Wkanl

Hoe maak je een all nighter met een vriend

All-Nighters zijn leuk, en een manier om jezelf en je vrienden uit te dagen! Tijdens een hele nacht, kan je achterlaat dagelijkse routines en gewoon verbinden tot wat activiteiten die u wilt. Vergeet niet dat de meeste mensen zijn veel meer creatieve 's nachts dan overdag.

Stappen

Hoe maak je een all nighter met een vriend. Voordat u daadwerkelijk begint, proberen zo lang mogelijk te slapen.
Hoe maak je een all nighter met een vriend. Voordat u daadwerkelijk begint, proberen zo lang mogelijk te slapen.
 1. 1
  Voordat u daadwerkelijk begint, proberen zo lang mogelijk te slapen. Als je vrij bent van werk / school tijdens het weekend, zaterdag is een betere dag dan vrijdag om een ​​hele nacht trekken omdat je waarschijnlijk langer slapen in de ochtend.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je eet echte, gezonde voeding tijdens de dag, zoals u zult niet koken tijdens de nacht.
 3. 3
  Kopen veel snoep, frisdrank, koekjes, chips, magnetron pizza's en andere voedingsmiddelen die je snelle energie boost te geven en zijn gemakkelijk te bereiden. Ook zorg ervoor dat je veel koffie klaar voor het brouwen. Als je niet koffie drinken, probeer dan thee of energiedrankjes.
 4. 4
  Bepaal een paar activiteiten te doen. Het spelen van computerspellen / videospellen wordt aanbevolen, aangezien dit meestal krijgt je adrenaline stromen. Als je gaat om films te kijken, zorg ervoor dat ze niet te traag tempo. Actie, thriller, horror, en geestige komedies zijn best. Blijf weg van romances.
 5. 5
  Stel een tijd om te beginnen en een tijd om te stoppen. Een echte hele nacht kan niet stoppen tot 7-9 AM, toen buren en andere mensen wakker en beginnen gaan over hun dagelijkse leven.
 6. 6
  Na uw leuke avond, kijken naar de zonsopgang. Dit is een van de beste delen van een hele nacht.
 7. 7
  Als iemand daadwerkelijk in slaap vallen zorg ervoor dat je knoeien met hen een beetje als vingers in warm water, tandpasta of scheerschuim of slagroom op hun hand en dan knoeien met hen. De adrenaline stromen en al het lachen zal genoeg zijn om u te houden voor een tijdje. En dat zal de persoon die in slaap viel op de hoogte blijven langer les te geven.
 8. 8
  Als je echt vervelen proberen ding dong sloot of prank calls. Maar houd in gedachten dat niemand, maar jij en je vrienden zullen hen graag.
 9. 9
  Als je op de computer, zet de verlichting te donker om niet aan uw ogen stam, of om u slaperig te maken.
 10. 10
  Drink energiedranken zoals monster, rood jak, adder, of AMP. Of, als je niet van energiedranken, drink koffie of frisdrank.
 11. 11
  De kleding die je ontspant niet dragen. Het kan u helpen te ontspannen en uiteindelijk in slaap vallen.
 12. 12
  Splash een kopje ijswater op jezelf elke keer dat u slaperig voelen.
 13. 13
  Als u zich moe en sluit vervolgens een koptelefoon en speel je muziek volle toeren als het houdt je wakker langer.

Tips

 • Als je ouders zijn in het huis, hebben geen muziek of films echt luid als deze hen kon wakker worden en zelfs eventueel uiteindelijk je al nighter niet spelen.
 • Blijf niet langer dan 48 uur. Het is ongezond om te gaan zonder slaap voor lang.
 • Een all nighter kan een grote kans om op een eerder slaap schema zijn. Gewoon wakker blijven de hele dag en in slaap vroeg vallen.
 • Niet te veel cafeïne drinkt, want terwijl het goed is voor een energie-boost, is het waarschijnlijk dat je achteraf zal crashen.
 • Wat je ook doet, ga niet liggen voor een paar minuten en denk je gaat opstaan, omdat je niet, zeker niet om 4:30 in de ochtend.
 • Ook moet je niet zomaar verwachten dat je een hele nacht kan trekken als het je eerste keer. Voor die grote logeerpartij, probeer te slapen later en later op de avond, en dan je lichaam zal worden gebruikt om het.
 • Als iemand begint in slaap te vallen, bel naam van de persoon hardop. Als hij of zij knikt weer uit, overwegen pauzeren voor een wandeling of verse koffie. Zorg ervoor dat deze persoon weet de rest van jullie rekenen op hem / haar om het te maken door op het ingestelde tijdstip.
 • Goede soorten films zijn eng degenen (Disturbia, Saw 3, The Exorcism of Emily Rose, JAWS, dat soort dingen) en grappige degenen (Norbit, een dvd van Friends, elk seizoen zal doen, The Simpsons Gone Wild, Scary Movie 3...)
 • Neem korte wandelingen buiten tussen het spel sessies, films of wat dan ook activiteiten die u beslist te doen. De frisse lucht en beweging beter doen dan een kop koffie.
 • Maakt niet uit wat je doet niet zetten geen lichten uit, vooral tijdens de films.
 • All-Nighters hoeft niet verengd worden tot films en computer-games. Komen samen om een ​​kort verhaal te schrijven, schrijf een paar nummers, verf, naaien kleren, bouwen lego etc. Mensen zullen meestal meer kans om mee te doen in onregelmatige activiteiten als ze worden geassocieerd met een hele nacht.
 • Laat je niet al te comfortabel, kan dit u gemakkelijk in slaap.

Waarschuwingen

 • Niet naar huis rijden van een hele nacht. Rijden terwijl extreem moe (en niet te vergeten wankele uit alle cafeïne) is net zo gevaarlijk als dronken rijden.
 • Zorg ervoor dat u niets van belang om de dag te doen na een hele nacht te hebben. Kans groot dat u niet in staat zijn om zo veel als je nodig hebt (of helemaal niet) slapen tijdens de dag.
 • Als u slaapt zoveel als je wilt na een hele nacht, zal je waarschijnlijk wakker laat in de middag of in de avond. Dit maakt het erg moeilijk om in slaap te vallen die nacht.
 • Na de stijging is de val. Drink niet te veel cafeïne of neem suikerhoudende producten te veel. Als u besluit om te stoppen met het nemen van deze in het midden van de nacht, zal je verpletteren. Als je eenmaal begint, kun je niet stoppen.
 • Niet te veel koffie of energiedrankjes niet drinkt, krijg je ziek. De limiet is afhankelijk van het individu, maar je moet kunnen om het te maken door de nacht op zes koppen koffie of minder.