Wkanl

Hoe maak je een goede dochter te zijn

Die een dochter is moeilijk. Hormonen, pesten en groepsdruk helpt ook niet. Als je moe bent van uw oude manieren en willen een betere, moreel rechtschapen dochter geworden dit is het artikel voor je.

Stappen

Hoe maak je een goede dochter te zijn. Maak een lijst van dingen die je zou kunnen doen dat je ouders willen.
Hoe maak je een goede dochter te zijn. Maak een lijst van dingen die je zou kunnen doen dat je ouders willen.
 1. 1
  Maak een lijst van dingen die je zou kunnen doen dat je ouders willen. Ook bepalen wat je het goed doen. U zult willen blijven doen die goede dingen, of doe ze nog beter.
 2. 2
  Probeer de problematische dingen te repareren. Bijvoorbeeld, als je niet genoeg je ouders laten zien, de moeite nemen elke ochtend om beide van je ouders een knuffel te geven en hen vertellen dat je van ze houdt. Het oplossen van eventuele problemen met uw familie en vrienden. Realiseer je dat je verkeerd kan zijn en danken iemand een verontschuldiging.
 3. 3
  Breng tijd door met je ouders. Krijg dicht bij hen en jezelf zijn om hen heen. Bijvoorbeeld: Ga naar het winkelcentrum en winkel met hen af ​​en toe, of vraag je moeder om te gaan een kopje koffie met u in het dichtstbijzijnde cafe. Deze binding kan uw relatie versterken.
 4. 4
  Reinig uw kamer. Op die manier krijg je een schone ruimte waar je kunt laat je gedachten de vrije loop, en zorg ervoor dat je ouders helpen wanneer ze het meest of het nu de afwas of het schoonmaken van de zolder, kleine dingen hulp nodig hebben.
 5. 5
  Past u goed op uzelf. Neem een ​​douche of bad, shampoo en conditie, en hydrateren. Niet alleen bij elkaar houden van jezelf maakt je goed voelt over jezelf, maar het laat je ouders aan de betere kant van je te zien.
 6. 6
  Draag neutrale kleuren van make-up, de meeste ouders niet willen dat hun dochters te veel aandacht te trekken, zodat in de meeste gevallen zijn best om het simpel te houden. Niet overdrijven uw accessoires of make-up!
 7. 7
  Luisteren als je ouders iets te zeggen hebben. Als je niet naar hen luisteren, zullen ze denken dat je respectloos bent. Zelfs als het iets is wat je bang bent (nemen van de vuilnis, de afwerking van uw huiswerk), zal het u helpen om een ​​beter persoon in het einde geworden. Vergeet niet dat ouders de kracht van het gezag en geld in het huis, en je zal de meeste kans om te krijgen wat je wilt als je een goede dochter.
 8. 8
  Leuke dingen doen voor anderen. Leuke dingen doen geeft je een warm gevoel van binnen en voel je je meer optimistisch.
 9. 9
  Doe je best en werken hard op school, goede cijfers halen, in de sport of andere inspanningen, hen mogelijkheden om trotse ouders te geven. Het is echter belangrijk te onthouden dat je moet om waar te zijn aan jezelf en weet wanneer het te veel, niet dragen van jezelf dun.
 10. 10
  Praat met je ouders over dingen die je zorgen over je relatie - Dingen die hun schuld kan zijn als de jouwe. Blijf rustig. Het laatste wat je wilt is om een ​​gevecht te hebben. Wanneer beide partijen hebben besloten wat te lossen, vertel hen je van ze houdt. Geef ze een knuffel en afscheid. Neem dan een wandeling of iets zo je moeder / vader zal denken over wat hij / zij zojuist heeft afgesproken.
 11. 11
  Geniet van de eenvoudige dingen met je ouders. Naar hun favoriete tv-show samen, eten samen eten, films kijken en spelletjes doen. Laat ze niet het gevoel dat hun kleine meisje is weg te trekken.
 12. 12
  Blijf kalm en bedaard. Of een meisje trok je haar in de klas of duwde je dan of je hebt een kleine broer of zus die gewoon niet geven u de ruimte vriendelijk borstel ze af - je ouders zullen je kalm gedrag waarderen.
 13. 13
  Vertel altijd de waarheid! Het is goed om de waarheid te vertellen, zelfs als je niet wilt.
 14. 14
  Altijd respect en vertrouwen je ouders. Zij zijn uw weldoeners

