Wkanl

Hoe maak je een man verslaafd aan u

"Hoe maak ik hem verslaafd aan mij?" Dit is een vraag die iedereen kan tegenkomen in hun leven, vaak meer dan een keer. Hoe wel? Er is geen pasklaar antwoord op die vraag, en u zult blijven leren in je leven. Echter, er zijn een paar tips die u kunnen helpen. Dus uw veiligheidsgordel vast en maak je klaar om ace die verleiding campagne!

Stappen

Hoe maak je een man verslaafd aan u. Vertel het niet aan je vrienden.
Hoe maak je een man verslaafd aan u. Vertel het niet aan je vrienden.
 1. 1
  Vertel het niet aan je vrienden. Niet doen. Zelfs je BFF. Voor een, zult u minder pijnlijk zijn als het blijkt dat je niet zo in hem. Voor twee, zult u voorkomen dat de lastige situaties zoals: "Is dit het ene?" in de luidste stem mogelijk is wanneer hij is gewoon een paar meter afstand. U zult ook voorkomen dat je vrienden proberen om u een hand te geven. Ze bedoelen het goed - maar het eindigt vaak in een ramp. U kunt ze vertellen alleen als 1 / zij zelfs niet de meest afgelegen kans om hem te ontmoeten of 2/If een van de hieronder beschreven stappen kunnen fysiek niet worden bereikt zonder de samenwerking hebben. Maar anders, je bent op je eigen op dit ene.
 2. 2
  Hem te leren kennen. Dit klinkt misschien belachelijk, maar het is zeer belangrijk. Ten eerste, je wilt er zeker van zijn dat hij echt de perfecte man je denkt dat hij is - niet alleen een handige gezicht voor je innerlijke Prince Charming - en u ook wilt dat hij weet dat je bestaat! Dus haal diep adem en ga met hem praten. Een heel simpel "Hallo, ik ben..." zal doen. Proberen te klinken zo normaal mogelijk. Praat met hem als je aan iemand die je zou willen om vriendschap te sluiten zou praten - verleiden hem komt later.
 3. 3
  Probeer hem op een regelmatige basis te zien. OK, nu hij weet wie je bent. Maak je geen zorgen als je eerste keer met hem te praten was niet perfect, omdat je nu gaat proberen om hem heen meer en pique zijn belangen. Logisch: je zou helemaal een sentimentele belangstelling voor iemand wiens bestaan ​​je bent slechts marginaal bewust van? Nou dat is de manier waarop hij voor je voelt op dit moment. Als u hebben gemeenschappelijke vrienden (vrienden, mind: niet willekeurig kennissen Anders is het te achterdochtig..) Proberen die om hen heen meer - en als hij komt, praat met hem: beantwoorden aan wat hij zojuist gezegd, reageren. Duw niet zelf naar voren te veel, maar probeer hem het gevoel alsof je een persoon wetenswaardigheden. Als je twee cirkels van vrienden niet oversteken, hoop niet verliezen! Be strategische. Als je hem alleen te zien bij de lunch, nodigen hem uit om mee te doen aan uw tafel. Als je hem ziet in de gangen, probeer dan een gesprek met hem. Niet om te zetten in een stalker, maar wees open en vriendelijk. Het gevoel dat je moet brengen is van belang. Op die manier zal hij comfortabel voelen als hij wil leren kennen je een beetje meer.
 4. 4
  Maak hem niet bang maken. Zoals eerder vermeld, niet om te zetten in een stalker. Niet hem overal te volgen hij gaat, niet toetreden elke club hij inch Wees aardig en vrolijk toen met hem, maar uw ontmoetingen mogen niet worden gedwongen. Als hij je ziet opeens overal, zul je hem bang. Dit is een van de moeilijkste stappen - het vinden van de juiste balans - maar je zult uiteindelijk beheren. Vergeet niet: je kunt niet de tijd forceren. Hij zal je weg komen als je te handhaven die disposities van vriendelijke belangstelling.
 5. 5
  Onder hem in je vriendenkring. Nu dat je een beetje meer dan alleen vage kennissen, is de volgende stap steeds vrienden. Veel mensen zeggen dat dit misschien een verkeerde beweging te zijn, maar de meeste van de tijd, dit is niet het geval. Het zal u helpen om de belangrijkste risico's, dat wil zeggen, om hem te laten verliefd op een persoon die je niet vermijden. Onder uw vrienden, je jezelf bent - en als je wilt dat hij verslaafd aan u, moet je je ware zelf te zijn vanaf het begin. Bovendien steeds vrienden zal helpen om te zien hoeveel raakvlakken je hebt. Als je op zijn warme, vriendelijke en interessante (die je ongetwijfeld bent) je vrienden worden op de meest natuurlijke manier mogelijk. Vergeet niet: hoe heb je al die mensen je bent omringd met vriendschap? Nou, als het werkte voor hen, het zal voor hem te werken!
 6. 6
  Maak hem zich speciaal voelen. OK, nu je vrienden zijn, je wilt dat hij weet dat hij meer is dan alleen maar "een van de jongens 'voor u. Maak het niet te duidelijk te maken, maar probeer hem vast te stellen een beetje. Heb hem je grootste geheim niet vertellen ooit - u zult hem bang te maken - maar wel enigszins vreemde dingen die laten je het gevoel dicht bij hem of dat je aan hem dacht. Bijvoorbeeld, als je niet gemakkelijk je gevoelens te delen, probeer hem te vertellen dingen als "Nou, ik voel me een beetje blauw vandaag". Of als u sprak over een soort van zoete hij hield, proberen en breng hem een ​​stuk ervan - en een voor jezelf, ook. Maak het niet te duidelijk te maken - als we het eerste voorbeeld weer te nemen, hem niet vertellen "OMG ik voel me zo depressief, ik ben zo verdrietig, het is verschrikkelijk", omdat je hem zou schrikken: hij zou niet begrijpen, terwijl, plotseling, je begon te praten dat veel over jezelf. Alles moet natuurlijk. Een beetje vreemd misschien, maar nooit geforceerd. Vergeet niet: het sleutelwoord is "subtiliteit". Wat je wilt is hem langzaam te wikkelen zijn hoofd rond het feit dat u en hem hebben veel gemeen. Door het tonen van hem vertrouwen en geven hem een ​​beetje meer aandacht dan je andere vrienden, zal hij onbewust registreren gebeurt is dat er iets.
 7. 7
  Maken het meer voor de hand. Na een veilige hoeveelheid tijd doorgebracht in deze tussenzone, kunt u doorgaan naar de volgende stap. Deze tijdsduur is afhankelijk van de man: je moet voelen wanneer het veilig is om verder te gaan. Kortom, je weet dat je kunt gaan als hij begint geeft je wat extra aandacht. Nu, is het tijd om de zeer-near-to-flirten zone in te voeren. Vertel hem dingen als "Ik mis / miste je", "Ik zag / gemaakt / ontmoet... en ik dacht aan jou" Raak hem meer - leunen op zijn schouder als je moe bent, bijvoorbeeld. Op dit punt, moet u een niveau van vertrouwen tussen u en hem hebben bereikt wanneer het voor u mogelijk om zoiets te doen. Lichamelijke intimiteit is essentieel: het zal hem in staat stellen om te beginnen vraagtekens bij zijn gevoelens. Maar plakken niet naar hem: hij is nog maar je vriend. Fysiek contact moet dus af en toe. Hebben altijd een plausibele reden: vermoeidheid, gevoel blauw en nodig een knuffel... Nogmaals, is het essentieel om hem niet te laten schrikken.
 8. 8
  Vraag hem uit. Misschien zal hij het zelf doen - in dat geval, gefeliciteerd - maar misschien zal hij niet. In dat geval, raak niet in paniek. Vergeet niet het is net zo moeilijk voor jongens als voor meisjes. Als hij je niet mee uit te vragen, maar dat betekent niet dat hij je niet mag: het zou kunnen betekenen dat hij bang. Drop hints zoals "Ik zou graag deze film te zien, maar helaas, helaas, al mijn vrienden hebben het al gezien". En als hij dan nog niet je uit te vragen, goed... doe het zelf. Rolpatronen zijn zo vorige eeuw.
 9. 9
  Geniet van uw happy end. Nou, dit was lang en vermoeiend, maar je eindelijk daar. Gefeliciteerd!

