe om cool te zijn, jezelf zijn, dat is wat cool is.
 • : Uitgaand, glimlach en knipoog; gooi al je charme op die speciale persoon.
 • Luisteren naar de leraar en probeer hard en doe je huiswerk. Deelnemen in de klas, vragen stellen en verminderen uw twijfels. Het zal je aandacht van klasgenoten te winnen en ook goede cijfers halen.
 • Op feestjes, dansen veel en probeer de heetste danseres daar. Maak nieuwe stappen of uw eigen routines, zodat je kunt dansen op feesten en hebben allemaal de aandacht van mensen.
 • Niet nodig, maar als je denkt dat het een goed idee, lopen voor klasse president.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te hard of je eruit als een wanhopige en vervelende wannabe.
 • Draag geweldig lage onderhoudskosten kleding, net als een echt warm spijkerbroek. Niet over iets te doen, dan af te komen u als een wannabe en freak.
 • Probeer niet in verlegenheid jezelf-je niet wilt dat soort aandacht!
 • Draag geen kleding over en voorbij. Probeer niet dragen exact dezelfde outfit meer dan eens als je kunt helpen.