Wkanl

Hoe je stiekem Flatuleren (tieners)

Als je ooit die drang om scheet (Flatuleren), maar je bent in het openbaar, lees dan dit en misschien zal je helpen wanneer dat speciale moment komt rond.

Stappen

Hoe je stiekem Flatuleren (tieners). Proberen om op te staan ​​en ga naar de puntenslijper, en terwijl u slijpen van uw potlood luid, proberen zo stil als je kunt scheet.
Hoe je stiekem Flatuleren (tieners). Proberen om op te staan ​​en ga naar de puntenslijper, en terwijl u slijpen van uw potlood luid, proberen zo stil als je kunt scheet.

In het klaslokaal

 1. 1
  Proberen om op te staan ​​en ga naar de puntenslijper, en terwijl u slijpen van uw potlood luid, proberen zo stil als je kunt scheet. Zodra je Flatuleren, moet u snel weg te lopen omdat je niet wilt dat de rook komen te zitten aan uw kleding. Maar er ook voor zorgen dat de geur je niet volgt.
 2. 2
  Krijgen altijd een stoel met een "puffy" zachte ondergrond. Niet zoals een houten stoel, maar als je bank. Being in zetels als dat zal een stuk verminderen het risico op een klinkende scheet. Als u een stoel als dat niet kan krijgen, zitten op je trui of jas.
 3. 3
  Zet je gewicht op een van uw billen en mager in dezelfde richting als je bil (ex. Zet je gewicht op je rechter bil en mager naar rechts). Dit scheidt je billen en maakt uw scheet stil. Je zou ook kunnen drop je potlood op de grond en bereiken voor het zodat je niet raar kijken leunend naar links of naar rechts in je stoel. LET OP: De geur zal gaan naar de tegenovergestelde richting u leunt in, dus richt je gassen naar een leeg gebied.
 4. 4
  Vraag naar het toilet te gebruiken. De leraar kan zeggen ja, en dan kunt u dit doen in de badkamer!
 5. 5
  Drop een leerboek of een ander zwaar voorwerp op een hard geluid genereren. Haal uw scheet precies zoals het voorwerp contact maakt met de vloer, want dit zal effectief annuleert het lawaai. (Waarschuwing:.. Moet u de tijd van uw vrijlating precies goed Als je te snel scheet, zal het geluid nog te horen Als je scheet nadat het boek is gedaald, zal het boek de aandacht vestigen op u en uw scheet zal worden opgemerkt door meer mensen.
 6. 6
  Koop een ruisonderdrukking apparaat, en regelen het in een comfortabele positie tussen de scheur op uw bodem en de zetel van je broek. Zorg ervoor dat het een geluid sensor, die wordt geactiveerd door het optreden van een geluid. Het moet in staat zijn om effectief te verdoezelen geen lawaai vrijgelaten uit uw scheet. (Let op: niet per se goed voor de geur, dus wees voorzichtig Daarnaast oefenen een paar keer thuis alvorens het te gebruiken op school, in het geval er iets misgaat.).

Terwijl opknoping uit

 1. 1
  Doe alsof je nodig hebt om uit te stappen voor een minuut, en scheet ergens waar niemand is. Als uw vrienden zijn echt pittige, dan kunt u waarschijnlijk scheet voor hen en zij zullen niet echt schelen.

Terwijl het nemen van een test

 1. 1
  Probeer zo voorzichtig Flatuleren mogelijk.
  • Een alternatieve strategie is om scheet luid en trots, want je klasgenoten zullen u bedanken voor de verstoring.

Op een achtbaan

 1. 1
  Wacht tot de drop waar iedereen schreeuwen. Terwijl iedereen is luid schreeuwen, kan je rippen een lekkere een. Ook zal niemand dit ruikt omdat je zo snel beweegt.

In een lift

 1. 1
  Krijg je timing goed. Timing is van cruciaal belang in deze situatie.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u slechts kleine uitbarstingen uitstoten als vloeren worden bereikt en de elektronische indicator geeft het piepend geluid. Misschien ook gebruik kunnen maken van de tijd waarin de deuren openen en sluiten, afhankelijk van de conditie van de lift en hoe hard deze functie kan maken.
 3. 3
  Zorg ervoor dat subtiele tekenen van walging vertonen alsof de mensen die de lift zijn binnengekomen zijn degenen die het uitzenden van een vieze geur. Dit is alleen als u uw scheet kan ruiken, echter.
 4. 4
  Als al het andere faalt, ga uit de lift en de trap nemen.

Tijdens het winkelen

 1. 1
  Ga naar een lege gang en laat het rippen, dan krijg uit er zo snel als je kunt.
 2. 2
  Als je in de buurt van mensen, mager over alsof je gaat om een item te grijpen op een lagere plat, laat het rippen, en dan de schuld van de dichtstbijzijnde persoon.

In een voertuig

 1. 1
  Als je niet kan helpen, en zitten in een bewegend voertuig, probeer dan opent u het venster voordat je scheet. Op deze manier de geur moet snel gaan uit het raam en niemand zal de scheet opmerken.

Tijdens het eten lunch

 1. 1
  Krijg je tafel te hard lachen of te wachten tot iedereen is beginnen te lachen, terwijl je stiekem laat een rip.
 2. 2
  Proberen iedereen te krijgen om een klappen wedstrijd beginnen om te zien wie kan klappen hardst.

