Wkanl

Hoe maak je een succesvolle club op te richten

Heb je ooit al die clubs die echt succesvol gezien? Ooit wilde een van die clubs voor jezelf beginnen en aan het hoofd van het? Ja? Volg deze simpele stappen en je succes moet hebben! Dus lees net beneden!

Stappen

Hoe maak je een succesvolle club op te richten. Bepaal wat voor soort van een club het zal worden en bedenken een pakkende naam.
Hoe maak je een succesvolle club op te richten. Bepaal wat voor soort van een club het zal worden en bedenken een pakkende naam.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort van een club het zal worden en bedenken een pakkende naam. De club moet een onderwerp en de mensen in je club te verzamelen, omdat ze delen een gemeenschappelijk belang.
 2. 2
  Erachter te komen waar en wanneer je club zal ontmoeten. Als u wilt dat de bijeenkomsten die gehouden wordt op uw school, praat erover met uw andere clubleden eerste. Is het gewoon een keer per maand of twee keer per week je ontmoeten? Het is belangrijk om deze gegevens gladgestreken, zodat uw leden niet in de war raken. Zorg ervoor dat iedereen kan gemakkelijk naar de vergaderingen. Als ze niet naar elke bijeenkomst kunnen komen, het is in orde!
 3. 3
  Begin werven van leden voor je club. De meeste leden is meestal een van je vrienden, maar een paar mensen die je niet goed kent moet worden toegestaan ​​om toe te treden zodat het meer populair zal worden. Maar houd in gedachten, hebben van te veel leden kan leiden tot een hoop woede of frustratie.
 4. 4
  Oprichting van een "regering" in je club. Je zou kunnen omvatten:
  • een leider (voorzitter). Zij moeten de club, vergaderingen lopen, en handhaving van de regels
  • een plaatsvervangend leider, wie de leiding toen de leider niet kan maken (vice-president)
  • een penningmeester. Ze moeten behandelt de club geld, en bijhouden van de contributie voor lidmaatschappen, de rekeningen betalen voor de clubs werkzaamheden en activiteiten. Zij moeten ook een register bijhouden van alle debet en credit voor boekhoudkundige doeleinden.
  • een secretaresse. Ze moeten notulen op van elke vergadering en lees ze voor correctie of aanvulling op elke opeenvolgende vergadering. Zij kunnen helpen met de activiteiten van de club, zoals de gebeurtenissen die worden gehost, en geven een verslag van het evenement op bijeenkomsten die deze gebeurtenissen te volgen.
  • een historicus. Ze moeten een verslag van de activiteiten die de club hosts, enz. houden
  • een hoofd van Events. Ze moeten delegeren clubleden te helpen bij de planning van de georganiseerde activiteiten.
  • een reclame-team. Ze moeten verantwoordelijk zijn voor het creëren van folders enz. zijn
 5. 5
  Beslis over een club symbool, kleuren, enz. Dit moet ook worden beslist door de club en gestemd.
 6. 6
  Maak club ids. Maak een sjabloon met uw naam, naam van de club, rang van het lid (als ze er een), contactinfo voor de club, club locatie, en de tijd sinds ze lid werd.
 7. 7
  Krijg een motto / slogan. Deze stap is optioneel, maar het kan helpen om iedereen in de club te houden op het juiste spoor. Maak het inspirerend.
 8. 8
  Laat uw eerste ontmoeting. Het beste is om snacks en een soort van spellen hebben om een ​​goede indruk te maken. Bel leden om hen te herinneren aan de eerste bijeenkomst, want het is het beste als iedereen aanwezig.
 9. 9
  Blijven bewegen naar voren. Heb een goede grondwet te helpen verduidelijken wat je wilt doen en hoe. Help je officieren om te weten wat ze moeten doen en hoe zich te gedragen. Er zijn boeken om u te begeleiden in deze dingen - een krijgen.

Waarschuwingen

 • Laat je niet al deze "leider" bedrijf te krijgen om je hoofd: worden te up zwol van trots en zowel uw leden zullen u omverwerpen of ze gewoon vertrekken. Je moet eerlijk zijn en niet worden geplakt op.
 • Zien dat uw groep niet al te "exclusieve" te worden, anders zullen de mensen beginnen te denken van je club en alle leden in het als egoïstisch, en zij zullen u de koude schouder te geven.
 • Begin niet met je club tot je zeker bent dat je alles georganiseerd hebt