Wkanl

Hoe maak je de gevoelens van een meisje kennen

U zult in staat zijn om gedachten en gevoelens van een meisje kennen. Deze tips helpen conflicten te voorkomen met een meisje.

Stappen

Hoe maak je de gevoelens van een meisje kennen. Als een meisje toont desinteresse in je, niet de moeite tonen interesse voor haar.
Hoe maak je de gevoelens van een meisje kennen. Als een meisje toont desinteresse in je, niet de moeite tonen interesse voor haar.
 1. 1
  Als een meisje toont desinteresse in je, niet de moeite tonen interesse voor haar.
 2. 2
  Als je praat met een meisje, zorg ervoor dat ze naar je kijkt. Als ze ziet er ergens anders, is ze vervelen of niet geïnteresseerd.
 3. 3
  Als je weet dat ze niet geïnteresseerd dan blijf weg van haar. Als je te dichtbij komt, zou ze zich ongemakkelijk voelen.
 4. 4
  Wees jezelf als je praat met een meisje. Doe niet alsof iemand die je niet bent. ZIJ je altijd zien! Als ze niet meteen opmerken, zullen ze uiteindelijk opmerken.
 5. 5
  Hebben zelfvertrouwen.
 6. 6
  Als je loopt in een kamer en er is een meisje dat je wilt, wees jezelf. Kijk eens in de zoveel tijd als ze is op zoek naar jou. Als ze is op zoek naar jou, weet je dat ze geïnteresseerd is in jou. Dit is een teken om dichter.
 7. 7
  Als u dicht, en als ze nog steeds geïnteresseerd is, is het tijd om met haar te praten.
 8. 8
  Meestal een meisje zal proberen om oogcontact te houden voor een lange tijd als ze geïnteresseerd is.
 9. 9
  Als ze is opknoping uit met andere vrienden (zelfs een vent vriend) niet trekken haar uit, alleen haar gemak in. Maar als ze met een andere man vriendin dat ze lijkt geïnteresseerd zijn in, niet proberen om te gaan met haar. Ga naar iemand anders.
 10. 10
  Als ze kijkt naar je, ze wil dat je met haar praten. Dit kan een teken zijn dat ze te onzeker om de overstap te maken. En dit is een uitnodiging voor u om de eerste stap te zetten, dus niet het gevoel ongemakkelijk.
 11. 11
  Praat niet over andere meisjes om haar heen. Als je van haar, zou ze net als u, en meisjes haat het als mensen proberen om ze jaloers te maken.
 12. 12
  Als het meisje heeft een reputatie van bedrog, niet de moeite verspilt je tijd, maatje. Ze zal bedriegen.
 13. 13
  Als het meisje is geïnteresseerd in u, niet de onderwerpen veel veranderen.
 14. 14
  Het meisje vindt het leuk als je vraagt ​​voor haar nummer. Niet andersom.
 15. 15
  Wees niet bang om te laten een meisje weten dat je geïnteresseerd in haar zijn. Ze zou wel geïnteresseerd zijn in jou.

Tips

 • Meisjes haat het als jongens op een andere persoonlijkheid als ze rond hun mannelijke vrienden. Als je handelt zoals jij, zal ze echt waarderen dat.
 • Vaak, meisjes iets zeggen, maar ze betekenen iets anders. Vertrouwen op hun gezichtsuitdrukking, lichaamstaal, en de toon van de stem zo veel als wat ze eigenlijk zeggen.
 • Meisjes hebben de neiging om hun lip (meestal op de zijkant) bijten als ze geïnteresseerd zijn.
 • Wees ervan bewust dat zij kunnen worden FAKING desinteresse! Geef niet te snel, maar niet geobsedeerd door haar.
 • Een meisje zet meestal op een verlegen, onschuldige stem wanneer ze geïnteresseerd zijn in jou.
 • Wanneer u het meisje omhelzen, proberen om het te maken zo lang als je kunt, zonder kruipend haar uit. Maar meestal zal het meisje het lang vasthouden met je als ze geïnteresseerd zijn. Maar als het meisje zegt: "eh... wow." of "oke dan" ze zijn niet zo geïnteresseerd en zou niet geïnteresseerd zijn helemaal.
 • Als een meisje is meestal likt haar onderlip of kantelen van haar hoofd als ze tegen je praat dan is het een teken dat ze je leuk vindt.
 • Een brede glimlach is een teken dat ze je leuk vindt.
 • Meestal als een meisje vraagt ​​om meer dan een knuffel, ze zijn geïnteresseerd. Maar wees voorzichtig. Ze misschien niet.
 • Als er muziek op de achtergrond, en als het up-beat, dansen met haar.
 • Oefen door te praten met een spiegel.
 • Intens oogcontact is ook een teken.