Tips

 • Opmerking: Vergeet niet om niet te wanhopig kijken, zelfs als je zo verliefd op dit beeld van uw Mr Right. Om hem te houden je uiterlijke verschijning kan eenvoudig zijn, maar om hem van je houden zoals je bent is veel moeilijker. Zijnde te gehecht aan hem zal hem schrikken; hij zal binnenkort worden uitgeschakeld door uw wanhopige houding. Negeer hem maar een paar keer, de risico's zijn als je hem negeert te veel, zullen er problemen komen op de lange termijn. De kant is zijn hart zal vragen of je hem wilt of niet en het resultaat is...
  • Hij zal meer over je denken! Lijken niet de hele tijd beschikbaar nadat je weg langs je "vriend podium." Dit zal hem je missen en vraag me af wat er gaande is in je leven. Hij weet dat zijn niet het enige onderwerp op uw schema, waardoor hij zorg en liefde je meer en meer.
  • Bewaar deze instructies op het achterhoofd terwijl ze vriendelijk op hetzelfde moment... maar houden van uw afstand soms kan je helpen
 • Wees geduldig. Dat zal niet gemakkelijk zijn. Zoals elke militaire campagne, zal het lang en vol obstakels. Er zijn tijden dat u zult alles willen stoppen. Maar niet doen. Het is de moeite waard.
 • Vergeet niet dat meisjes en jongens niet zijn aangesloten op dezelfde manier. Als hij niet je hints krijgen - het is normaal. Als je soms het gevoel wanhopig naar hoe blind hij is - het is normaal. Je praat met hem in een vreemde taal.
 • Als deze campagne niet tot jou en hem samen te komen - maak je geen zorgen. Je hebt gedaan wat je kon doen. Het is niet jouw schuld. Je bent mooi en fascinerend op je eigen manier en op een dag, zul je iemand die je ten volle bewust van uw kwaliteiten te vinden. En zelfs als het niet eindigen zoals je zou willen dat het einde, je kreeg een vriend in het proces.