Wkanl

Hoe maak je een rolmodel te kiezen

Rolmodellen zijn belangrijk. Ze helpen ons wordt de persoon die we willen zijn en ons inspireren om een ​​verschil te maken. Het kiezen wijselijk betekent dat u correct worden beïnvloed en zullen u helpen de beste persoon die je kunt zijn. Te zijn zoals iemand. moet je hard werken.

Stappen

Hoe maak je een rolmodel te kiezen. Vergeet niet dat alleen goden zijn perfect.
Hoe maak je een rolmodel te kiezen. Vergeet niet dat alleen goden zijn perfect.
 1. 1
  Vergeet niet dat alleen goden zijn perfect. Gods volmaakt zij, maar mensen zijn niet. Verwacht geen rolmodel perfect te zijn, ze kunnen fouten maken. Natuurlijk, als je wilt een perfecte rolmodel, zou u willen gaan met Jezus Christus of Boeddha of God een andere religie's.
 2. 2
  Kijk voor iemand die het leven het leven zoals je zou willen. Als u wilt een beroemde schrijver te zijn, kan uw rolmodel iemand die succesvol is geweest bij het schrijven zijn. Heeft u altijd al wilde een verpleegkundige te zijn, kan uw rolmodel iemand bij uw plaatselijke ziekenhuis, die is gewijd aan hun baan en iemand die je omhoog kijkt om voor hun prestaties zijn.
 3. 3
  Kijk voor de belangrijkste kenmerken die je wilt bereiken. Kies een rolmodel die iets vindt bewonderenswaardig, zoals verhoogde veel geld voor het goede doel, redde veel levens kunnen gedaan hebben, geholpen mensen in nood of ontdekt de genezing van een ziekte. Zoek iemand die heeft goede eigenschappen die je niet hoeft (nog!). Hier zijn een aantal dingen na te denken over:
  • Kies iemand die een gevoel van doel. Een goed rolmodel zou iemand die weet wie ze zijn zijn. Je wilt niet dat iemand die lijkt perfect, maar een gevoel van doel niet heeft. Je wilt iemand die niet zullen doen alsof ze iemand die ze zijn niet en zullen niet nep alleen maar om andere mensen aan te passen zijn.
  • Beschouw iemand die denkt dat het goed is om uniek te zijn, zelfs als dat betekent het aanvaarden enige spot. Ze moeten zorgen dat u een goed gevoel over jezelf te voelen, moeten ze niet maken je jezelf te vergelijken met hen en wensen u vrij waren.
  • Beschouw iemand die goed samenwerkt met anderen, en iemand die vriendelijk en kan goed communiceren met mensen. Net als een leraar. Mensen zijn makkelijk te begrijpen en na te bootsen wanneer ze goed communiceren.
  • Beschouw iemand die niet altijd met de eer voor wat ze doen.
 4. 4
  Focus op wat goed is niet na te bootsen wat slecht is.

Tips

 • Emuleren hem of haar tot je bent een rolmodel jezelf, dat is hoe je kunt weten dat je de eigenschap onder de knie hebt.
 • Houd in gedachten dat het hebben van een rolmodel betekent niet dat je precies geworden zoals die persoon. Vergeet niet om je individualiteit te behouden. Na te doen, maar zet je eigen individualiteit in de dingen die ze doen.
 • Ware rolmodellen zijn degenen die de kwaliteiten die we zouden willen hebben bezitten. Rolmodellen zijn ook mensen die ons hebben beïnvloed op een manier die maakt ons beter willen inwoners. Soms hebben we geen mensen die we zijn emuleren erkennen totdat wij hebben gemerkt onze eigen persoonlijke groei en vooruitgang die zij hebben veroorzaakt.
 • Nog steeds luisteren naar andere mensen. Soms kunnen we blind zijn voor onze eigen fouten, en kunnen we slechte eigenschappen na te bootsen. Accepteer ideeën van anderen goed, zodat u niet dezelfde fouten die ze zouden hebben gemaakt maken.

Waarschuwingen

 • Sommige slecht gekozen rolmodellen kunnen gebruik maken van hun positie en maak je dingen doen om je slechte of een zeer slechte invloed op anderen te kijken. Zorg ervoor dat je je niet aan een en emuleren iemand zonder nadenken.
 • Zorg ervoor om te onthouden dat mensen onvolmaakt zijn.