Wkanl

Hoe maak je een zoete lolita

Lolita mode is een subcultuur die in Japan begon, dat voornamelijk wordt beïnvloed door kleding Victoriaanse kinderen, alsmede mode uit de rococo periode.

Sweet Lolita mode legt haar focus op het kind-achtige aspecten van Lolita ontwerp. Het maakt gebruik van kleurrijke prints, kant en linten om de schattigheid in het ontwerp te benadrukken.

Stappen

Hoe maak je een zoete lolita. Kijk voor licht-gekleurde accessoires, zoals portemonnees, hoofd jurken en sokken met ontwerpen zoals bloemen, muziek noten, snoep of iets zoete gedrukt op hen (kniekousen of over de knie sokken).
Hoe maak je een zoete lolita. Kijk voor licht-gekleurde accessoires, zoals portemonnees, hoofd jurken en sokken met ontwerpen zoals bloemen, muziek noten, snoep of iets zoete gedrukt op hen (kniekousen of over de knie sokken).
 1. 1
  Kijk voor licht-gekleurde accessoires, zoals portemonnees, hoofd jurken en sokken met ontwerpen zoals bloemen, muziek noten, snoep of iets zoete gedrukt op hen (kniekousen of over de knie sokken).
 2. 2
  Ga voor stroken en zoet. U kunt nog steeds dragen donkere kleuren, maar het moet zeker worden afgezwakt. Populaire kleuren zijn meestal pastels: roze, saxofoon blauw, wit / creme, lichtgeel, mintgroen, en lavendel.
 3. 3
  Beslis over uw haar. Het moet een stijl aangepast aan Lolita, zoals vlechten of krullen zijn. Als u denkt dat u graag een pruik voor Lolita dragen, zorg ervoor dat het niet nep uitzien, krijgen een hoge-kwaliteit een van eBay. Ook belangrijk: zorg ervoor dat je een pony, en dat het niet gaat over je ogen.
  • Voor hoofdbanden, probeer bogen, motorkappen, hoofdtooien en bloemen
 4. 4
  Shirts / jurken mag geen decollete, of schouders niet laten zien. Als je een jumperskirt (Net als een lolita jurk, maar mouwloos) ze draagt, draag een blouse eronder. Lolita mode wil zijn schattig en bescheiden en is niet bedoeld om een ​​sexy stijl zijn! Je rok moet gaan 1 "boven de knie meestal.
  • Een Lolita jurk voor £ 200 zal waarschijnlijk de moeite waard zijn. Merken als Angelic Pretty en Baby The Stars Shine Bright zal je nooit teleurstellen. Van hen houden en kijken na alles wat je koopt van daar. Als u wilt goedkopere merken met een effect dat vrijwel overeenkomt, kijk naar Anna House en Metamorphose. Als het gaat om blouses, bloeiers, en schoenen, gebruiken Bodyline.
  • Sokken zijn zeer belangrijk op dit moment, in Lolita is het mode om mooie, hoge sokken hebben. Prints op sokken altijd kijk leuk! Zoek prints met boerenbont, gebak / snoep, dieren, bogen, harten, muzieknoten, enz.
  • Probeer naar een kringloopwinkel! Ze hebben een aantal dingen die kunnen worden aangepast met een beetje extra kant of lint, die kunnen blijken erg leuk. =]
 5. 5
  Hebben lolita-stijl make-up. Facial stickers zijn schattig, lichtroze blusher is een must-have! Wimper extensions, indien versleten, moet niet te lang of anders zullen ze er slecht uitzien.
 6. 6
  Heb een speeltje met u. Dit is facultatief. Hello Kitty of andere leuke knuffels zijn een goede manier om te gaan.
 7. 7
  Als je een vriendje, krijgen ze te elegant kleden met je als je ze kan overtuigen.
 8. 8
  Vergeet niet om jezelf te zijn, niet verliest uw persoonlijkheid in de mode!
 9. 9
  Glimlach in uw foto's! Neem Purikura foto's met je vrienden als je kunt! Het is een geweldige, leuke activiteit.
 10. 10
  Ga naar buiten in groepen met andere zoete Lolitas.

Tips

 • Als mensen plagen je, negeer ze. Als u in het bijzonder charitatieve voelt, probeer dan uit te leggen over de stijl. Niet boos of beledigt ze terug!
 • Vergeet niet dat uw houding is ook een belangrijk onderdeel van uw stijl. Lolita mode benadrukt elegantie, bescheidenheid, en schattigheid, dus als je het draagt, zijn beleefd, vriendelijk en hoffelijk. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent om Lolita voldoen-ups of conventies bij te wonen.
 • Populaire kapsels zijn vlechten, krullen of steil haar met afgestompte pony.
 • Als je op een budget, probeer dan het kopen van goedkopere merken zoals Bodyline en Anna House. Echter, kunnen goedkopere merken lage kwaliteit zijn, dus zorg ervoor dat de details van de jurk te controleren zo veel als je kunt, kijken naar de kant, ontwerp, en stof. Het beste ding om te doen is bespaar je geld tot je kunt veroorloven een merk kleding (zoals Baby, Angelic Pretty, Innocent World, Victorian Maiden, enz.). U kunt ook zoeken naar goedkope deals of probeer te onderhandelen bij het egl_comm_sales op Live Journal. Of je kan je hand proberen te naaien! De Gothic en Lolita Bible bevat meestal naaien patronen van designer merken, en het magazine zelf is ongeveer 15€ (je kunt het online of via Borders / Barnes and Noble te bestellen).
 • Voor meer tips over Lolita mode krijgen, halen een nummer van The Gothic en Lolita Bible, kan worden gevonden op Borders voor 15€ en omvat naaien patronen, foto's, interviews, en tutorials!
 • Voor stof en kant, niet iets glanzend niet kopen! Gebruik katoen en alleen polyester! Andere stoffen zijn meestal goedkoop, kostuum-achtige en krassend, die ruïnes het Lolita look.
 • Om kwalitatief hoogwaardige Lolita kleding vinden, probeer BABY, DE STERREN SHINE BRIGHT of Angelic Pretty; beide hebben online winkels. (Houd in gedachten, beide zijn erg duur) Bodyline.com is minder duur en kan een goede kwaliteit kleding hebben als je zorgvuldig winkel. Vermijd alles met "kostuum" in het label.

Waarschuwingen

 • Wat je ook doet, NIET PROBEREN TE KIJKEN SEXY! Verpest het uiterlijk en andere Lolitas zal neerkijken op je.
 • Gebruik geen goedkope kant, het irriteert de huid...
 • Lolita kan ongewenste aandacht te trekken van bepaalde mensen als je uit te gaan in het openbaar. Volg algemene veiligheidsmaatregelen tijdens het uitgaan in het openbaar.
 • Gebruik geen goedkope materialen, ze zullen gemakkelijk scheuren en ondergang van de uitstraling.
 • Sommige lolitas kunnen neerkijken op u als u niet alle merk kleding hebben, dit betekent niet dat je moet alle merk kleding hebben echter, want het is erg duur en de meeste lolitas zal niet neerkijken op u voor het niet hebben van het merk. Als ze dat doen wel, dan zijn ze waarschijnlijk niet het soort mensen die je willen tijd doorbrengen met in de eerste plaats, dus laat het niet je lastig, je bent niet minder van een lolita voor het niet hebben van het merk.
 • Lolita online communities zijn meestal erg drama gevuld! Het beste is om deze gemeenschappen te vermijden als je niet wilt worden betrokken bij drama.