Wkanl

Hoe kunt u uw tas, bindmiddel, en locker organiseren

Als tiener, school is een van de belangrijkste dingen die je ooit zult doen. Organisatie is groot deel van succesvol zijn. Hoewel sommigen zeggen netheid is een teken van een zieke geest, een beetje orde kan nooit kwaad. Deze stappen zullen u helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Stappen

Hoe kunt u uw tas, bindmiddel, en locker organiseren. De tas is een belangrijk onderdeel van terug naar school.
Hoe kunt u uw tas, bindmiddel, en locker organiseren. De tas is een belangrijk onderdeel van terug naar school.

Zak

 1. 1
  De tas is een belangrijk onderdeel van terug naar school. Het krijgen van een die groot genoeg is kan een uitdaging zijn.
 2. 2
  Uw bindmiddel (s) moet gaan in het grootste deel, het dichtst bij je terug. Dit is meestal de beste optie, omdat dit deel is over het algemeen de grootste en zal u ruimte voor al uw mappen te geven, zelfs nadat ze zijn gevuld met papieren.
 3. 3
  De tweede grootste zak is waar uw boeken moeten gaan. U kunt ook uw rekenmachine te plaatsen in deze sectie. Zodra u begint met het jaar, uw romans en kleinere leerboeken zullen ook heel mooi passen.
 4. 4
  De laatste en kleinste gedeelte moet worden op de voorkant van uw tas. Afhankelijk van wat u geïnteresseerd bent, kunt u een kleine roman, make-up, mobiele telefoon, iPod, enz. Het is vooral aan uw school te zetten.
 5. 5
  Voor veel zakken, dit is slechts het absolute minimum. De meeste tassen hebben steekzakken, zakken met rits, "Gesaldeerd" pockets. Er zijn vele varianten, en deze gids is gewoon iets om te gaan door.
 6. 6
  Leg de zwaarste dingen die het dichtst bij je rug en de lichtste dingen verst, het gewicht zal zichzelf in evenwicht te houden en je zal niet achterover vallen helft van de tijd.

Bindmiddelen

 1. 1
  Een goed systeem om te gaan door is krijgt een 2 in. Bindmiddel voor al uw onderwerpen. U kunt het delen van papier en notities te scheiden door tabbladen. Dit is netter en veel handiger manier. De beste vorm van tabbladen zijn de kunststof exemplaren met mappen, want je kunt op ze rekenen meer.
 2. 2
  Als deze optie beschikbaar is, ontdek je vakken vooraf. De meeste bindmiddelen hebben een papieren slip op de wervelkolom, die je eruit kunt schuiven, schrijf je onderwerp op, en schuif opnieuw doen dit van tevoren zal u tijd later besparen. Zo niet, dan gewoon gebruik maken van een 2 inch bindmiddel en gewoon op de zijkant, ALLE KLASSEN, zou het moeten werken.
 3. 3
  Doe een redelijke hoeveelheid papier in elk. Sommige cursussen vereisen meer mee te nemen dan anderen, maar het is een goed idee om toch te worden voorbereid.
 4. 4
  Als je echt het gevoel dat wordt georganiseerd, aparte uw bindmiddel in verschillende secties, zoals tests, opdrachten en notities. Sommige leraren zullen je vertellen de specifieke secties te zetten in uw bindmiddelen. Ik zou niet aanraden het benoemen van uw tabbladen van tevoren, omdat het de leraren ongelukkig kan maken en je erg gefrustreerd. Dit kan een verspilling van tijd als je in een lagere rang. Ik zou dit alleen doen als je in midden of middelbare school hoewel sommige middelbare scholen zijn specifiek zo best te wachten als beginnend op de middelbare school. (Of als u klassen in Elementary School, waarvan de meeste niet schakelen.
 5. 5
  Versier je bindmiddel als u wilt. Maak het van u met stickers, songteksten, of uw favoriete beroemdheid. Alles wat je wilt echt.

Lockers

 1. 1
  Kluisjes zijn een beetje ingewikkeld. U ze bezoekt slechts voor een totaal van een paar minuten per dag, is het moeilijk om het netjes en schoon te houden.
 2. 2
  Als inspiratie om het netjes te houden, versier het vanaf de eerste dag. Hoewel je misschien niet ton van de tijd hebben, neem dan een paar minuten in de eerste week op te zetten wat foto's, keurige magneten, of een funky plank.
 3. 3
  In verwijzing naar de plank, is het een goed idee om een, of zelfs twee te kopen. Ze komen vrij goedkoop (3-5 bij de meeste warenhuizen), en de meeste kunnen worden gestapeld bovenop elkaar. Hierdoor komt een beetje ruimte. De meeste kasten hebben een plank in hen reeds, of als u een half locker, deze zijn een must have uw locker georganiseerd te houden. # Gelukkig, sommige scholen hebben Prep dagen, Oriëntatie, of open huis waar ze je laten gaan naar je kluisje te zetten planken en spiegels, zodat op de eerste dag van school, zet je gewoon weg uw rugzak en bindmiddelen en ga proberen uit te vinden je eerste les. Als ze niet naar school komen vroeg of nablijven. (Als uw school het toelaat, wil je niet om in de problemen te krijgen.)

Single bindmiddel

 1. 1
  Als je alleen kan werken met een bindmiddel moet je veel zakken.
 2. 2
  Zet al uw papieren in deze zakken.
 3. 3
  Scheiden met verdelers van afgewerkte huiswerk, onvolledige huiswerk, extra papieren, en ga zo maar door.
 4. 4
  Hebben een speciale plek om je werkboeken en tekstboeken te zetten.

Ook als u wilt krijgen een bindmiddel houder. Een stand die past in uw bindmiddel. waar u uw bindmiddelen en leerboeken en notebooks kan zetten.

Tips

 • Zorg ervoor dat de rugzak en al uw boeken passen in je kluisje.
 • Als u niet zeker bent van de omvang zak te krijgen, krijgen een iets groter dan wat je denkt dat je nodig hebt. Het is beter om een ​​beetje extra ruimte hebben, dan niet genoeg.

Waarschuwingen

 • Niet kopen goedkope bindmiddelen! Ze zullen uit elkaar vallen binnen enkele weken en je zult moeten om nieuwe te kopen.
 • Plak geen stickers op de binnenkant van je kluisje. Aan het einde van je schooljaar, zullen de portiers hebben om ze af te schrapen. Brengt uw foto's met magneten. Je zou kunnen gebruiken tape, maar sommige soorten kunnen echt plakkerig.