Wkanl

Hoe kunt u uw significante andere krijgt om je gelijk te behandelen

Hou je niet hoe je bent behandeld? Hier is wat u kunt doen om uw wensen en gevoelens kenbaar te maken.

Stappen

Hoe kunt u uw significante andere krijgt om je gelijk te behandelen. Beslissen of dit inderdaad de relatie voor u.
Hoe kunt u uw significante andere krijgt om je gelijk te behandelen. Beslissen of dit inderdaad de relatie voor u.
 1. 1
  Beslissen of dit inderdaad de relatie voor u.
 2. 2
  Leren communiceren. U moet zich prettig voelen praten over je gevoelens, en degenen die je waarneemt uw partner te hebben. Als je eenmaal hebt besloten om openlijk te praten over je gevoelens, kunt u het gesprek in een omgeving waar je je veilig voelt hebt.
 3. 3
  Houd in gedachten dat als je iets voelt, je gevoelens zijn geldig. Niet mogelijk om deze persoon om je gevoelens te minimaliseren.
 4. 4
  Noteer een paar dingen die je wilt dan praten, en indien mogelijk, moet u een aantal voorbeelden van het gedrag heeft die u niet vertrouwd bent met. Zorg ervoor dat u een duidelijk inzicht in de problemen die je zou willen aanpakken.
 5. 5
  Begin het gesprek met iets positiefs over de persoon, of over je relatie. Mensen zijn vaak defensief wanneer ze waarnemen negativiteit, dus zorg ervoor dat je in gaan met een open hart. Als je niet kunt denken aan iets goeds te zeggen, wilt u misschien denken over de keuze om te verblijven met je partner.
 6. 6
  Vraag je partner om u te horen uit, voordat hij of zij spreekt. Als je voelt dat je partner is niet ontvankelijk, kunt u het gesprek op een later tijdstip te hebben.

Tips

 • Vertrouw op je intuïtie. Als het niet goed voelt, is het waarschijnlijk niet.
 • Hebben niet het gesprek over e-mail of via de telefoon. Lichaamstaal kan je veel vertellen.
 • Praten altijd een op een. Anderen niet brengen in je relatie.
 • Counseling is een geweldige manier om te praten over je gevoelens. Paren counseling is nog beter.
 • Neem kolonel Sherman Potter's (van M * A * S * H) advies: ". Wanneer je problemen hebt met iemand die je liefde, kunt u ofwel stop loving hen, of u kunt ze houden een heleboel meer" Een van de beste manieren om goed te behandelen is om het initiatief te nemen. Behandel ze zelfs beter dan u bent geweest! Hoe beter je ze te behandelen, hoe beter ze je behandelen.

Waarschuwingen

 • Mensen veranderen niet, tenzij ze echt willen, en zelfs dan, ze veranderen niet zo heel veel... Als u ontevreden bent over een specifieke actie of een soort gedrag (X: een niet erg vleiend bijnaam), dat is iets dat door middel van open communicatie maar over het algemeen patronen van ongewenst gedrag (X kan worden gewijzigd: totale co-afhankelijkheid, luiheid, manifesteren een gebrek aan interesse in de relatie) zal niet veranderen, ongeacht hoe goed je het vraagt.
 • Als de persoon is grof om u op enige wijze, verwijder jezelf van de relatie.