Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je wilt praten als ze een vriendje

Dit kan heel makkelijk, of moeilijk, het hangt af van hoe je deze benadert. Als je vastbesloten bent om het meisje te krijgen, zijn hier een aantal stappen te nemen.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je wilt praten als ze een vriendje. Behandel haar met hetzelfde respect je zou tonen aan een ander meisje.
Hoe maak je een meisje dat je wilt praten als ze een vriendje. Behandel haar met hetzelfde respect je zou tonen aan een ander meisje.
 1. 1
  Behandel haar met hetzelfde respect je zou tonen aan een ander meisje. We kunnen dit niet genoeg benadrukken. Zelfs als je in de vriend zone hoe dan ook, het is een stuk beter dan het niet vrienden helemaal.
 2. 2
  Haar te leren kennen en word haar vriend. Als u weet dat het meisje, proberen om te zien of ze ooit wil ergens te hangen.
 3. 3
  Kijk hoe ze werkt. Als ze 'flirt' met u, zou ze worden waardoor u "tekenen" om te proberen om u te vertellen dat ze je leuk vindt, als ze net fungeert als een vriend, proberen om meer tijd samen door te brengen.
 4. 4
  Wacht tot je haar goed kennen of jullie beter bevriend worden, dan proberen om te zien of ze ooit wil om uit te gaan of iets dergelijks.
 5. 5
  Krijgen tot een punt waar je denkt dat ze misschien net als u, dan proberen om haar te vragen zonder daadwerkelijk te zeggen "ik hou van jou". Als je zegt dat en ze zegt dat jij en zij zijn gewoon goede vrienden, dan is het gemak een beetje af en laat de dingen stromen vanzelf, als je gewoon wilt om haar te vertellen ze je leuk vindt, zorg ervoor dat ze is niet het type om haar vriendje te vertellen, dat zal conflict en eventueel een gevecht tussen jou en dat vriendje veroorzaken.

Tips

 • Opmerking; Zorg ervoor dat haar vriend er niet is wanneer je dit doet.
 • Praat met haar en als ze praat over dingen die je kan betrekking hebben, dan wanneer je praat en luister naar haar, zal ze beginnen te denken, "Wow, hij en ik kon echt goed samen te zijn", kon ze ook naar je toe komen wanneer ze wil om te praten over dingen die ze niet kan delen met haar vriend.
 • Niet iedereen die je leuk haar, tenzij het je beste vriend en je kunt hem / haar vertrouwen vertellen.
 • Als je in een goede met haar vrienden, kunnen ze eventueel vertel haar leuke dingen over jou en ze kon beginnen aan zijn geïnteresseerd in jou.
 • Handelen niet raar om haar heen, gewoon cool en regelmatig worden rond haar en vervolgens haar een leien dakje vanaf daar.
 • Probeer niet om met haar praten als je weet dat het vriendje oorzaak je zou krijgen in een gevecht met hem.

Waarschuwingen

 • Laat nooit het feit dat je haar als je een amateur, slip uit voor iedereen die van een goede relatie met haar heeft, konden ze haar of haar vriend te vertellen, en dat is niet het grootste ding dat kan gebeuren.
 • Als het meisje behandelt je net als een broer, dan is dat de 'kus des doods', en zullen ze meestal alleen maar willen je vriend zijn dan - Maar de tijd heelt alle wonden! Het is nooit onmogelijk.
 • Let op: Als ze breekt met haar vriend bij je zijn, wat is om haar te stoppen van het breken met je beurt bij een nieuwe man komt langs?
 • Als haar vriendje en je geliefde samen zijn, niet betrokken raken, zullen ze handelen alsof je niet bestaat. Het gezelschap van het echtpaar zou raar zijn met de vriendschap met je geliefde.
 • Haar niet geef uw AIM-of e-mailadres als u bent lafhartigen, kon ze last van je en breek je, als dat gebeurt, zal u waarschijnlijk vertellen haar dat je van haar, en dat als een probleem zou kunnen opleveren als het krijgt rond.

Dingen die je nodig hebt

 • Goede relatie met het meisje (als je niet zo'n relatie hebben, maken een)
 • Goede relatie met vrienden van het meisje (proberen om vrienden te zijn met hen, zodat ze kunnen in feite vertel haar om vrienden met je zijn)
 • Als u al een goede relatie met haar vrienden bent u goed om je volgende zet te maken.