Wkanl

Hoe naar de middelbare school te beginnen

Steeds een eerstejaars op de middelbare school kan overweldigend zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. U zult merken dat de middelbare school is niet zo eenzaam en grimmig als het lijkt op het eerste. Het zal veel te bieden op het gebied van activiteiten, lessen, en.

Stappen

Hoe naar de middelbare school te beginnen. Bel je vrienden over de hele zomer!
Hoe naar de middelbare school te beginnen. Bel je vrienden over de hele zomer!
 1. 1
  Verzamel informatie. Woon elke eerstejaars oriëntatie sessies. Profiteer van deze tijd om de andere eerstejaars voldoen, krijgen een rondleiding door het gebouw, en alle vragen die u kan hebben.
 2. 2
  Oriënteren. De meeste middelbare scholen meestal niet over een bepaalde dag gepland voor nieuwe studenten om te komen en te kijken rond het gebouw, dus alleen gaan over wanneer je tijd hebt. Bel van tevoren om ervoor te zorgen dat het goed. Verkrijgen van een kaart van de school, en vertrouwd te raken met het. Zoek uw klaslokalen, en plannen van uw routes van en naar de klassen. Lopen van de ene klasse naar de andere, het herinneren van de weg te gaan. Vinden en de praktijk het openen van je, en zorg ervoor dat u weet waar alle andere belangrijke kamers zijn, zoals de bibliotheek, cafetaria, en hoofdkantoor.
 3. 3
  Bereid jezelf. Realiseer je dat je kan worden opgehaald op tot op zekere hoogte door sommige upperclassmen. In de meeste gevallen, niet de moeite nemen het persoonlijk - het handjevol upperclassmen die misschien halen op je volwassenheid problemen, of gewoon ik-ben-Kind-of-a-Big-Deal kwesties. Als je inzichtelijke genoeg om te zoeken naar dit soort artikel bent, is het zeer waarschijnlijk dat u ook het inzicht om te beseffen dat je beter bent dan die paar upperclassmen, en bijgevolg mag niet je eigen tijd waardoor ze een vals gevoel van zelfgenoegzaamheid door beledigd. De meerderheid van dit soort afgezwakte pesten is onschadelijk, maar als u zich zorgen maakt (bijvoorbeeld als het pesten is niet verwaterd), voel je vrij om een ​​leraar of uw school counselor te praten.
 4. 4
  Maken vrienden. Vooral met mensen in andere rangen. Zij kunnen voorkomen dat een behoorlijke hoeveelheid "ontgroening," en ze zullen je vaak vertellen over hun persoonlijke ervaringen met klassen en leraren.
 5. 5
  Meedoen. Ga naar een aantal naschoolse activiteiten die geluid interessant, zoals,, drama, of andere clubs. Het is makkelijker om vrienden te maken als je dezelfde interesses delen.
 6. 6
  Wees nederig. Je bent een eerstejaars. Er is niets zo sociaal weerzinwekkend als iemand die denkt dat ze "alles".
 7. 7
  Krijgen. Hoewel als een achtste klas was je op de top van de school, je bent nu de kleine vis in de oceaan weer. Doe niet alsof dat je alles weet. Als een oudere student geeft u advies, luisteren, en volg het als het lijkt logisch. Let zodat u zal komen om te herkennen wanneer het tijd is om serieus en wanneer het is goed om te worden versoepeld. Laat je niet door de oudere leerlingen duwen over je heen, kom op voor je rechten als een uniek individu.
 8. 8
  Geniet van jezelf. Middelbare school gebeurt maar een keer, dus je kan net zo goed te maken het beste van maken.
 9. 9
  Bel je vrienden over de hele zomer! Vraag hen waar en wanneer ze willen ontmoeten in de middelbare school! Je wilt niet te verliezen contact met hen!

