Wkanl

Hoe je puistjes te beheren en nog steeds mooi

Ontdek hoe u kunt nog steeds mooi zijn met puistjes door het benadrukken van uw beste eigenschappen tijdens het nemen van stappen om die vervelende puistjes onder controle te brengen!

Stappen

Hoe je puistjes te beheren en nog steeds mooi. Denk aan een aantal kwaliteiten jezelf dat je een goed gevoel over en doe er wat energie naar hen voor de verandering!
Hoe je puistjes te beheren en nog steeds mooi. Denk aan een aantal kwaliteiten jezelf dat je een goed gevoel over en doe er wat energie naar hen voor de verandering!
 1. 1
  Denk aan een aantal kwaliteiten jezelf dat je een goed gevoel over en doe er wat energie naar hen voor de verandering! Maak een lijst in je hoofd of schrijf ze op.
 2. 2
  Pronken met de goede dingen! Als je grote, mooie ogen, laat ze zien! Wat is je beste eigenschap? Ogen? Lips? Nagels? Haar? Als je gezonde nagels, manicure ze! Als je volumineus, zijdeachtig haar, voeg haar juweeltjes te benadrukken!
 3. 3
  Houd je huid schoon en eventuele behandelingen correct toe te passen. Zorg ervoor dat u extra zorg te wassen elke make-up helemaal.
 4. 4
  Maak een afspraak om een dermatoloog te zien voor hulp bij het ​​vaststellen van een persoonlijk behandelplan als je echt het gevoel overweldigd.
 5. 5
  Vergeet niet dat bijna iedereen break-outs heeft gehad. Je bent niet alleen!

Tips

 • Als een breakout begint om je het gevoel een beetje onzeker, vergeet niet om uw aandacht niet op je gebreken (het gebruik van teveel cover-up), zodat ze niet de aandacht van anderen te worden! Wees er zeker uit te brengen van uw schoonheid, in plaats daarvan.
 • Zweten opent je poriën, nadat u uit te werken zeker te reinigen en je gezicht wassen. Nadat u klaar bent met het wassen van je gezicht kunnen gelden koud water op je gezicht met een washandje, of toe te passen vitamine E olie, en breng daarna een koud washandje.
 • Eet yoghurt, heeft bacteriën die uw spijsverteringskanaal helpen te functioneren, die op zijn beurt, zodat het lichaam om voedingsstoffen beter dispergeren. Dit verbetert zowel uw algehele gezondheid, en je acne.
 • Pin rug of groeien uit uw pony. De olie van je haar en de constante wrijven verergert het probleem meer dan het vermomt het.
 • Probeer uw handen weg van probleemgebieden te houden, aanraken van het gebied kan vuil leiden tot "de grond in" krijgen het maken van de break-out erger.
 • Hoge mate van stress kan vaak puistjes veroorzaken. Blijf ontspannen en rustig.
 • Zorg ervoor en alles wat raakt je gezicht schoon te houden. Bijvoorbeeld, als je draagt ​​een bril ervoor zorgen dat uw kozijnen en de lens regelmatig worden schoongemaakt.
 • Maar vergeet-de makkelijkste manier om zich te ontdoen van puistjes is: reinig je gezicht in de ochtend als je wakker wordt en 's nachts wanneer je naar bed gaat! (Zelfs als het lijkt schoon!)
 • Stoppen met consumeren hoge cafeïne voedingsmiddelen en dranken. Deze maken je zweet vaker, en meer overvloedig.
 • Als je begint te echt ongelukkig te voelen proberen met gewone gekoelde yoghurt als je zou eens in de nacht zeep. Indien goed gebruikt zal duidelijk de meeste acne gevallen in een paar dagen. Doe wat op een washandje en zachtjes schrobben, als je scrub om krachtig u schraap de toppen van je puistjes en maakt het probleem nog erger.
 • Gebruik zachte reinigingsmiddelen, kunnen producten als Clearasil erg hard zijn op de gevoelige huid.

Waarschuwingen

 • Heb pepermunt (of munt in het algemeen) gebaseerde reinigingsmiddelen niet gebruiken, mint irriteert huid en kan nog erger te maken!
 • Als je een plek die je absoluut moet openen (om de druk te verlichten) alleen knallen met de uiteinden van je vingers, met behulp van spijkers en naalden zullen leiden tot nog erger littekens!
 • Niet halen bij de plekken kan het ervoor zorgen dat ze besmet raken en zij zullen langer duren om te genezen.
 • Scrubben meer dan 3 keer per week kan erg pijnlijk voor je huid en kan ruïneren uw huid natuurlijke barrière voor bacteriën!
 • Hoe je je voelt over je uiterlijk kan grote schade aanrichten op hoe je je voelt over jezelf binnen en vice versa. Beginnen met het beoefenen zetten van uw beste zelf naar voren, zodat u kunt een goed gevoel over jezelf op de binnen en van buiten te voelen!