Wkanl

Hoe naar de middelbare school overleven zonder een beste vriend

In je tienerjaren, je sociale leven lijkt vooral vocht, en het kan lijken alsof je maken en breken vriendschappen elk jaar, want iedereen is aan het veranderen, en soms zijn deze veranderingen betekenen dat vrienden niet meer verenigbaar zijn met elkaar van het ene jaar naar het volgende. Veel mensen geleidelijk aan te passen in de lifestyle van een middelbare school student, maar zou zich een beetje eenzaam als ze niet gevonden zich een vriendschap cirkel door de eerste paar weken. Als u wilt maatschappelijke blijven op de middelbare school, als volgt te werk!

Stappen

Hoe naar de middelbare school overleven zonder een beste vriend. Krijgen wat perspectief.
Hoe naar de middelbare school overleven zonder een beste vriend. Krijgen wat perspectief.
 1. 1
  Krijgen wat perspectief. Hoewel je moet proberen en geniet van je leven op de middelbare school, middelbare school is niet de te-all, end-all. Veel succesvolle mensen hebben niet de beste vrienden, en je hoeft niet een om de slimste of de meest geweldig zijn. Prediking positief denken is een beetje banaal, maar behandelen iedereen als je vriend zal leggen een goede basis voor het daadwerkelijk maken van vrienden met hen.
 2. 2
  Verlaag je verwachtingen. Het kan zijn dat u niet in staat zijn om 'beste vrienden' met iemand omdat je te veel verwacht van een, of omdat je denkt dat elke sociale interactie moet perfect zijn. Maar in werkelijkheid zijn veel 'beste vrienden' beginnen met een beetje onhandig kleine praten, of niet houden van elkaar. Dus elke keer dat je met iemand praat, blijven open en ontspannen, en wanneer je een vriendschap te ontwikkelen, blij zijn met wat het is, in plaats van wat je wilt dat het is.
 3. 3
  Remember 'Ik ben oke, jij bent oke'. Je moet altijd deze houding te hebben lonende relaties zijn dat met uw familieleden, een vriend of een vreemdeling. Als je iets anders denkt u misschien nog vriendschappen te maken, maar ze kunnen wel deprimerend degenen, of degenen die snel zal ontaarden. Dus hou dit in gedachten!
 4. 4
  Identificeer de dingen die je voelt dat je mist of gebrek door het niet hebben van een beste vriend en de triggers die je het gevoel eenzaam, en brainstormen hoe je die "gaten" in de andere, positieve manier kan invullen. Bijvoorbeeld, als je een hekel om alleen op zaterdagavond, vindt een regelmatige activiteit te doen op dat moment, dat zal zich te ontdoen van uw gebrek aan variatie.
 5. 5
  Niet zet jezelf neer door negatief vergelijken van jezelf aan andere mensen. Niemand is perfect. Iedereen heeft problemen, sommige mensen zijn gewoon beter naar hen te verbergen. Ms Populariteit zou kunnen hebben dingen tien keer erger dan jij.
 6. 6
  Wees dankbaar voor wat je wel hebt en geniet van je 'ik' tijd, dat is kostbaar. Je hebt nog steeds je gezondheid, je persoonlijkheid, je familie en je talenten, die niet iedereen heeft en voel me gelukkig om ze te hebben.
 7. 7
  Daag jezelf uit door te proberen iets nieuws dat je altijd al wilde doen, misschien is het de toetreding tot de drama club, het vormen van een band, leren hoe je een paard te rijden of het nemen van japanse lessen na schooltijd.
 8. 8
  Wees je eigen beste vriend. Focus op de positieve dingen over jezelf. Kom voor jezelf op. Niet hard voor jezelf te zijn voor het niet hebben van een "beste vriend." Denk aan de dingen die mensen graag over jou. Schrijf ze op en herinner jezelf, als needed.It verwaand klinkt, maar als een "beste vriend" voor jezelf is belangrijk. Soms, mensen met veel "beste vrienden" eigenlijk zijn niet erg gelukkig of comfortabel met zichzelf.
 9. 9
  Focus op de gelijkenissen tussen andere mensen en jezelf. Weet iemand op basis van wat je ziet op een oppervlakkig niveau en denken dat ze niet in staat zal zijn om 'krijgen' je niet ontslaan. Goede vrienden kunnen komen in verrassende arrangementen.
 10. 10
  Ontwikkelen belangen buiten de school. Dingen uit te proberen en ontdek wat je echt wilt. Maak gebruik van deze tijd op de middelbare school om je passies te vinden. Een voorbeeld hiervan is literatuur, huisdieren, fotografie films zijn vanaf de jaren 1980, of je zou kunnen beginnen met het opzetten van video's op YouTube of bloggen. Vindt u gelijkgestemde mensen in de stad die je enthousiasme delen, ook.
 11. 11
  Het gras is groen aan deze zijde ook. Erkennen dat het niet hebben van een beste vriend op de middelbare school kan maken je verdrietig of eenzaam soms het gevoel. Dat is niet erg, want beste vrienden oorzaak hartzeer een heleboel keer. U zult meer tijd om jezelf op die manier, en je kunt studeren voor je wiskunde test en aas in plaats van te praten willekeurige dingen over de telefoon voor een uur met je vriend. We moeten persoonlijke indirecte ruimte ook.
 12. 12
  Gebruik uw tijd om dichter bij je oudere familieleden (en familie) krijgen. Ze zijn ouder en wijzer, en iedereen is de moeite waard om te weten. Dit geldt vooral voor familieleden, zoals je grootouders, moet je proberen en meer tijd doorbrengen met hen, omdat ze meer ervaring hebben.
 13. 13
  Gebruik je leraren als mentor. Leerkrachten willen vaak mentees te hebben, dus profiteren van wat je leraren te bieden hebben. Vriendelijk zijn met je docenten biedt ook de bonus van hen wordt aardiger tegen u, tenzij de docent is een strenge anti-biased persoon.
 14. 14
  Wees aardig voor de mensen die je klasgenoten, vrienden of kennissen of iemand die ondersteuning, zoals een buitenlandse uitwisselingsstudent kon gebruiken. Hebben veel positieve verbindingen kunnen behoorlijk oplopen.
 15. 15
  Praat met iemand over je problemen. Ontluchting is therapeutisch. Zoek iemand die je kunt vertrouwen als een oudere broer of zus, een ouder, familielid, een geestelijkheid lid of een professionele therapeut, bij voorkeur uw schoolpsycholoog.
 16. 16
  Hangen met mensen die niet in je klas of die naar een andere school. Probeer om een ​​goede indruk te maken met iedereen die je ontmoet.
 17. 17
  Focus op je schoolwerk, krijgen in de universiteit en het krijgen van een baan. Goede prestaties op de middelbare school zal echt vruchten afwerpen! Dus je moet proberen en doen zo veel als je kunt naar het volgende deel van uw leven zo goed mogelijk te maken.
 18. 18
  Wees open en geduldig. Jezelf niet zien als 'iemand die niet beschikt over een beste vriend'. Houd je geest openen voor potentiële vriendschappen, maar houd in gedachten dat nauwe vriendschappen nemen vaak meer tijd om te bouwen. Je zou niet een beste vriend hier nu, maar vroeg of laat zul je iemand die je echt opschieten met, dus je moet je geest te openen voor als ze struikelen in je leven te vinden.

