Wkanl

Hoe maak je een tattoo te krijgen zonder je ouders weten

Als je zijn sterven om een ​​tattoo te krijgen, maar je ouders hebben gedreigd om u te aarden, weg te nemen je telefoon, of zelfs kick je uit het huis, hier zijn enkele stappen die zullen zorgen dat ze zullen nooit te weten komen over die fee op uw hip. De hoeveelheid succes die u ontvangt na het volgen van dit artikel kan afwijken.

Stappen

Hoe maak je een tattoo te krijgen zonder je ouders weten. Hier krijg je een kleine tatoeage op een plek zullen ze niet zien.
Hoe maak je een tattoo te krijgen zonder je ouders weten. Hier krijg je een kleine tatoeage op een plek zullen ze niet zien.

Als je bij je ouders woont:

 1. 1
  Hier krijg je een kleine tatoeage op een plek zullen ze niet zien. De enkel is een goede plek om te beginnen, omdat het kan worden gedekt door een band-steun tijdens de zomer en schoenen in de winter. Op de achterkant van je nek net onder de haarlijn is ook een geweldige plek. De binnenkant van je bovenarmen of op de achterkant van je been zijn ook minder voor de hand liggende plekken. Een gebied dat kan worden gedekt door een badpak zou fijn moeten zijn, en voor meisjes op je borsten en borst.
 2. 2
  Vertel hen wat ze willen horen. Moet onderwerp van tatoeages ooit komen in een gesprek wanneer je ouders aanwezig zijn, worden kalmeren en hen vertellen hoeveel je nooit zou willen een of expliciete interesse in het krijgen van een, "als je ouder bent" natuurlijk.

Als je niet bij je ouders woont:

 1. 1
  Als je niet bij je ouders woont, heb je betere opties voor maten. Als je dat doet krijg je een grote tatoeage, geen bezoek aan je ouders of laat ze je bezoeken tijdens de zomer, tenzij u kunt gemakkelijk het te verdoezelen. Wintertijd is makkelijker om een ​​tattoo te verbergen, want je lagen kunt dragen zonder dat iemand vragen waarom.

Tips

 • Probeer een beeld of zin die je uiteindelijk krijgt moe van het zien niet te krijgen. Tatoeage verwijderen is meestal pijnlijk en duur.
 • Als u besluit om een ​​tatoeage te krijgen, zorg ervoor dat het zal staan ​​voor iets wat belangrijk is en niet iets dat op korte termijn.
 • Neem een ​​goede verzorging van het en volg alle van de nazorg instructies.
 • Proberen om een ​​kleine te krijgen.
 • Als je jonger bent dan 18, zullen de meeste studio's weigeren u een tatoeage te geven zonder toestemming van de ouders.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig waar je je tattoo gedaan. Zorg ervoor dat het wordt gedaan op een juiste tattooshop die geloofwaardigheid heeft. Als je jonger bent dan leeftijd en er iets mis gaat, zullen je ouders hoogstwaarschijnlijk kennis en weten te komen over je tattoo.
 • Wees bereid om je ouders te vertellen. Als er iets mis gaat, moet u wellicht uw ouders advies of hulp.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld
 • Kleding met lange mouwen (voor arm tatoeages)