Tips

 • Oordeel niet over anderen door hun stereotypen.,,,, En zijn normale mensen, maar met verschillende ideologieën. Vergeet niet dat iedereen is een individu met zijn eigen gedachten en wensen, en dat iedereen wil gewoon gelukkig zijn. Herinner jezelf van deze voordat u plezier van iemand.
 • Glimlachen naar mensen om ze te laten zien dat je een mooie, gelukkig mens.
 • Probeer vrienden te maken met mensen die anders zijn. Ze kunnen vrienden die net als u, zodat u het opbouwen van een heleboel vrienden.
 • Als je toevallig struikelen op wat drama, of je vrienden besluiten dat je niet waardig van hun aanwezigheid, alleen niet vergeten dat het lijkt alsof het einde van de wereld, maar het is niet. De middelbare school is nog niet alles over vrienden. Ze hebben veel te maken met het, maar de middelbare school is bedoeld om een ​​plaats van leren. Neem deze nieuwe sociale situatie als een academische ontwaken. Je cijfers zou eigenlijk verbeteren zonder al de afleiding.
 • Proberen om vrienden met een paar mooie bovenste classmen geworden! Zij kunnen je helpen en laten je dingen over de school die je anders een jaar zou moeten uitzoeken.
 • Wees trouw aan jezelf. Probeer niet te raken in de populariteit wedstrijden, kat gevechten, gekibbel, enz. Het vermijden van deze situaties maakt scholen veel eenvoudiger. Ook moet je gewoon niet meedoen met drama-gevoelige mensen. Dit zal ook uw leven gemakkelijker maken, want als ze opraken van mensen om mee te vechten, zullen ze beginnen met je in discussie.
 • Word lid van een club, en zorg ervoor dat de leraar bevriend belast met het. Zij kunnen je de leiding over de activiteiten of benoemen om officier posities. Dit zal u helpen vrienden te krijgen en het verbeteren van uw college toepassing. Als er niets anders, vermijd tegenwerken van de adviseur.
 • Profiteer van een studie pauzes. Je zult meer huiswerk hebben dan op de middelbare school, dus wanneer je een paar minuten om te werken aan het goed.
 • Vrienden maken met docenten, vooral de bibliothecaris als u van plan om te studeren of werk na school is uit. Leerkrachten hebben de neiging om soepeler met de leerlingen dat ze een relatie met. Wees helder en hoffelijk, zelfs als je meestal niet.
 • Verbreed uw horizon en nieuwe mensen ontmoeten. Dit klinkt cliche, maar het is eigenlijk een goed idee. Het ontmoeten van nieuwe mensen soms kan je een breder perspectief op het leven. Ook op de middelbare school je middelbare school vrienden niet altijd in dezelfde klassen als je-dus het kan nooit kwaad om te vinden andere mensen om te praten met.
 • Onthoud de school lay-out zo snel mogelijk. Het is niet leuk te laat om een ​​klasse, want je kon het niet vinden.
 • Veel scholen studenten eisen om te dragen ID-badges. Het is voor uw eigen veiligheid, zelfs als het ervoor zorgt dat je ongemak. Ook al is het dom lijkt, draag het gewoon. Na een tijdje zul je niet eens merken.
 • Als u een oudere broer of zus die naar de middelbare school, gebruik het als uw voordeel en vraag hen vragen en voor advies.

Waarschuwingen

 • Let op je woorden. Vloeken is een gemakkelijke gewoonte te glijden in, maar niet makkelijk te breken. In staat zijn om zweren hele dag niet je cool en populair te maken, het geeft je de reputatie van iemand met een brutale mond. Zoek een positieve manier tot het afsluiten van je boosheid, of zoek een substituut voor vloekwoorden.
 • Op uw eerste dag, probeer dan niet te handelen "All That" of de upperclassmen zal ergeren met u.
 • Niet zozeer voor te bereiden op het punt dat u nerveus. Nervositeit zal je pijn doen, je niet helpen. IEDEREEN gaat door deze-je bent niet alleen. Blijf kalm en doe je best!