Wkanl

Hoe maak je een kapsel dat past bij uw persoonlijkheid te krijgen

Het is moeilijk om jezelf te uiten op een school, vooral in uniform of religieus georiënteerd degenen-maar je kapsel kan alles overbrengen over u, van anarchistische naar kunststudent. Leer hoe u uw haar stijl voor elke dag, snel, en je halverwege bent.

Stappen

Hoe maak je een kapsel dat past bij uw persoonlijkheid te krijgen. Bepalen wat uw haarkleur is (kijk maar in de spiegel) en wat complimenten het.
Hoe maak je een kapsel dat past bij uw persoonlijkheid te krijgen. Bepalen wat uw haarkleur is (kijk maar in de spiegel) en wat complimenten het.
 1. 1
  Bepalen wat uw haarkleur is (kijk maar in de spiegel) en wat complimenten het. Probeer op een uniform of casual outfit van het type dat je zou dragen, en bedek de kraag met een handdoek als je gebruik maakt van een pommade, strepen kleurstof of gel.
 2. 2
  Brainstormen over wat je wilt overbrengen. Haar kan een nuttig doek onbesneden zijn, maar als je wilt dat het korter of langer wilt u misschien een gesneden een paar maanden te proberen vóór de eigenlijke schoolgebouw openingsdatum om te zien hoe je het leuk vindt.
 3. 3
  Verzamel uw leveringen. Schoon haar (maar niet al te schoon, misschien gewassen gisteravond is goed) is een duidelijke noodzaak, en alle andere elementaire stylingproducten (Gel, mousse, hair lotion of conditioner) zijn goed, plus eventuele accessoires die u zou kunnen kiezen om te dragen.
 4. 4
  Zitten in de voorkant van een spiegel, en in uw haar. Trek lang haar als je wilt dat vormgegeven als, of dempen van een haarborstel en voer het uit door je haar te frizzes temmen. Een rechte deel is goed voor duidelijke huid, maar het vestigt de aandacht op je neus en lippen, die niet goed zou kunnen zijn op een dag waar je een enorme puist, bijvoorbeeld. Kies uw kant op basis van uw gezichtsvorm, en je kunt meer elders te vinden over dat.
 5. 5
  Praat met een stylist of familielid over hoe u de details van uw kapsel te kiezen. Lang, kan steil haar extra onderhoud of meer douchen tijd nodig, en kort haar is, hoewel minder werk, vaak een gedoe als je wilt aankleden.
 6. 6
  Style je haar hoe je het leuk vindt, maar niet te extreem. Kleurstof banen moet worden gedaan op een salon, en krultangen moet worden gebruikt met zorg-of helemaal niet.
 7. 7
  Praat met iemand die ervaren op het wegschieten van je haar. Je haar zegt veel over u, ten goede of ten kwade. Lang, kan sluik zwart haar op een normaal bleke, eerlijke persoon mensen de indruk dat je Goth of depressief te geven, maar fles blonde golven op een klein, normaal uitziende meisje ziet er totaal nep. Afro-Europese meisjes kunnen hun haar stijl op dezelfde manier, zonder problemen, maar zeer licht gekleurd, steil haar kan een bericht dat je probeert te preppy kijken. Korte kapsels als een bob worden vaak gezien als weinig-girly, maar korter, kan meer mannelijke bezuinigingen maken mensen van je denken als een tomboy, en dat je niet graag te kammen al uw haar!
 8. 8
  Maak het niet te uitgebreid te maken. Remember-10 minuten of minder goed is voor hairstyling, als je het nemen van meer-je te laat op school, werk of waar u naartoe wilt zijn.

Tips

 • Hoofdbanden zijn schattig-niet te vergeten ze te temmen lange lokken.
 • Proberen te gaan naar een kapper in plaats van het snijden van het thuis. Ze zijn meer professionele en je zou niet graag het kapsel dat je hebt thuis.
 • Wanneer je je haar in een knot of een paardenstaart, bind het terug met een boog of een sjaal in plaats van een gewone oude haar band om het er leuker.
 • Mooie pennen zijn schattig en goedkoop. U kunt versieren oude pinnen van het winkelcentrum of uit garage verkoop met verf, kralen of bloemen.
 • Een beetje getint vastspijkeren gel voegt Sass naar platte pony. Zorg ervoor dat u eerst contact op met uw uniforme regelgeving!

Waarschuwingen

 • Druk jezelf uit-maar niet overboord te gaan met klemmen, pennen of strepen, die afbreuk doen aan een meer gecompliceerde stijl.
 • Niet bleken je haar alleen-hulp krijgen!
 • Als u wilt uw haar recht met een stijltang, zorg ervoor dat u een warmte-bescherming gel of haarlak voordat rechttrekken het toe te passen, omdat de warmte droogt je haar op en maakt het uitvallen als je niet oppast.