Wkanl

Hoe maak je een tienermeisje met u willen

Dus, je bent een tiener en je wilt deze chick maar je stom bent. Hier is wat advies over hoe je dat meisje naar je wilt!

Stappen

Hoe maak je een tienermeisje met u willen. Wees als eerste haar vriend.
Hoe maak je een tienermeisje met u willen. Wees als eerste haar vriend.
 1. 1
  Wees als eerste haar vriend. Je hoeft niet te raken op haar meteen, eerst proberen met haar te praten en het krijgen van haar kennen, als je nog niet hebt, en wees aardig tegen haar.
 2. 2
  Proberen om haar te imponeren. Proberen om haar te gaan naar plaatsen waar je dingen die haar kunnen imponeren doen. Bijvoorbeeld, als je skateboard vrij goed, zou je kunnen proberen iets te zeggen als: "He, heb je ooit ging skateboarden tevoren? Het is echt leuk. Misschien kun je komen kijken me eens." Ga niet overboord met deze stap al want dan zul je waarschijnlijk tegenkomen als een opschepper en een opschepper. Welk meisje wil een man die probeert om iedereen te overtreffen en praat over niets anders dan zijn eigen prestaties?
 3. 3
  Probeer het breken van de aanraking barrière. Soms meisjes zal de eerste stap te zetten en het te doen, maar het bemannen en het zelf te doen kan vaak beter zijn, vooral als het meisje dat je wilt is verlegen. Wees niet bang om dit zelf te doen. Probeer het aanbieden om haar te helpen zette haar jas aan, houd uw hand uit naar haar als ze loopt op oneffen ondergrond te helpen haar te houden haar evenwicht, of, als je echt goede vrienden en dit lijkt niet lastig om haar, dan omhelzen haar op een vriendelijke manier, hetzij om haar te feliciteren met een prestatie van haar of je kunt het zelfs gebruiken als groet.
 4. 4
  Veel lachen. Doe niet te veel, maar knipperende haar die parelwitte blanken naar haar eens in de zoveel tijd zal haar zich speciaal voelen.
 5. 5
  Vraag om hulp. Toont een zwakke kant zou kunnen gaan tegen alles wat je ooit hebt overwogen "sexy", maar het zal het meisje zich belangrijk voelt als ze je kunnen helpen met iets. Ga naar haar toe en vraag om haar hulp op een huiswerkopdracht. Niet alleen zal ze je waarschijnlijk helpen, maar je zult in staat zijn om emotioneel en fysiek dichter bij haar te krijgen!
 6. 6
  Handelen zoals je wilt dat ze slecht. De meeste meisjes kunnen niet ontkennen dat toen een jongen (een jongen ze graag als een vriend of meer) werkt als ze willen een meisje, ze houdt ervan.
  • Lijken niet wanhopig. Wees niet gratis elke wil om rond te hangen bij haar. Ze zal meer kans om te werken voor u als ze niet denken dat je zal er altijd zijn.
 7. 7
  Doen maken het duidelijk dat je wilt haar date. Zijn bewezen dat wanneer iemand wil je date, je bent twee keer zo aangetrokken tot hen als je zou zijn geweest.

Tips

 • Lach niet maken van haar of zeg iets voor haar betekenen. Zeggen "Grapje" niet knippen. Het beledigen van een meisje zal zeker niet haar te vinden. Zelfs plagen kan worden genomen op de verkeerde manier, dus zorg ervoor dat wanneer je haar plagen dat het volkomen duidelijk dat je gewoon plagen.
 • Vertel haar dat je wilt haar nummer te krijgen, maar niet overhaast in het. Als u bent klaar om te vertrekken vraag haar om haar telefoonnummer.
 • Probeer altijd een manier om te hangen met hen vinden. Als je ouders zijn mensen die niet echt laten hangen veel, vooral met meisjes, dan vertellen ze dat je gaat om te hangen met je vrienden van school. (Voor wat advies, moet je waarschijnlijk 1 of 2 vrienden die je cool met komen met je gewoon zo je ouders kan niets zeggen zijn). Natuurlijk, als je niet wilt om te liegen tegen je ouders, dan niet. In plaats daarvan hangen met het meisje dat je graag heel veel op school of hebben een hart-op-hart spreken met je ouders over hoe je zou willen meer uit te hangen met dit meisje.
 • Als ze zegt ja vergeet niet om haar te bedanken voor het geven van je deze kans en dan ofwel haar knuffelen of gewoon weg te lopen en laat haar weten dat je zal met haar praten als je thuis komt, maar niet in een onbeleefde manier. Als ze nee zegt, niet boos te krijgen, misschien heeft ze veel aan haar hoofd, of misschien is ze niet klaar voor een relatie. Ze zou ook willen zeggen ja, maar ze is verlegen. Hoe dan ook, te koelen en laat haar weten dat je haar beslissing respecteren. Dit betekent niet dat voor u om te stoppen met haar te praten, hetzij. Dit betekent gewoon dat ze misschien niet willen verhuizen uit de vriendschap zone of ze kon wachten om te zien hoe u reageert, of zij gewoon zou je niet zien als iemand dat ze een relatie met zou hebben. Hoe dan ook, met oog voor haar!
 • Meisjes houden van spontane daden van genegenheid.
 • Verberg nooit hoe je je voelt. Behandelen haar als ze is de meest geweldige meisje van de wereld, want als je haar genoeg om te kijken hoe je haar om je online wilt, heb je waarschijnlijk denkt dat ze is.
 • Na een paar weken tot maanden (wacht niet te lang maar omdat ze misschien interesse verliezen of denken dat je niet geïnteresseerd bent) leiden haar op. Laat haar weten op een sluwe manier die u wilt verplaatsen uit de vriendschap zone. Vertel haar hoe je je voelt en dan zien of ze volgt langs en krijgt waar je naartoe gaat. Pop dan de vraag. Altijd proberen om een ​​manier om de kennis die ze kunnen denken en dat je niet een antwoord nodig hebt daar en dan te laten vinden. Vertel haar dat je heb zin om te vragen, maar je gewoon niet wist hoe. Dat maakt meisjes zich speciaal voelen.
 • Corny pick-up lines zijn altijd leuk, maar gebruik ze niet te vaak.
 • Nooit stoppen met haar te bellen. Probeer haar dagelijks bellen. Altijd laat haar weten dat je geïnteresseerd bent. Niet altijd brengen hoe je haar wel. Een of twee keer elke keer dat je met haar praten over de telefoon. Vertel haar wat je wilt over haar. Overdrijf het niet, omdat je zou kunnen beginnen te lijken wanhopig en wil je nooit meer een meisje te denken dat je wanhopig bent, omdat ze ofwel zullen de overhand hebben of zullen ze beginnen te verliezen belang omdat meisjes als kerels met een zachte kant en een sterke kant (niet altijd fysiek).

Waarschuwingen

 • Haar niet te leiden op. Als je mag haar niet genoeg om in een echte relatie met haar dan niet maken haar denken dat je je voelt over haar op een romantische manier.
 • Als ze een vriendje, back off.
 • Raak niet gehecht.