In het zwembad

 1. 1
  Als je moet Flatuleren in het zwembad, kom uit het zwembad en in de badkamers / kleedkamers.
 2. 2
  Spetteren om die stijgende luchtbellen verbergen. Dit is voor als je scheten in het zwembad.
 3. 3
  Duik naar de bodem (of dicht bij de bodem) van het diepe en dan weg te zwemmen voordat de bubbels bereiken het oppervlak.
 4. 4
  Snel terecht in de jacuzzi. Hier scheet onopgemerkt vanwege de bubbels die er al zijn.
 5. 5
  Springen in het zwembad, en zodra je in het water, scheet! Alle bubbels om je heen zal het te verdoezelen. Ook kan niemand ruiken uw scheet onder water!

In de bibliotheek

 1. 1
  Krijgen in een boek gangpad dat niet wordt bezet door iemand. Als je dat kunt doen, mensen zijn minder geneigd op te merken.
 2. 2
  In een situatie waarin er mensen zijn overal, probeer stiekem stukjes van uw gifstoffen loslaten als je op te lopen door.
 3. 3
  Wandelen door het bureau en het vrijkomen van de bibliothecaris, als je gehoord hebt, wijzen naar de persoon achter de balie. Ze zullen clueless kijken, die je kan redden van een verschrikkelijke verlegenheid.
 4. 4
  Sluit jezelf in een badkamer stal om jezelf te verlichten.

Tijdens pe

 1. 1
  Wacht tot u begint te lopen naar Flatuleren. Als je loopt, laat kleine uitbarstingen van uw toxines. Als uw scheet is luid, alsof je bent niet degene die scheet gelaten.
 2. 2
  Tijdens een sport, rennen naar waar niemand is bezet en laat het rippen. Bid het is een stille een.

Bij een sleepover

 1. 1
  Tijdens het praten, hef uw stem als om iets te benadrukken. Terwijl uw stem wordt verhoogd, laat uw gas. Als deze actie veroorzaakt een geur, snel de een te vragen, worden "Who farted?"
 2. 2
  Wacht tot iedereen moeilijk is lachen, en laat het rippen. Ofwel uw scheet zal niet merkbaar, of de scheet zal meer gelach veroorzaken.
 3. 3
  U kunt een grap te spelen met een scheet: Je voelt de noodzaak om scheet maar je onthouden. Ga dan naar iemand bij de sleepover (kies wijselijk) draag een verdrietig of gespannen uitdrukking op je gezicht en loop naar hem / her.Stop en langzaam verbreed uw arm met je wijsvinger wijzend op het slachtoffer, en met een zielige stem zeggen: 'Alstublieft, houd mijn vinger een tijdje' of wat je zou denken overtuigend.

Het slachtoffer is verdacht en tegenzin houdt je vinger naar je kijken in het oog. Met een perfect gevoel voor timing laat je uit een sonore grote scheet. Het slachtoffer is zo geschrokken van de hij / zij springt zelfs terug en schreeuwt... iedereen splitsen hun zijden van het lachen... en zelfs het slachtoffer kunnen meedoen,

 1. 1
  Terwijl in bed te slapen, proberen stilletjes scheet zonder te worden ontdekt. Als de persoon wiens huis je logeert dan bij een hond, zorg ervoor dat de hond is door jou. U kunt snel de schuld geven aan de arme, nietsvermoedende dier. Als de persoon een hond heeft, proberen te houden totdat iedereen slaapt of rustig excuseer jezelf naar de badkamer.

Tips

 • Als u naast een groep mensen die luid praten en lijken niet te worden aandacht te besteden aan u, dan voel je vrij om Flatuleren, maar zorg ervoor dat je het gebied al snel daarna of anders zullen de mensen achterdochtig vertrekken.
 • Relax... Tensing up is wat maakt veel scheten komen lelijk. Haal diep adem en wachten. Je moet weten wanneer de tijd rijp is.
 • Een trilling kan optreden als degenen billen zijn te stevig tegen een harde onverzettelijke ondergrond en de deeltjes zal vaak weerklinken uit het verlaten van een aangenaam gevoel voor de persoon die wordt scheten, maar een niet zo plezierige lawaai en geluid.
 • Soms als je het in, en je een beetje later Flatuleren, zou het stil geworden.
 • Als je scheet wanneer je zit, zorg ervoor om achterover te leunen in je stoel. Als je voorgevoel over, zal het een luid klikkend geluid dat iedereen in de directe omgeving zal horen, en iedereen zal weten waar het vandaan kwam maken.
 • Een andere tip is als je nodig hebt om scheet, proberen om iets dat een hoop lawaai en scheet maakt terwijl je dat doet doen.
 • Mensen zullen onbeleefd zijn en maken plezier, maar iedereen doet het!
 • Zorg ervoor dat wanneer je Flatuleren, je laat ze lang en zwijgend.
 • Gaan met het! Als je op het punt om een ​​rip laten, en u kunt vertellen dat het gaat te luid, kan je het niet controleren, en er is geen waar te gaan, proberen om het duwen zo hard mogelijk, en lachen terwijl je het doet. Dan zal iedereen lachen met jou, niet bij jou.

Waarschuwingen

 • Forceer nooit een scheet als je zit bij een schoolbank. Het geluid zal niet alleen echo off de zetel, maar het zal de gehele opslagruimte resoneren onder de zitting, zoals die van een bass drum, ervoor te zorgen dat iedereen in de kamer zullen horen.
 • De ergste soort windjes je kunt doen is wanneer je zit op een stoel en liet een scheet echt snel. Het zal worden luid en walgelijk, en de mensen zullen je uitlachen. ALTIJD ervoor zorgen dat je je loslaten van het gas zo stil en zo lang als je kunt.
 • Als je gaat om Flatuleren, en je weet dat je gaat om iemand de schuld, niet de schuld van uw huisdieren, omdat anderen gewoon zullen walgen.
 • Eens in de zoveel tijd je zult Flatuleren en je kunt het niet controleren. Gewoon hopen dat het niet merkbaar is.