Wkanl

Hoe maak je een verfijnde volwassen geworden

Steeds geavanceerde gaat niet over alleen kleden het deel, zijn over het ontwikkelen van een hele houding. Het is niet te zeggen dat dit kan gebeuren 's nachts, maar met een beetje moeite kun je de essentie van klasse geworden. Dit is Google om een ​​verfijnde volwassen geworden.

Stappen

Hoe maak je een verfijnde volwassen geworden. Weet waar je over praat.
Hoe maak je een verfijnde volwassen geworden. Weet waar je over praat.
 1. 1
  Wees beleefd en charmant. Beleefd en charmant is vooral over het feit dat je bewust van je metgezellen en hun gevoelens. Is uw tafelgenoot een fervent golfer? Laat hem / haar bespreken golf. Uiten van een interesse in het onderwerp. Reageren intelligent met wat kennis die je kan hebben dat betrekking heeft. Als je niets over golf weten, laat ze maar praten. Mensen praten graag, de beste gesprekspartners laat anderen praten en houden het gesprek bewegen met suggestieve vragen en af ​​en toe een betekenisvolle, inzichtelijke, of geestige commentaar. Een belangrijke vraag is er een die 'leidt' de gesprekspartner bij meer lengte te spreken dan een simpel ja of nee beantwoorden. Onderbreek nooit en nooit met kracht te doen gelden uw kennis. Omdat onbaatzuchtig bewust zijn van de belangen van uw metgezellen 'kan de indruk van charme te geven.
 2. 2
  Begrijpen etiquette. Etiquette is een systeem van zeden en gewoonten die elke individuele cultuur bedenkt. Het belangrijkste doel van de etiquette in de meeste moderne culturen is om mensen om je heen meer comfortabel of op hun gemak te maken. Wees voorzichtig, echter, want etiquette is verschillend in elke cultuur. Het is belangrijk om de regels van de etiquette te bestuderen die je cultuur / samenleving heeft aangenomen. Er zijn tal van online bronnen voor dat soort onderzoek. Gebruik ze. Studeren wat passend bij verschillende soorten van maatschappelijke functies is, niet alleen aan de eettafel. En, bij twijfel, vraag jezelf af "Wat zal mijn metgezellen comfortabeler te maken - het gedrag van A of B gedrag?"
 3. 3
  Goed kleden. Het is belangrijk om welke kleuren en wat kleding stijlen passen je kent. Door het lezen van modebladen, kunt u een beter begrip van de huidige trends te krijgen, maar op zijn hoede voor al te trendy - je kunt gaan brak het bijhouden met de nieuwste van dit seizoen. Het is beter om uw garderobe op te bouwen op een solide basis van klassiekers die niet veel verandert van seizoen tot seizoen, maar die gemakkelijk kunnen worden accessorized om ze actueel te houden. Doe je onderzoek en ontdek wat verandert niet veel, maar werkt ook voor uw persoonlijke stijl en body type. Krijg het advies van een professional als je niet weet.
 4. 4
  Weet waar je over praat. Het is belangrijk om zo goed geïnformeerd over een zo breed scala van onderwerpen als je kunt zijn. Lezen! Lees alles, van kranten tot non-fictie boeken aan tijdschriften om wetenschappelijke tijdschriften naar literatuur. Omdat het eigenlijk goed geïnformeerd over een onderwerp houdt je verschijnen als dat know-it-all hansworst die teveel praat op feestjes en niet echt veel te weten over alles. Je weet wie ik bedoel. Je hebt hem / haar eerder gezien. Voorkomen dat door daadwerkelijk geïnformeerd en door niet te spreken wanneer je niets weet. Abraham Lincoln zei ooit: "Beter om te zwijgen en vond een dwaas dan uit te spreken en verwijder alle twijfel." Wilt u meer specifieke richting, lezen op de belangen van uw vrienden. Tenminste je zult in staat zijn om op een intelligente luisteren.
 5. 5
  Lees een kwaliteit publicatie. Voelt u zich overweldigd door de hoeveelheid materiaal die men kan lezen? Begin met kranten. Zoek een goede nationale of regionale krant, bij voorkeur een die internationale evenementen dekt. Goede tijdschriften als TIME zijn gemakkelijk te lezen en onderhoudend. Als je niet kan abonneren op een krant www.nytimes.com is een goede plek om te beginnen. Hier is een geheim om over te komen als belezen - lees verkorte (verkorte) versies van klassiekers of lees boekbesprekingen. Boekbesprekingen geven je genoeg informatie om gesprekken voeren over bekende of bekroonde auteurs. Zoek een categorie fictie je leuk vindt en lees bij de plaatselijke bibliotheek. Als de grootte van boeken je bang, je bent niet klaar om een ​​verfijnde volwassen geworden. Vergeet niet over poëzie - begin met een dichter wiens werk je gestudeerd op school en ga van daaruit verder. En nog een laatste advies-als je echt wanhopig en absoluut kan het boek-zien een filmversie van het niet lezen!
 6. 6
  Wees respectvol. Ten eerste, is het belangrijk om jezelf te respecteren. Begrijp uw sterke en zwakke punten. Leer je sterke punten waarderen en vergeef je zwakke punten, terwijl de verbetering die je kunt. Vanuit deze basis, heb je de gevoeligheid en het vertrouwen om zijn respect voor de gevoelens en behoeften van anderen.

Tips

 • Leer jezelf en de rest zal volgen.
 • Begin klein.
 • Ervaring is een goede leraar, maar alleen als je nadenkt over je ervaringen achteraf.
 • Zet behoeften en belangen van anderen voor je eigen.

Waarschuwingen

 • Er is zoiets als proberen te hard. Wees voorzichtig met het. Wees je natuurlijke zelf, maar zich bewust zijn van zowel je eigen gedrag en de gevoelens van je metgezellen.