Tips

 • Wees altijd dankbaar van wat je ouders voor je heeft gedaan.
 • Behandel uw moeder of vader erg vriendelijk. Resultaat vriendelijkheid en liefde voor hen zal natuurlijk zorgen voor meer liefde en vriendelijkheid voor terug. Bijvoorbeeld, vraag hen of ze helpen op een karwei nodig.
 • Altijd kijken naar je mond als je praat met je ouders, hen niet beledigen of schreeuwen tegen hen, wees beleefd en vriendelijk voor hen, dat zal ze waarderen je meer als hun dochter.
 • Altijd proberen om uw houding onder controle te houden of ze kunnen je de grond als dat niet doen.
 • Help je ouders met het koken en de afwas nu en dan.
 • Praat nooit terug! Je moet hun beslissingen te volgen zonder te zeggen, "je bent dom" of elk ander ding dat zal woede hen.
 • Zijn altijd kalm, als ze verkeerd zijn, niet schreeuwen tegen of onderbreken hen. Als ze iets goed zeggen, open je oren en luister.
 • Praat nooit achter de rug van je ouders. De wereld is vol met mensen die zullen altijd af waarom hun dochter is zo gemeen. Hou van jezelf eerst, en niet dingen die zal krijgen je ouders om je te aarden doen.
 • Heb lui en doe niets voor hen niet handelen en luisteren naar alles wat ze zeggen.
 • Als je ooit eens bent met iets wat je ouders beveel je om te doen, doe het gewoon. Kom dan later terug en zeggen: "He, is alles wat ik voor je kan doen? ' Zeg het gewoon vriendelijk, niet in een onbeschofte wijze. Tenzij je wilt worden gestraft.
 • Wees jezelf. Doe jezelf geen pijn, dump je vrienden die zijn onbeleefd, of pretenderen iets wat je niet bent. Gewoon krijgen de dankbaarheid van je ouders. Je ouders van je houden om wie je bent!
 • Luisteren als ze met je praten. Als je niet oplet en uiteindelijk zeggen: "Wat?" veel, zal het hen erg boos maken.
 • Praat met je ouders zo veel mogelijk, en niet iets voor hen verbergen, geheimen maken ze je niet meer vertrouwen.
 • Zeg ze niet wat te doen voor you.That zal ze heel boos maken.
 • Onafhankelijk zijn en laten zien dat je dingen (klusjes, etc.) kan doen zonder je ouders te vragen.
 • Gebruik geen sarcasme rond je ouders. Dit kan erg vervelend en soms maken mensen hun geduld verliezen.
 • De meeste moeders houden van thee of breien dus zorg iets voor haar toen ze het gevoel naar beneden.
 • Als je ouders overbezorgd van u, het is omdat ze houden en zich zorgen maken over jou. Maar, als ze doen het heel vaak, ze vragen waarom. Zij zullen u vertellen de reden waarom.
 • Begrijp uw erfenis, ouders willen doorgeven tradities.
 • Probeer om genoeg sleep.Go te slapen om 9:00 of 10:00.
 • Proberen om plezier te hebben met je ouders, maar niet te veel plezier, sommige ouders zijn zeer ernstig en kunnen zij willen dat je op die manier te handelen, en als je dat doet, dat ze zou denken dat je onverantwoordelijk, onvolwassen of kinderachtig bent.
 • Laat je niet in een relatie of gaan daten elke man zonder toestemming van je ouders
 • Maak een notebook voor wat je wilt doen om ze te laten je liefde en maken ze trots op je.
 • Maken hun bed of schoon hun badkamer. Doe iets voor hen.
 • Gewoon schrijven een gedicht over hoe vriendelijk ze zijn. Dus ze voelen zich meer geliefd en gewaardeerd als je ouders.
 • Maak een herinnering doos / notebook. Noteer alle dingen die je boos op of de dingen die je ouders doen. Lees het hardop om ze een keer per week.So ze weten wat er gaande is in je gedachten.

Waarschuwingen

 • Houd van hen voor wie ze zijn, en veroordeel hen niet en nooit schreeuwen naar hen.
 • Het lijkt alsof dit is moeilijk. Het is echt niet. Alles wat je nodig hebt is ontspanning en passie. Dat zal u helpen een betere dochter.
 • Respecteer je ouders en hun visie op dingen, ook al is het een beetje vreemd of excentriek. Zolang het niet volkomen krankzinnig, omgaan met het.
 • Als u het niet eens met iets dat je ouders zegt / doet, vertel hen, zodat jullie beiden kunnen werken door dat probleem.
 • Als er iets aan de hand is op school, dat is vechten, vertel uw opdrachtgever over. Niet toetreden tot de strijd.