Tips

 • Ondanks het ontbreken van een beste vriend, altijd positief blijven. Bezwijken aan bitterheid zal alleen uw leven erger.
 • Om te voorkomen dat 'bitter', kijk komedie en blijf lachen elke dag.
 • Wees niet bang voor verandering.
 • Gewoon leuk voor iedereen. Soms is het hebben van een tiental goede vrienden is zelfs beter dan het hebben van een "beste vriend", en het is minder egoïstisch, ook.
 • Als u wilt open voor de mogelijkheid van het maken van een beste vriend blijven, vraag dan iemand die je vertrouwt als ze denken dat er manieren waarop je zou een goede vriend zijn voor mensen. Soms, als we het gevoel hopeloos (of zelfs te enthousiast) over het vinden van een beste vriend, we geen aandacht besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn.
 • Deelnemen aan naschoolse programma's / clubs is waarschijnlijk de beste / makkelijkste manier om vrienden te maken en die meer sociaal.
 • Veel sociale eigenaardigheden of handicap kunnen voorkomen dat u van het hebben van een beste vriend op de middelbare school, zoals depressie, bipolaire stoornis, verstandelijke handicaps, ADHD, schizofrenie of autisme. Veel studenten met autisme of schizofrenie vooral een probleem omdat ze "zien de wereld" een beetje anders dan andere mensen. Je moet een arts, school psycholoog, of counselor zien of dingen komen uit de hand - je zou een beperking hebben.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat je een slecht persoon, net omdat je geen vrienden. Er zijn vele leuke en beroemde mensen die worden beschouwd als "eenlingen". Vergeet niet dat u past het best bij jou. Ook, misschien heb je gewoon niet vinden van de juiste mensen die je compatibel zijn met.
 • Ga er niet vanuit dat het krijgen van een make-over of het dragen van mooie kleren automatisch krijg je meer vrienden. Aandachttrekkers, het grootste deel van de tijd, fail.Even als mensen beginnen je te accepteren, dat betekent dat ze accepteren je vanwege je uiterlijk, niet je persoonlijkheid, dat is verkeerd. Zouden ze waarschijnlijk niet zo'n goede vriend te hebben. Het kan helpen een beetje, maar wat helpt meer is het uiten van uw interesses en hobby's aan andere mensen.
 • Laat je niet niet hebben van een beste vriend je bitter. Als het maakt je bitter, vindt een gezonde uitlaatklep voor je boosheid.
 • Van mening dat de definitie van "beste vriend" soms verkeerd wordt begrepen. Denk aan de mensen die je kent die overschakelen beste vrienden om de paar maanden. Betrouwbare, consistente vrienden zijn belangrijker dan een "beste vriend" met wie je geheimen kunt delen voor drie maanden, maar dan geen connecties.